sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #630 Dátum: 2013. április 23. - 20:11:20 » |
|
Érdeklődni szeretnék , hogy a Lacetti hátsó kerékcsapágyat lehet e külőn cserélni és milyen módon elöre is köszönöm
kapitány most cserélt múlt héten jóárasítva  tőlem
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
agyass
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #631 Dátum: 2013. április 24. - 06:07:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A pocsolya nem azért van hogy kikerüljük, hanem mert esik az eső!"
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #632 Dátum: 2013. április 24. - 07:31:05 » |
|
Amit belinkeltél ott akciós ár van, abból további kedvezményt nem tudnak adni, nálunk postaköltséggel kevesebb volt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. április 24. - 07:38:51 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
agyass
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #633 Dátum: 2013. április 24. - 17:12:51 » |
|
Bocsi, csak azért tettem fel mert eddig ezt találtam legolcsóbbnak  Nálunk helyben is 46 ropiért adnák!
|
|
|
Naplózva
|
"A pocsolya nem azért van hogy kikerüljük, hanem mert esik az eső!"
|
|
|
Arpi
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #634 Dátum: 2013. április 24. - 20:33:01 » |
|
Jo estet,nezegetem az arakat de sajna semmit sem ertek. 1 euro menyi forint?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #635 Dátum: 2013. április 24. - 20:38:01 » |
|
Jo estet,nezegetem az arakat de sajna semmit sem ertek. 1 euro menyi forint?
294- 299 forint.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Arpi
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #636 Dátum: 2013. április 24. - 20:57:01 » |
|
Koszi.Ezek szeint kb egyformak az arak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
 |
« Hozzászólás #637 Dátum: 2013. április 28. - 06:56:40 » |
|
Nahát fiuk, hogy milyen munkát tud csinálni a stabilizátorpálca! Kellemetlenül hangos, zörgő kopogás, főleg lyukas vagy foltozott útszakaszokon, tette elviselhetetlene az utóbbi időben az autózásom. Már gondoltam mindenre, toronyszillent, csapágy, vagy barmi más, de nem találtam melyik alkatrész okozhatja. Megbeszéltem az egyik szervizben, ahol a technikai vizsgákat végzik, hogy diagnosztizáljak a futóművemet és ott derült ki, hosszas rángatás, csavargatás, rezegtetés és minden után, hogy az a fránya jobb oldali Stabilizátorpálca okozza az egész fesztivált. Megrendeltem, kicseréltem és újra csendes és kellemes az autókázás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
 |
« Hozzászólás #638 Dátum: 2013. április 28. - 07:42:35 » |
|
Nahát fiuk, hogy milyen munkát tud csinálni a stabilizátorpálca! Kellemetlenül hangos, zörgő kopogás, főleg lyukas vagy foltozott útszakaszokon, tette elviselhetetlene az utóbbi időben az autózásom. Már gondoltam mindenre, toronyszillent, csapágy, vagy barmi más, de nem találtam melyik alkatrész okozhatja. Megbeszéltem az egyik szervizben, ahol a technikai vizsgákat végzik, hogy diagnosztizáljak a futóművemet és ott derült ki, hosszas rángatás, csavargatás, rezegtetés és minden után, hogy az a fránya jobb oldali Stabilizátorpálca okozza az egész fesztivált. Megrendeltem, kicseréltem és újra csendes és kellemes az autókázás.
És lám, apró örömökből áll az élet és az autózás! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #639 Dátum: 2013. április 28. - 10:16:20 » |
|
És lám, apró örömökből áll az élet és az autózás!  Apró, ámde drága örömökből! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Yeti
|
 |
« Hozzászólás #640 Dátum: 2013. Május 04. - 08:28:23 » |
|
Sajnos újra kopogás hallatszott az első futóműből. Ezt meg is találták tegnap a Medic-Car-nál, a jobb oldali kormányösszekötő gömbfej képében. Adtak egy árajánlatot, viszont azonnal nem tudták vállalni, így kezembe vettem a dolgokat. Gyors telefon Nkr73-nak, majd Sznuninak, és röpke egy óra alatt kezemben volt a két kormányösszekötő gömbfej. A szomszéddal ( CaptainB ) való minitalit lefújtam, és irány haza. ( Ennek is lesz folytatása ) Otthon szétkaptam a rendszert, és cirka másfél óra alatt készen is voltam mindkettő cseréjével. Viszont sajnos sem tegnap, sem ma nem tudják vállalni a futómű állítást itt a környéken, így az hétfőre maradt. Viszont újra csendes az eleje.
Mégegyszer köszönöm a villámgyors, és kedvező alkatrész ellátást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róbert
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #641 Dátum: 2013. Május 16. - 16:42:22 » |
|
s
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Május 16. - 20:40:18 írta Róbert »
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #642 Dátum: 2013. Május 16. - 16:45:14 » |
|
a tapasztalat hiánya ami a próbléma oka a KYB gátlóhoz vastagabb anyát adnak mint a gyári és a menet pedig ugyanolyan hosszú rajt a gyári anyával kellett volna összeraknia......
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Róbert
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #643 Dátum: 2013. Május 16. - 17:38:14 » |
|
köszönöm a gyors választ!okozhat problémát, ha így marad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #644 Dátum: 2013. Május 16. - 19:18:06 » |
|
köszönöm a gyors választ!okozhat problémát, ha így marad?
igen
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|