akidobos
|
 |
« Hozzászólás #1200 Dátum: 2008. Március 23. - 16:08:20 » |
|
Mindenkinek Kellemes ünnepeket kívánok! Jó pihizést,sok finomságot és csínján a szesszel! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1201 Dátum: 2008. Március 23. - 19:47:29 » |
|
Én azon csodálkozom, hogy anno "gyermekkoromban" mikor akkora köd volt a városban, hogy az orromig sem láttam...felcsaptam a ködlámpát. Persze a rendőr meg is büntetett. Bár az is igaz, hogy behajtottam a tilosba, és az övem sem volt bekötve, de ez már mellékes  Most meg fényes nappal ködlámpával rohangál sok idióta, és a kutyát nem érdekli. Nekem meg a retinámat égetik ki vele  Ezért egyszer fizettem Én is 2 rugót, pedig tök sötétből jöttem ki olyan gidres-gödrös utcából, hogy csoda hogy kiért a Wartburg... Kiértem, lekapcsoltam, de szemből jött a szerv és már le is csapott. Úgy tanultam /régen/ , hogy ha 25 Km/h-nál gyorsabb haladást a látási viszonyok nem engednek meg, akkor használható a ködlámpa és városon belül is lehet. Engem is büntettek ködlámpáért anno a daciámmal. Úgy sikeredett, hogy ködös őszi estén a rendőrlámpánál rendőrautó után sikerült megállnom. Nem akartam lekapcsolni, mert már nézegettek hátra bőszen, gondoltam hátha nem látnak le a kalaptartótól odáig, ne legyen feltűnő, hogy elaluct valami fény. Leláttak, miután zöld lett és elindultunk. Jogos volt, mert lakott terület...nem is vitatkoztam, pláne hogy jó kis hella volt, ami 20 centiről is melegített. Viszont nekem most sem a ködpiláccsal van gondom, mert zömében nem zavaró, hanem ezzel a rengeteg utólagos xenonnal! Engem nagyon zavar az az erős lila össze-vissza vetítő fénye! No de sebaj! Most még hagyják venni, mert jó biznisz, de nemsokára azt is elkezdik leszedetni, mint anno a pótféklámpákat! Mert ugye kellene automata magasságállító, fényszórómosó és a gyári üveg sem jó hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1202 Dátum: 2008. Március 23. - 19:59:06 » |
|
H ahó! A műszaki segítségnél, mível, hogy ott kérdeztek rá többen, mint Stocz úr is, ott irtam a Kresz szövegét a ködlámpa használatáról. Ha szükséges, akkor ide is át lehetne tenni, ha a modi úrak ezt jónak látnák.  Szóval?  Talán ez esetben nem ártana ! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1203 Dátum: 2008. Március 24. - 07:57:16 » |
|
Na mennyít sirtak az emberek, hogy már szinte sohasem lesz fehér karácsonyunk. Hát igaz, nem volt már régen. De helyette, hogy az óhaj ne legyen hiábavaló, most itt van a fehér húsvét!  Azt hiszem jól át lettek verve azok, akik átszerelték a téli kerekeket nyárira!  Az évszakok mostanában sűrübben cserélik egymást, no meg vissza- visszatérnek. Idén már kétszer volt tavasz, és kétszer tél, de remélhetőleg hamarosan eljön a harmadik tavasz is, és maradni fog nyárig!  Vagy lehet, hogy ezentúl úgy kell autóznunk, mint az F-1-eseknek, hogy állandóan csrélni kell a kerekeket?  Fehér nyuszi, fehér húsvét! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1204 Dátum: 2008. Március 24. - 21:17:51 » |
|
Na mennyít sirtak az emberek, hogy már szinte sohasem lesz fehér karácsonyunk. Hát igaz, nem volt már régen. De helyette, hogy az óhaj ne legyen hiábavaló, most itt van a fehér húsvét!  Azt hiszem jól át lettek verve azok, akik átszerelték a téli kerekeket nyárira!  Az évszakok mostanában sűrübben cserélik egymást, no meg vissza- visszatérnek. Idén már kétszer volt tavasz, és kétszer tél, de remélhetőleg hamarosan eljön a harmadik tavasz is, és maradni fog nyárig!  Vagy lehet, hogy ezentúl úgy kell autóznunk, mint az F-1-eseknek, hogy állandóan csrélni kell a kerekeket?  Fehér nyuszi, fehér húsvét!  Beindították a sífelvonókat a rádió szerint.Azért ez nem semmi a múlt heti tavaszhoz képest!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1205 Dátum: 2008. Március 24. - 21:53:52 » |
|
Na mennyít sirtak az emberek, hogy már szinte sohasem lesz fehér karácsonyunk. Hát igaz, nem volt már régen. De helyette, hogy az óhaj ne legyen hiábavaló, most itt van a fehér húsvét!  Azt hiszem jól át lettek verve azok, akik átszerelték a téli kerekeket nyárira!  Az évszakok mostanában sűrübben cserélik egymást, no meg vissza- visszatérnek. Idén már kétszer volt tavasz, és kétszer tél, de remélhetőleg hamarosan eljön a harmadik tavasz is, és maradni fog nyárig!  Vagy lehet, hogy ezentúl úgy kell autóznunk, mint az F-1-eseknek, hogy állandóan csrélni kell a kerekeket?  Fehér nyuszi, fehér húsvét!  Beindították a sífelvonókat a rádió szerint.Azért ez nem semmi a múlt heti tavaszhoz képest! A talira legyen jó idő az a lényeg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1206 Dátum: 2008. Március 24. - 23:03:18 » |
|
Senkivel nem történt semmi érdekes?Gyerünk cartársak meséljetek!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1207 Dátum: 2008. Március 24. - 23:09:52 » |
|
Nem jár ide senki csak mi? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1208 Dátum: 2008. Március 25. - 08:58:23 » |
|
Baroti! Kripic! Privit irtam nektek! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1209 Dátum: 2008. Március 25. - 20:11:02 » |
|
MNT! Ment egy PÜ!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1210 Dátum: 2008. Március 25. - 20:51:36 » |
|
Érdekes? Hmm, inkább elkeserítő dolog, amin az ember elgondolkodik, hogy még mit keres itt Magyarhonban...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1211 Dátum: 2008. Március 25. - 20:54:19 » |
|
Érdekes? Hmm, inkább elkeserítő dolog, amin az ember elgondolkodik, hogy még mit keres itt Magyarhonban... Mesélj! Bár a határon túl is büdös a sz**!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1212 Dátum: 2008. Március 25. - 21:06:36 » |
|
Érdekes? Hmm, inkább elkeserítő dolog, amin az ember elgondolkodik, hogy még mit keres itt Magyarhonban... Mesélj! Bár a határon túl is büdös a sz**! Á, csak Szombathelyen büdös...de szerintem igaz az egész országra. Kezdek elgondolkozni azon, hogy vajon milyen irányba megyünk? Szombaton párnacsatán voltam a Főterünkön, és 5 rendőrnek szólt be a hajléktalan fülem hallatára. Magyarúl elküldte őket anyukájuk .... ba. Ha ezt 20km-re arrébb csinálná valaki az osztrák határ oldalán, tuti 2 hétig nem jönne haza. Viszont sajnos szombat éjjel nagyobb baj történt. Unokatestvérem, aki komolyzenész, járja a világot, folyamatosan koncerteznek (legutóbb Duna TV-n volt látható) éppen itthon volt, és barátjával elmentek sörözni. Sajnos egy 5 fős társaság valamiért beléjük kötött. Ők ezért inkább fizettek, és elmentek. De ez a ***** banda utánnuk meg és unokaöcsémet hátulról fejbe dobták sörösüveggel, majd összerugdalták az arcát. A barátja orrcsonttöréssel megúszta. Rendőrség a kiérkezés után közölte, hogy ne reménykedjenek, nem lesznek meg a támadók. Unokaöcsém személyleírást nem tudott adni, hiszen a kórházban tért magához, viszont a barátja mondta a rendőröknek a feljelentéskor, hogy ő felismeri az egyik tettes...nem voltak kíváncsiak rá. Ezek után nem csodálkozom, hogy olyan a közmorál amilyen, és sokan az önbíráskodást választják...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1213 Dátum: 2008. Március 26. - 09:39:02 » |
|
Igen, ilyen picit nyugatibb koordinátákon elvétve fordul elő. Ezért tervezem én is székes lakhelyem áttelepítését.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1214 Dátum: 2008. Március 26. - 10:24:09 » |
|
Igen, ilyen picit nyugatibb koordinátákon elvétve fordul elő. Ezért tervezem én is székes lakhelyem áttelepítését.
...és ezzel nem vagy egyedül! Az idén költöztetjük ki sógornőméket Londonba. Minket még egy-két dolog ide köt, többek között a lacsi törlesztő, a szülők..stb.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|