ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1215 Dátum: 2008. Március 26. - 13:42:48 » |
|
Ajaj! De miért mi menjünk el innen? Miért nem azok, akik tönkreteszik a valaha szebb napokat megélt hazánkat?!Mégiscsak ez a mi szűlőföldünk, és most hagyjuk el, mert rossz itt nekünk magyaroknak? Felháborító dolog! Előbb- utóbb ebből nagy baj lesz! Miért nem a normális embereket védi a törvény? A rendőrség? Őseink vére és verítéke virágzóvá tette a mi hazánkat, beleértve persze az egész Kárpát medencét! Kétharmadát elvették, és most mi menjünk el a maradékból is, hogy normálisan élhessünk? Szerintem erre várnak! Szent István, és még sok nagy magyar forog a sírjában! Tragédiának vagyunk tanui- sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1216 Dátum: 2008. Március 26. - 15:18:47 » |
|
Kereken 333 regisztrált tag van! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1217 Dátum: 2008. Március 26. - 15:21:48 » |
|
Ajaj! De miért mi menjünk el innen? Miért nem azok, akik tönkreteszik a valaha szebb napokat megélt hazánkat?!Mégiscsak ez a mi szűlőföldünk, és most hagyjuk el, mert rossz itt nekünk magyaroknak? Felháborító dolog! Előbb- utóbb ebből nagy baj lesz! Miért nem a normális embereket védi a törvény? A rendőrség? Őseink vére és verítéke virágzóvá tette a mi hazánkat, beleértve persze az egész Kárpát medencét! Kétharmadát elvették, és most mi menjünk el a maradékból is, hogy normálisan élhessünk? Szerintem erre várnak! Szent István, és még sok nagy magyar forog a sírjában! Tragédiának vagyunk tanui- sajnos.
Csakhogy nem becsüljük semmire az itthon maradtakat.Sem anyagi sem erkölcsi elismerést sem kapnak az itthon dolgozni szándékozó tanult profi szakemberek.Miért maradjon, ha nyugaton ugyanennyi munkával 10 szeres bért kap?Ja hogy mi drága pénzen kitaníttatjuk és elmegy innen az más dolog.Talán felébredhetne már a mindenkori vezetés!!!!!Mit várunk, ha egy kórházi szakorvos 2 szakvizsgával 18 év tanulás után nettó 120 ezer Ft.-ot keres?Ja és nem kell azt hinni,hogy majd a betegek meghálálják!!Van aki becsületes és nem vár mást érte csak köszönetet!!!(személyes tapasztalat,sajnos)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1218 Dátum: 2008. Március 26. - 17:35:42 » |
|
Hát többek között erről is beszéltem Nyuszómuszó! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1219 Dátum: 2008. Március 26. - 18:20:55 » |
|
Hát többek között erről is beszéltem Nyuszómuszó!  Csak kontráztam!apcipapci!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1220 Dátum: 2008. Március 26. - 18:31:39 » |
|
Most akkor csomagoljunk össze és menjünk külföldre? És akkor ki fog adózni itthon? Az itthon maradott nyugdíjasok?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1221 Dátum: 2008. Március 26. - 18:33:55 » |
|
Most akkor csomagoljunk össze és menjünk külföldre? És akkor ki fog adózni itthon? Az itthon maradott nyugdíjasok?
Rossz helyen teszed fel a kérdést!Talán a parlament előtt kellene ezeket a kérdéseket feltenni!Szerintem biztos tudnának kapásból válaszolni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1222 Dátum: 2008. Március 26. - 18:37:19 » |
|
Tisztelt Ezredes Urak! Kérek engedélyt a köreikben helyet foglalni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1223 Dátum: 2008. Március 26. - 18:38:13 » |
|
Rossz helyen teszed fel a kérdést!Talán a parlament előtt kellene ezeket a kérdéseket feltenni!Szerintem biztos tudnának kapásból válaszolni! Gyurcsány tavaly megmondta, ha valami nem tetszik, el lehet menni... De miért mi menjünk? Mert nekem sok minden nem tetszik...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1224 Dátum: 2008. Március 26. - 18:38:40 » |
|
Grat az 1000-hez 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1225 Dátum: 2008. Március 26. - 18:39:36 » |
|
Rossz helyen teszed fel a kérdést!Talán a parlament előtt kellene ezeket a kérdéseket feltenni!Szerintem biztos tudnának kapásból válaszolni! Gyurcsány tavaly megmondta, ha valami nem tetszik, el lehet menni... De miért mi menjünk? Mert nekem sok minden nem tetszik... Ennyire ne politizáljunk! /szabályzat 2.5 pontja/ Virágnyelv az más!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 26. - 18:41:37 írta ladlac »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1226 Dátum: 2008. Március 26. - 18:42:30 » |
|
Engedély megadom , pihenj! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1227 Dátum: 2008. Március 26. - 18:43:27 » |
|
Engedély megadom , pihenj!  Köszönöm hazámat szolgáltam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1228 Dátum: 2008. Március 26. - 18:48:01 » |
|
Rossz helyen teszed fel a kérdést!Talán a parlament előtt kellene ezeket a kérdéseket feltenni!Szerintem biztos tudnának kapásból válaszolni! Gyurcsány tavaly megmondta, ha valami nem tetszik, el lehet menni... De miért mi menjünk? Mert nekem sok minden nem tetszik... Ennyire ne politizáljunk! /szabályzat 2.5 pontja/ Virágnyelv az más! Igenis, értettem! Kérek engedélyt meghunyászkodni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1229 Dátum: 2008. Március 26. - 19:01:35 » |
|
Rossz helyen teszed fel a kérdést!Talán a parlament előtt kellene ezeket a kérdéseket feltenni!Szerintem biztos tudnának kapásból válaszolni! Gyurcsány tavaly megmondta, ha valami nem tetszik, el lehet menni... De miért mi menjünk? Mert nekem sok minden nem tetszik... Ennyire ne politizáljunk! /szabályzat 2.5 pontja/ Virágnyelv az más! Igenis, értettem! Kérek engedélyt meghunyászkodni  Az engedélyt erre is megadom! /huny-huny-huny/ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|