ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1305 Dátum: 2008. Március 29. - 11:53:55 » |
|
Megszaporodtak a ravaszdiak!Gratula az 500. hoz
Jééé. Tényleg. Piros autóhoz vörös bnda! 1983-as Vén róka.  Akkor én mit szóljak 1959-s ként a fiam 1981-s! Ez nem a születési időre való tekintettel mondták hanem a rang alapján,különben is öre róka nem vén róka 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1306 Dátum: 2008. Március 29. - 19:06:53 » |
|
Jééé. Tényleg. Piros autóhoz vörös bnda! 1983-as Vén róka.  Ciki de ez van  Isztap szemü, öreg rája rang nem lesz?  Erről az iszapszemű öreg rájáról a katonaság jut az eszembe,amikor már olyan öregek voltunk,hogy még a tekintetünket is a kopaszok hordták körbe.  Én is onnan vettem  Volt szerencsém 1 évet lehúzni. Bár a legjobb az volt, hogy apámmal 1 napon kaptunk levelet a Honvédségtől. Én megkaptam a behívómat, ő meg az Obsitját  Kész élmény volt. Idén meg együtt ünneplünk (remélem). Ő 66 én 33 éves leszek 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1307 Dátum: 2008. Március 29. - 19:12:58 » |
|
Jééé. Tényleg. Piros autóhoz vörös bnda! 1983-as Vén róka.  Ciki de ez van  Isztap szemü, öreg rája rang nem lesz?  Erről az iszapszemű öreg rájáról a katonaság jut az eszembe,amikor már olyan öregek voltunk,hogy még a tekintetünket is a kopaszok hordták körbe.  Én is onnan vettem  Volt szerencsém 1 évet lehúzni. Bár a legjobb az volt, hogy apámmal 1 napon kaptunk levelet a Honvédségtől. Én megkaptam a behívómat, ő meg az Obsitját  Kész élmény volt. Idén meg együtt ünneplünk (remélem). Ő 66 én 33 éves leszek  Akkor, az idén kell jönni a kis Giovanninak. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1308 Dátum: 2008. Március 29. - 19:14:55 » |
|
Jééé. Tényleg. Piros autóhoz vörös bnda! 1983-as Vén róka.  Ciki de ez van  Isztap szemü, öreg rája rang nem lesz?  Erről az iszapszemű öreg rájáról a katonaság jut az eszembe,amikor már olyan öregek voltunk,hogy még a tekintetünket is a kopaszok hordták körbe.  Én is onnan vettem  Volt szerencsém 1 évet lehúzni. Bár a legjobb az volt, hogy apámmal 1 napon kaptunk levelet a Honvédségtől. Én megkaptam a behívómat, ő meg az Obsitját  Kész élmény volt. Idén meg együtt ünneplünk (remélem). Ő 66 én 33 éves leszek  Akkor, az idén kell jönni a kis Giovanninak.  Ahhoz kéne egy Giovanniné 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1309 Dátum: 2008. Március 29. - 19:24:21 » |
|
Nemazért, de nekem valaki mesélte, hogy sikerült feleség nélkül is apává lennie.Talán megpróbálhatod.... 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1310 Dátum: 2008. Március 29. - 19:25:49 » |
|
Idén meg együtt ünneplünk (remélem). Ő 66 én 33 éves leszek  Akkor, az idén kell jönni a kis Giovanninak.  Ahhoz kéne egy Giovanniné  Gyorsan keres egyet, mert már csak 2 napod van rá, különben megszakad a családi hagyomány. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1311 Dátum: 2008. Március 29. - 19:28:43 » |
|
Nemazért, de nekem valaki mesélte, hogy sikerült feleség nélkül is apává lennie.Talán megpróbálhatod....  Végülis lehet, hogy csak én nem tudok róla, hogy már van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1312 Dátum: 2008. Március 29. - 19:30:27 » |
|
Nemazért, de nekem valaki mesélte, hogy sikerült feleség nélkül is apává lennie.Talán megpróbálhatod....  Végülis lehet, hogy csak én nem tudok róla, hogy már van  Na majd egyszer beállítanak mind és vehetsz te is SW-t 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1313 Dátum: 2008. Március 29. - 19:31:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1314 Dátum: 2008. Március 29. - 19:35:23 » |
|
Nekik is......  Mondjuk megnézném Giovanni arcát, ha bekopognának hozzá ezzel. De gonosz vagyok 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1315 Dátum: 2008. Március 29. - 19:42:25 » |
|
Te már átélted? 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1316 Dátum: 2008. Március 29. - 19:45:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1317 Dátum: 2008. Március 29. - 20:12:33 » |
|
Nekik is......  Mondjuk megnézném Giovanni arcát, ha bekopognának hozzá ezzel. De gonosz vagyok  Biztos megnyúlna a jelenleginél is jobban  Azért remélem nem következik be 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1318 Dátum: 2008. Március 29. - 22:32:50 » |
|
Giovanni! Én sem kapkodtam el, mégis van három felnőtt gyermekem.  Nem maradtál le semmiről- eddig, de azért tudd, hogy a legnagyobb öröm a gyerek, és az élet értelme.  Persze nem könnyű szülőnek lenni, de a legszebb feladat!  Giovanniné pedig már biztos megszületett, keresd meg!  (P.Ü.-t irtam a múltkor, olvastad?) 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1319 Dátum: 2008. Március 29. - 22:36:53 » |
|
Hogy miről maradtunk le azt már sosem tudjuk meg, de jobb későn mint sosem 
|
|
|