Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1320 Dátum: 2008. Március 29. - 22:37:48 » |
|
Giovanni! Én sem kapkodtam el, mégis van három felnőtt gyermekem.  Nem maradtál le semmiről- eddig, de azért tudd, hogy a legnagyobb öröm a gyerek, és az élet értelme.  Persze nem könnyű szülőnek lenni, de a legszebb feladat!  Giovanniné pedig már biztos megszületett, keresd meg!  (P.Ü.-t irtam a múltkor, olvastad?)  Ó...tudom én milyen a gyermek áldás  Nővéremnek két lánya van, akik állandóan rajtam csüngnek  Ráadásnak van még egy édes, pici Anna keresztlányom is 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1321 Dátum: 2008. Március 29. - 22:38:52 » |
|
Giovanni! Én sem kapkodtam el, mégis van három felnőtt gyermekem.  Nem maradtál le semmiről- eddig, de azért tudd, hogy a legnagyobb öröm a gyerek, és az élet értelme.  Persze nem könnyű szülőnek lenni, de a legszebb feladat!  Giovanniné pedig már biztos megszületett, keresd meg!  (P.Ü.-t irtam a múltkor, olvastad?)  Csak beírja a google-ba és mér meg is találta. Erre való van a kereső vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1322 Dátum: 2008. Március 29. - 22:40:32 » |
|
Giovanni! Én sem kapkodtam el, mégis van három felnőtt gyermekem.  Nem maradtál le semmiről- eddig, de azért tudd, hogy a legnagyobb öröm a gyerek, és az élet értelme.  Persze nem könnyű szülőnek lenni, de a legszebb feladat!  Giovanniné pedig már biztos megszületett, keresd meg!  (P.Ü.-t irtam a múltkor, olvastad?)  Ó...tudom én milyen a gyermek áldás  Nővéremnek két lánya van, akik állandóan rajtam csüngnek  Ráadásnak van még egy édes, pici Anna keresztlányom is  Akkor már a gyakorlati és elméleti rész is megy hajrá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1323 Dátum: 2008. Március 29. - 22:44:05 » |
|
Giovanni! Én sem kapkodtam el, mégis van három felnőtt gyermekem.  Nem maradtál le semmiről- eddig, de azért tudd, hogy a legnagyobb öröm a gyerek, és az élet értelme.  Persze nem könnyű szülőnek lenni, de a legszebb feladat!  Giovanniné pedig már biztos megszületett, keresd meg!  (P.Ü.-t irtam a múltkor, olvastad?)  Igen, ma este vettem észre  Elnézést érte, de nem nagyon figyelem a felső részt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1324 Dátum: 2008. Március 29. - 22:47:40 » |
|
Giovanni! Én sem kapkodtam el, mégis van három felnőtt gyermekem.  Nem maradtál le semmiről- eddig, de azért tudd, hogy a legnagyobb öröm a gyerek, és az élet értelme.  Persze nem könnyű szülőnek lenni, de a legszebb feladat!  Giovanniné pedig már biztos megszületett, keresd meg!  (P.Ü.-t irtam a múltkor, olvastad?)  Ó...tudom én milyen a gyermek áldás  Nővéremnek két lánya van, akik állandóan rajtam csüngnek  Ráadásnak van még egy édes, pici Anna keresztlányom is  Akkor már a gyakorlati és elméleti rész is megy hajrá Tök jó azért, hogy így drukkoltok nekem  Erről az a sztori jutott eszembe, amikor 19 évesen első randin a nagy Ő-vel üldögéltünk Szombathely Fő terén. És egy 7-8 főből álló nyugdíjas férfi klub éppen 2 összeragadt kutyát bíztatott nagy ováció közepette  Maradandó élmény volt, és főleg romantikus 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1325 Dátum: 2008. Március 29. - 22:51:38 » |
|
Giovanni! Én sem kapkodtam el, mégis van három felnőtt gyermekem.  Nem maradtál le semmiről- eddig, de azért tudd, hogy a legnagyobb öröm a gyerek, és az élet értelme.  Persze nem könnyű szülőnek lenni, de a legszebb feladat!  Giovanniné pedig már biztos megszületett, keresd meg!  (P.Ü.-t irtam a múltkor, olvastad?)  Ó...tudom én milyen a gyermek áldás  Nővéremnek két lánya van, akik állandóan rajtam csüngnek  Ráadásnak van még egy édes, pici Anna keresztlányom is  Akkor már a gyakorlati és elméleti rész is megy hajrá Tök jó azért, hogy így drukkoltok nekem  Erről az a sztori jutott eszembe, amikor 19 évesen első randin a nagy Ő-vel üldögéltünk Szombathely Fő terén. És egy 7-8 főből álló nyugdíjas férfi klub éppen 2 összeragadt kutyát bíztatott nagy ováció közepette  Maradandó élmény volt, és főleg romantikus  Gondolom...de nővel azért más 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1326 Dátum: 2008. Március 29. - 22:54:55 » |
|
Giovanni! Én sem kapkodtam el, mégis van három felnőtt gyermekem.  Nem maradtál le semmiről- eddig, de azért tudd, hogy a legnagyobb öröm a gyerek, és az élet értelme.  Persze nem könnyű szülőnek lenni, de a legszebb feladat!  Giovanniné pedig már biztos megszületett, keresd meg!  (P.Ü.-t irtam a múltkor, olvastad?)  Ó...tudom én milyen a gyermek áldás  Nővéremnek két lánya van, akik állandóan rajtam csüngnek  Ráadásnak van még egy édes, pici Anna keresztlányom is  Akkor már a gyakorlati és elméleti rész is megy hajrá Tök jó azért, hogy így drukkoltok nekem  Erről az a sztori jutott eszembe, amikor 19 évesen első randin a nagy Ő-vel üldögéltünk Szombathely Fő terén. És egy 7-8 főből álló nyugdíjas férfi klub éppen 2 összeragadt kutyát bíztatott nagy ováció közepette  Maradandó élmény volt, és főleg romantikus  Gondolom...de nővel azért más  Ez kicsit erős volt  Nem baj, nem vagyok sértődős  Holnap hajnalban találkozunk! Hozzál párbajsegédeket...a fegyvert én választom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1327 Dátum: 2008. Március 29. - 22:57:41 » |
|
Giovanni! Én sem kapkodtam el, mégis van három felnőtt gyermekem.  Nem maradtál le semmiről- eddig, de azért tudd, hogy a legnagyobb öröm a gyerek, és az élet értelme.  Persze nem könnyű szülőnek lenni, de a legszebb feladat!  Giovanniné pedig már biztos megszületett, keresd meg!  (P.Ü.-t irtam a múltkor, olvastad?)  Ó...tudom én milyen a gyermek áldás  Nővéremnek két lánya van, akik állandóan rajtam csüngnek  Ráadásnak van még egy édes, pici Anna keresztlányom is  Akkor már a gyakorlati és elméleti rész is megy hajrá Tök jó azért, hogy így drukkoltok nekem  Erről az a sztori jutott eszembe, amikor 19 évesen első randin a nagy Ő-vel üldögéltünk Szombathely Fő terén. És egy 7-8 főből álló nyugdíjas férfi klub éppen 2 összeragadt kutyát bíztatott nagy ováció közepette  Maradandó élmény volt, és főleg romantikus  Gondolom...de nővel azért más  Ez kicsit erős volt  Nem baj, nem vagyok sértődős  Holnap hajnalban találkozunk! Hozzál párbajsegédeket...a fegyvert én választom  Mennyetek gyorsulni egyet. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1328 Dátum: 2008. Március 29. - 22:58:08 » |
|
Giovanni! Én sem kapkodtam el, mégis van három felnőtt gyermekem.  Nem maradtál le semmiről- eddig, de azért tudd, hogy a legnagyobb öröm a gyerek, és az élet értelme.  Persze nem könnyű szülőnek lenni, de a legszebb feladat!  Giovanniné pedig már biztos megszületett, keresd meg!  (P.Ü.-t irtam a múltkor, olvastad?)  Ó...tudom én milyen a gyermek áldás  Nővéremnek két lánya van, akik állandóan rajtam csüngnek  Ráadásnak van még egy édes, pici Anna keresztlányom is  Akkor már a gyakorlati és elméleti rész is megy hajrá Tök jó azért, hogy így drukkoltok nekem  Erről az a sztori jutott eszembe, amikor 19 évesen első randin a nagy Ő-vel üldögéltünk Szombathely Fő terén. És egy 7-8 főből álló nyugdíjas férfi klub éppen 2 összeragadt kutyát bíztatott nagy ováció közepette  Maradandó élmény volt, és főleg romantikus  Gondolom...de nővel azért más  Ez kicsit erős volt  Nem baj, nem vagyok sértődős  Holnap hajnalban találkozunk! Hozzál párbajsegédeket...a fegyvert én választom  Bocs, de annyira adta magát 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1329 Dátum: 2008. Március 29. - 22:59:32 » |
|
Giovanni! Én sem kapkodtam el, mégis van három felnőtt gyermekem.  Nem maradtál le semmiről- eddig, de azért tudd, hogy a legnagyobb öröm a gyerek, és az élet értelme.  Persze nem könnyű szülőnek lenni, de a legszebb feladat!  Giovanniné pedig már biztos megszületett, keresd meg!  (P.Ü.-t irtam a múltkor, olvastad?)  Ó...tudom én milyen a gyermek áldás  Nővéremnek két lánya van, akik állandóan rajtam csüngnek  Ráadásnak van még egy édes, pici Anna keresztlányom is  Akkor már a gyakorlati és elméleti rész is megy hajrá Tök jó azért, hogy így drukkoltok nekem  Erről az a sztori jutott eszembe, amikor 19 évesen első randin a nagy Ő-vel üldögéltünk Szombathely Fő terén. És egy 7-8 főből álló nyugdíjas férfi klub éppen 2 összeragadt kutyát bíztatott nagy ováció közepette  Maradandó élmény volt, és főleg romantikus  Gondolom...de nővel azért más  Ez kicsit erős volt  Nem baj, nem vagyok sértődős  Holnap hajnalban találkozunk! Hozzál párbajsegédeket...a fegyvert én választom  Bocs, de annyira adta magát  Jöhetnek a gyerekek is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1330 Dátum: 2008. Március 29. - 23:00:04 » |
|
Giovanni! Én sem kapkodtam el, mégis van három felnőtt gyermekem.  Nem maradtál le semmiről- eddig, de azért tudd, hogy a legnagyobb öröm a gyerek, és az élet értelme.  Persze nem könnyű szülőnek lenni, de a legszebb feladat!  Giovanniné pedig már biztos megszületett, keresd meg!  (P.Ü.-t irtam a múltkor, olvastad?)  Ó...tudom én milyen a gyermek áldás  Nővéremnek két lánya van, akik állandóan rajtam csüngnek  Ráadásnak van még egy édes, pici Anna keresztlányom is  Akkor már a gyakorlati és elméleti rész is megy hajrá Tök jó azért, hogy így drukkoltok nekem  Erről az a sztori jutott eszembe, amikor 19 évesen első randin a nagy Ő-vel üldögéltünk Szombathely Fő terén. És egy 7-8 főből álló nyugdíjas férfi klub éppen 2 összeragadt kutyát bíztatott nagy ováció közepette  Maradandó élmény volt, és főleg romantikus  Gondolom...de nővel azért más  Ez kicsit erős volt  Nem baj, nem vagyok sértődős  Holnap hajnalban találkozunk! Hozzál párbajsegédeket...a fegyvert én választom  Bocs, de annyira adta magát  Á, semmi gond...már előkerestem az UZI-t 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1331 Dátum: 2008. Március 29. - 23:04:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1332 Dátum: 2008. Március 29. - 23:07:06 » |
|
Nem kell fokozni, hozok három gyereket is segítségnek és így nem fair 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tanko60
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1333 Dátum: 2008. Március 30. - 07:00:45 » |
|
Üdvözletem minden sorstársnak! Viszonylag újoncnak számítok ebben a klubban,nem is leveleztem még senkivel. Viszont ha tud valaki választ adni kérdésemre azt nagyon megköszönném. Következőről van szó : most április 20-án lesz az autóm 3 éves / amit eléggé megszerettem / Lacetti star 1.4-es.Lekopogom sok problémám nem volt a 3 év alatt. De azért volt egy-kettő. Pl.:ABS vezérlőt kellett cserélni mert be****t,egyszer kigyulladt a chekkontroll sárga lámpa,bevittem a szervízbe ott számítógépen ellenőrizték, majd kiütötték a hibát és nitróval kipörgették-kitisztították a rendszert. Aztán közölték velem, hogy ez volt az utolsó, mert a következő ilyen hibát csak fizikai módon tudják orvosolni./motor generál/.Azt tanácsolták még ,hogy menjek ki az autópályára és égessem ki a rendszert úgy mint régen a Trabantot vagy a Wartburgot./ Gondolhatjátok mennyire megnyugodtam ettől a jó tanácstól./Na de rátérek a kérdésre. A motorba való adalékszerről szeretnék egy-két jótanácsot kapni. Mégpedig a Tv-ben látott Prolong motorolaj adalékról lenne szó. Kinek mi a véleménye, én hiszem is meg nem is, hogy ez jó. Mit csináljak vegyek vagy ne vegyek ilyen adalékot.?!
Üdvözlet mindenkinek : Tanko - Ádám Győző
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1334 Dátum: 2008. Március 30. - 07:51:57 » |
|
Üdvözletem minden sorstársnak! Viszonylag újoncnak számítok ebben a klubban,nem is leveleztem még senkivel. Viszont ha tud valaki választ adni kérdésemre azt nagyon megköszönném. Következőről van szó : most április 20-án lesz az autóm 3 éves / amit eléggé megszerettem / Lacetti star 1.4-es.Lekopogom sok problémám nem volt a 3 év alatt. De azért volt egy-kettő. Pl.:ABS vezérlőt kellett cserélni mert be****t,egyszer kigyulladt a chekkontroll sárga lámpa,bevittem a szervízbe ott számítógépen ellenőrizték, majd kiütötték a hibát és nitróval kipörgették-kitisztították a rendszert. Aztán közölték velem, hogy ez volt az utolsó, mert a következő ilyen hibát csak fizikai módon tudják orvosolni./motor generál/.Azt tanácsolták még ,hogy menjek ki az autópályára és égessem ki a rendszert úgy mint régen a Trabantot vagy a Wartburgot./ Gondolhatjátok mennyire megnyugodtam ettől a jó tanácstól./Na de rátérek a kérdésre. A motorba való adalékszerről szeretnék egy-két jótanácsot kapni. Mégpedig a Tv-ben látott Prolong motorolaj adalékról lenne szó. Kinek mi a véleménye, én hiszem is meg nem is, hogy ez jó. Mit csináljak vegyek vagy ne vegyek ilyen adalékot.?!
Üdvözlet mindenkinek : Tanko - Ádám Győző
Már említettem 1x beszéltem 1 motor generálos emberkével és ő nagyon dicsérte.Hengert furtak és prolongal volt kezelve a szerkezet azt mondta olyan védelmet rakott a falra alig bírták megfurni . Az autó versenyzös haver is használja ő is nagyon dicséri.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|