ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #195 Dátum: 2008. Március 06. - 17:07:15 » |
|
klubos matrica kőne Stocz mikor ? ho? mennyi?
BeZe! Nálam van! Transzparens, fekete betükkel, Neked ilyen kell! Van még néhány darab, de nem sok. Félretegyek egyet Neked? Keress meg itt, vagy telcsin, és megbeszéljük a randit. Hazamenet beugorhatsz érte!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #196 Dátum: 2008. Március 06. - 17:37:59 » |
|
Lebuktatok csibészek! Azt akarjátok, hogy ne feküdjek le, csak utolsónak, hogy ne cikizhessetek? Sőt egyáltalán ne is gondoljak alvásra, mert hajnali háromkor ugyis ki az ágybolt szól a vekker. Meg mi a fene bajotok van a b,k, és v betükkel? (ezt speciel tényleg nem értettem  ) LadLac szomszédom a koromra hivatkozott, nem a kóromra, mert még itt akarok maradni, hogy szórakozhassatok rajtam haramiák!  Gidy! Megfejtés: BKV ( nem mondod, hogy nem érted ? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #197 Dátum: 2008. Március 06. - 19:20:23 » |
|
MTN megjött, akkor egybwen hazaért. És remélhtőleg alhatsz ma éjjel, se részeg, se alulképzett Fittipaldi... Szülni mondjuk azért lehet?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #198 Dátum: 2008. Március 06. - 19:22:34 » |
|
MTN megjött, akkor egybwen hazaért. És remélhtőleg alhatsz ma éjjel, se részeg, se alulképzett Fittipaldi... Szülni mondjuk azért lehet?
Azt szívesen bevállalom, bár nagy a kockázat, és nagyon félünk tőle.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #199 Dátum: 2008. Március 06. - 19:26:33 » |
|
Azt szívesen bevállalom, bár nagy a kockázat, és nagyon félünk tőle. Viszont jobb, mint mattrészeg tetveket bevinni detoxra. 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #200 Dátum: 2008. Március 06. - 19:28:00 » |
|
Azt szívesen bevállalom, bár nagy a kockázat, és nagyon félünk tőle. Viszont jobb, mint mattrészeg tetveket bevinni detoxra.  Be sem viszik őket. Vagy rosszul tudom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #201 Dátum: 2008. Március 06. - 19:31:32 » |
|
Azt szívesen bevállalom, bár nagy a kockázat, és nagyon félünk tőle. Viszont jobb, mint mattrészeg tetveket bevinni detoxra.  Be sem viszik őket. Vagy rosszul tudom? Ha földön fexik... /úgy tom/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #202 Dátum: 2008. Március 06. - 19:34:00 » |
|
Azt szívesen bevállalom, bár nagy a kockázat, és nagyon félünk tőle. Én is féltem tőle. Rábíztam nejemre, szűljön Ő! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #203 Dátum: 2008. Március 06. - 19:48:38 » |
|
Azt szívesen bevállalom, bár nagy a kockázat, és nagyon félünk tőle. Viszont jobb, mint mattrészeg tetveket bevinni detoxra.  Be sem viszik őket. Vagy rosszul tudom? Ha földön fexik... /úgy tom/ Csak Budapesten van detox, ha jól tudom.Nálunk nincs az tuti.Mi a kórházban adjuk le őket, ahol nem tudnak velük mit kezdeni.Azt nem tudom, hogy Pesten hogy van, nálunk, ha a földön fekszik nem hagyhatjuk ott.Ám, ha agresszív és kötözködő, bizton számíthat arra, hogy felejthetetlen utazásban lesz része.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #204 Dátum: 2008. Március 06. - 20:22:44 » |
|
MNT! Nézd meg ezt a linket, ha nem ismernéd! http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9043237Szóval CSERE?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #205 Dátum: 2008. Március 06. - 20:29:34 » |
|
Szoktam csorgatni a nyálamat, de nem itt a fórumon hanem ezen az oldalon van egy olyan kategória, hogy szerelem és ott van egy IK 55-ös.Na az szebb,mint Ördög Nóra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #206 Dátum: 2008. Március 06. - 20:31:16 » |
|
Szoktam csorgatni a nyálamat, de nem itt a fórumon hanem ezen az oldalon van egy olyan kategória, hogy szerelem és ott van egy IK 55-ös.Na az szebb,mint Ördög Nóra. Micsoda hasonlatok...  Az is faros? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #207 Dátum: 2008. Március 06. - 20:31:32 » |
|
Azt szívesen bevállalom, bár nagy a kockázat, és nagyon félünk tőle. Én is féltem tőle. Rábíztam nejemre, szűljön Ő!  Most bajban vagyok, mert ez is nagyon nagy duma volt! Jó estéd van tengerészem, hiába: tenger-ész! Ma már nem terem babér másnak, nekem pedig biztos nem, ezért lassan elbúcsuzom, holnap is tekerem az Ikarust, csak nem az arculatost, hanem a 67-es villpotlót, a múzeumtól kölcsönvett 280-sal. Az enyémet sajnos nem kaphatom meg erre a vonalra. Nekem ez nem mindegy. De most láss csodát: MINDEGY! (1111). Jó éjszakát mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #208 Dátum: 2008. Március 06. - 20:33:31 » |
|
Azt szívesen bevállalom, bár nagy a kockázat, és nagyon félünk tőle. Én is féltem tőle. Rábíztam nejemre, szűljön Ő!  Most bajban vagyok, mert ez is nagyon nagy duma volt! Jó estéd van tengerészem, hiába: tenger-ész! Ma már nem terem babér másnak, nekem pedig biztos nem, ezért lassan elbúcsuzom, holnap is tekerem az Ikarust, csak nem az arculatost, hanem a 67-es villpotlót, a múzeumtól kölcsönvett 280-sal. Az enyémet sajnos nem kaphatom meg erre a vonalra. Nekem ez nem mindegy. De most láss csodát: MINDEGY! (1111). Jó éjszakát mindenkinek! Indulási idők? Most telefonáltak, holnap nem dolgozom, ráérek egy kanyarra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|