sebijoe
Vendég
|
 |
« Hozzászólás #315 Dátum: 2008. Március 09. - 08:41:14 » |
|
Jó reggelt elvtársak és Cartársak ébresztő fel! Új napra ébredtünk ki az ágyból és autózzatok, szerelgessetek, csinosítsátok a kedvenceket.Miért vagyok már megint itt egyedül? Hol van a klubélet?Gyerünk, gyerünk!Aludni a sírban is lehet!
Én ma már lemostam a dolgozós autómat cilli-villi meg tegnap rákerültek a nyári kerekek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #316 Dátum: 2008. Március 09. - 08:45:45 » |
|
Szintúgy grat.Egy kicsit lelkiismeret furdalásom van a mirelit miatt.Ha gondolod egy kis Balaton parti sátrat fel tudok ajánlani. Áááááá!Ha Balcsi, akkor vitorlázás! Egyébként meg ÉN döntöttem úgy, hogy tali. A másik meg, ez szakmai ártalom. 11 év alatt jó a két- három évet itthon voltam, pár hónapos részletekben. akkor érthető, ha baja van. Senkinek ne legyen lelkiismeretfurdalása miattam!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #317 Dátum: 2008. Március 09. - 08:50:21 » |
|
Ez jó könyv, csak egy baja van (illetve több9: 1. Egy éve rendeltem meg, azóta is jön... 2. Akkor 10 ropi + posta volt az ára. 3. Semmilyen antikváriumban nem kapható!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #318 Dátum: 2008. Március 09. - 08:52:06 » |
|
Jó reggelt elvtársak és Cartársak ébresztő fel! Új napra ébredtünk ki az ágyból és autózzatok, szerelgessetek, csinosítsátok a kedvenceket.Miért vagyok már megint itt egyedül? Hol van a klubélet?Gyerünk, gyerünk!Aludni a sírban is lehet!
Mnt te mikor szoktál aludni?Te köszönsz el utoljára és te köszönsz be elsőnek.  Lehet, hogy lebuktatom, de meló közben szokott. ersze addig jó nekünk, amíg Ő alhat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #319 Dátum: 2008. Március 09. - 08:56:05 » |
|
Ez jó könyv, csak egy baja van (illetve több9: 1. Egy éve rendeltem meg, azóta is jön... 2. Akkor 10 ropi + posta volt az ára. 3. Semmilyen antikváriumban nem kapható!
Tőlünk kb.10perc gyalog az üzlet, megvegyem neked? Persze nem ajándékba! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #320 Dátum: 2008. Március 09. - 09:03:15 » |
|
Tőlünk kb.10perc gyalog az üzlet, megvegyem neked? Persze nem ajándékba!  Köszönöm, van nálam egy kölcsönpéldány. Mivel a tulaj hosszabb ideig külföldön van, remélem elfelejti.... Hű, de piszok vagyok! Ja, T. Cartársak! Nekem nem szabad könyvet kölcsönadnotok, mert hajlamos vagyok megtartani! Lacsettivel ugyanez a helyzet. Ez nem vicc!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #321 Dátum: 2008. Március 09. - 09:27:28 » |
|
Turkálok a különböző netes meteorológia jósdákban és nem tudok dönteni. Átgumizzak vagy sem? Jön a tavasz, vagy sem? Látom sokan már papucsot válltottak. Azért kérdem, mert ma még lesz erőm és lábam előásni a nyári cipőket. Vélemény?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #322 Dátum: 2008. Március 09. - 09:31:23 » |
|
Turkálok a különböző netes meteorológia jósdákban és nem tudok dönteni. Átgumizzak vagy sem? Jön a tavasz, vagy sem? Látom sokan már papucsot válltottak. Azért kérdem, mert ma még lesz erőm és lábam előásni a nyári cipőket. Vélemény?
Szerintem már hóra meg nagyon hidegre nem kell számítani ,úgy hogy a délelőtt én is átcserélem.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #323 Dátum: 2008. Március 09. - 09:31:41 » |
|
hó, jég már csak nem lesz. Ha meg mégis, majd lassan mész. ha van kedved cserélj...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #324 Dátum: 2008. Március 09. - 09:39:52 » |
|
hó, jég már csak nem lesz. Ha meg mégis, majd lassan mész. ha van kedved cserélj... Na akkor megejtjük jövő hét vége felé. Hét elején engem futóznak újra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #325 Dátum: 2008. Március 09. - 09:43:29 » |
|
Most elmegyek szavazni, gumit pakolni, kertet rendezni, oldalbordával veszekedni. Talán még a fiamra is jut idő. Este ugyanitt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #326 Dátum: 2008. Március 09. - 09:45:56 » |
|
Most elmegyek szavazni, gumit pakolni, kertet rendezni, oldalbordával veszekedni. Talán még a fiamra is jut idő. Este ugyanitt?
Még jó, hogy nem máshol. Már én is általgumiztam nyáriba. Csak nem lesz már csúszka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #327 Dátum: 2008. Március 09. - 09:47:49 » |
|
Még jó, hogy nem máshol. Már én is általgumiztam nyáriba. Csak nem lesz már csúszka. Nálam ez nem egyszerű: időpont gumistól (2 db géperejű járműre); előkeresni a gumikat (hova a bánatba tettem a nyáriakat).... Jopek. Nem jársz felém mostanság? Pesten nem kell teríteni, beszerezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
 |
« Hozzászólás #328 Dátum: 2008. Március 09. - 10:57:06 » |
|
Még jó, hogy nem máshol. Már én is általgumiztam nyáriba. Csak nem lesz már csúszka. Nálam ez nem egyszerű: időpont gumistól (2 db géperejű járműre); előkeresni a gumikat (hova a bánatba tettem a nyáriakat).... Jopek. Nem jársz felém mostanság? Pesten nem kell teríteni, beszerezni? Nekem protekcióm volt a fiamék a Kapososvári Chevyben a Daewoo gondoskodás hétvége keretében lecserélték a kerekeimet, mivel a dolgozós autóm mint korábban irtam Nexia amit már Cápa és Sz. gabi is látott élőben!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 09. - 11:00:20 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #329 Dátum: 2008. Március 09. - 11:11:52 » |
|
Mnt te mikor szoktál aludni?Te köszönsz el utoljára és te köszönsz be elsőnek.  Ja kérem aki ma reggel is munkába igyekszik az korán kel.A könnyebség csak az, hogy melóhelyen is tudok fórumozni, ha éppen nem akarja magát összetörni senki!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
|