Lacetti klub fórum
2025. április 29. - 00:25:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 242576 alkalommal)
mostnemtom
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #345 Dátum: 2008. Március 09. - 15:50:10 »

Igen Fiam! LadLac már fájdította vele meggyötört szívem! Hajókat kedvelőknek: (www.hajomodel.hu, és www.fahajomodel.hu). Ha a drága fiaim meg akarnának lepni egy drága ajándékkal, akkor ott lehet választani nekem valót. Szeptemberben leszek 60! Jó alkalom erre! Kacsint Vigyorog
Vettük, vesszük a dolgot!Csuklós IK-280 esetleg? a leütést indítom 4-3-2.......
  Igen- igen: Buszban IK-280-as, pláne, ha arculatos, BPO-..., hajóban pl.: a Victory, vagy hasonló háromárbócosok nagyon szépek! Köszi előre is! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Nekem is tetszenek lehet, hogy egyszer el kéne látogatnom oda.Vagy egy minitali?Na az lenne a legjobb.Vezettem már 280-ast, de "csak" kéziváltósat, automatát nem.Nagyon tetszett.De a kedvencem akkor is az IK 55 és 311.Azok egyszerűen gyönyörűek.Még a Lacsimat is oda adnám érte(talán).
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #346 Dátum: 2008. Március 09. - 16:00:11 »

Igen Fiam! LadLac már fájdította vele meggyötört szívem! Hajókat kedvelőknek: (www.hajomodel.hu, és www.fahajomodel.hu). Ha a drága fiaim meg akarnának lepni egy drága ajándékkal, akkor ott lehet választani nekem valót. Szeptemberben leszek 60! Jó alkalom erre! Kacsint Vigyorog
  Igen- igen: Buszban IK-280-as, pláne, ha arculatos, BPO-..., hajóban pl.: a Victory, vagy hasonló háromárbócosok nagyon szépek! Köszi előre is! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Nekem is tetszenek lehet, hogy egyszer el kéne látogatnom oda.Vagy egy minitali?Na az lenne a legjobb.Vezettem már 280-ast, de "csak" kéziváltósat, automatát nem.Nagyon tetszett.De a kedvencem akkor is az IK 55 és 311.Azok egyszerűen gyönyörűek.Még a Lacsimat is oda adnám érte(talán).
  Ha legközelebb Mocsokfalvára vet a rosszsorsod, akkor elmegyünk megnézni a modelleket. Nem bánod meg, csak a szíved fájdul meg, de akkor is muszáj megnézni! Nem messze van tőlünk a bolt, elmegyünk együtt okvetlenül. Nejed mit szól ezekhez? Te is úgy jársz, mint a Kapitány? De akkor is megyünk! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #347 Dátum: 2008. Március 09. - 16:07:00 »

Ha legközelebb Mocsokfalvára vet a rosszsorsod, akkor elmegyünk megnézni a modelleket. Nem bánod meg, csak a szíved fájdul meg, de akkor is muszáj megnézni! Nem messze van tőlünk a bolt, elmegyünk együtt okvetlenül. Nejed mit szól ezekhez? Te is úgy jársz, mint a Kapitány? De akkor is megyünk! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
A párom elég jól tolerálja a hülyeségeimet, egyedül a nők miatt féltékenykedik.(ismeri a múltam)Egyébként nem bánja addíg amig nem a család rovására megy.A minitalira is eljött, bár az autók nem nagyon érdeklik.Egyetlen autó ami érzelmeket vált ki belőle a Dacia Logan.Annyira utálja, hogy hihetetlen.Irtó ronda szerinte.(mondjuk szerintem is)
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #348 Dátum: 2008. Március 09. - 16:34:21 »

MNT ÍRTA:

Mást se nagyon érdekelnek a kérdések!! Vicc ez az egész, a baj csak az ,hogy baromi sokba kerül!Hány kórházat lehetne kihúzni a sz*rból ebből az 5 milliárdból amibe kerül.De ez nem fontos.A lényeg hogy ez a két seggfej egymást gyalázhassa 

MOSTNEMTOM-OT A KORMÁNYBA (NEM MÖGÉ). VICCEN KÍVÜL!
Köszönöm a megtisztelő bizalmat ,de azt hiszem sokan nem engednék, hogy pozícióba kerüljek.Az első intézkedésem lenne az egész mostani politikai elitet kényszermunkára ítélném és addig dolgoztatnám őket amig ezt a rengeteg pénzt amit elherdálnak és ellopnak tőlünk, vissza nem fizetnék.A minisztériumokban található ingyenélő léhűtő bandát az íróasztalaikkal együtt(amihez odaláncolták magukat) kivinném a Hajógyári szigetre és látványosságot ,reality showt csinálnék velük.és még jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat...........
Folytasd! Ötleteket! Ha nem is a politikai bűnbanda ellen, de anyósomra aplikálva....
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #349 Dátum: 2008. Március 09. - 16:39:44 »

MNT ÍRTA:

Mást se nagyon érdekelnek a kérdések!! Vicc ez az egész, a baj csak az ,hogy baromi sokba kerül!Hány kórházat lehetne kihúzni a sz*rból ebből az 5 milliárdból amibe kerül.De ez nem fontos.A lényeg hogy ez a két seggfej egymást gyalázhassa 

Köszönöm a megtisztelő bizalmat ,de azt hiszem sokan nem engednék, hogy pozícióba kerüljek.Az első intézkedésem lenne az egész mostani politikai elitet kényszermunkára ítélném és addig dolgoztatnám őket amig ezt a rengeteg pénzt amit elherdálnak és ellopnak tőlünk, vissza nem fizetnék.A minisztériumokban található ingyenélő léhűtő bandát az íróasztalaikkal együtt(amihez odaláncolták magukat) kivinném a Hajógyári szigetre és látványosságot ,reality showt csinálnék velük.és még jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat...........
Folytasd! Ötleteket! Ha nem is a politikai bűnbanda ellen, de anyósomra aplikálva....
Az anyós az nehezebb ügy.Azt nem lehet elzavarni.Én mondjuk minimálprogramon vagyok vele kapcsolatban.Mindenből egy kicsi.Kis beszéd kis találkozó stb.Én a kapcsolatunk kezdetén tartottam eligazítást neki a miheztartás végett.Csak, hogy tudja ki hány kilós és kinek mi a szerepe és hatásköre ebben a családban.Kisebb nagyobb zökkenőktől eltekintve működik a dolog.( a zökkenőknél nagyokat kell nyelnem és forognak a szemeim)
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #350 Dátum: 2008. Március 09. - 16:48:24 »

MNT ÍRTA:

Az anyós az nehezebb ügy.Azt nem lehet elzavarni.Én mondjuk minimálprogramon vagyok vele kapcsolatban.Mindenből egy kicsi.Kis beszéd kis találkozó stb.Én a kapcsolatunk kezdetén tartottam eligazítást neki a miheztartás végett.Csak, hogy tudja ki hány kilós és kinek mi a szerepe és hatásköre ebben a családban.Kisebb nagyobb zökkenőktől eltekintve működik a dolog.( a zökkenőknél nagyokat kell nyelnem és forognak a szemeim)
Az elején próbáltam én is valami hasonlót, de rutin híján a bevésődés nem volt mély. Mostanra meg a fejemre nőt. Sajna a minimál meeting nem münködik, mert két házra lakik, reggel fél 8-kor már az ajtóban áll. És úgy hajszol, mint 10 főnök. Azt hiszi, hogy nyaryalni járok el hónapokra. Néha vágyakozva pislogok a szekerce irányába... Aztán sóhaj, nyelés, beletörődés. (Ezt is unom már!!!).
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #351 Dátum: 2008. Március 09. - 16:54:38 »

MNT ÍRTA:

Az elején próbáltam én is valami hasonlót, de rutin híján a bevésődés nem volt mély. Mostanra meg a fejemre nőt. Sajna a minimál meeting nem münködik, mert két házra lakik, reggel fél 8-kor már az ajtóban áll. És úgy hajszol, mint 10 főnök. Azt hiszi, hogy nyaryalni járok el hónapokra. Néha vágyakozva pislogok a szekerce irányába... Aztán sóhaj, nyelés, beletörődés. (Ezt is unom már!!!).
Egy biztos én csak olyan közel vagyok hajlandó költözni hozzá ahova papucsban és köntösben nem tud eljönni.Nagy igazság inkább távolról szeretni, mint közelről utálni.Na én ehhez tartom magam.(bár ennek ellenére sem szeretem)
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #352 Dátum: 2008. Március 09. - 17:00:58 »

Hja, nem egyszerű az élet, mi? Nagy igazság: asszony verve, pénz olvasva, anyos elhantolva.
Az első nem az én stílusom; a másodikat költöm, nem olvasom, a harmadikat álmodom!
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #353 Dátum: 2008. Március 09. - 17:03:52 »

Hja, nem egyszerű az élet, mi? Nagy igazság: asszony verve, pénz olvasva, anyos elhantolva.
Az első nem az én stílusom; a másodikat költöm, nem olvasom, a harmadikat álmodom!
Az álmok valóra válnak.Ebben az esetben meg tuti.Csak az a kérdés mikor.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #354 Dátum: 2008. Március 09. - 17:28:03 »

Hja, egyenlőre én megyek a kés alá. azért az kedves volt, hogy ma délelött megkérdezte, végrendeletem van-e, mert ki tudja? Azt hittem megölöm!!!!
Most pár percre balra el, majd még jövök!
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #355 Dátum: 2008. Március 09. - 17:31:20 »

Hja, egyenlőre én megyek a kés alá. azért az kedves volt, hogy ma délelött megkérdezte, végrendeletem van-e, mert ki tudja? Azt hittem megölöm!!!!
Most pár percre balra el, majd még jövök!
Milyen kedves és előrelátó!
Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #356 Dátum: 2008. Március 09. - 17:39:48 »

Hogy utálja mindenki az anyósát,de azért hagy mondjak egy ellenpéldát.Én 20 éve élek egy fedél alatt az anyósommal és csak jót tudok róla elmondani,soha egyszersem szolt bele az életünkbe,mindig mindenben a maximális támogatást megkaptuk,soha egy rossz szó nem hangzott el közöttünk,csak szeretetet és jót kapunk tőle.Kívánok mindenkinek ilyen anyóst! Kacsint Mosolyog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
rebelpeak
Teljes tag

« Hozzászólás #357 Dátum: 2008. Március 09. - 17:43:06 »

Meatloaf! Kölcsönadod?!
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #358 Dátum: 2008. Március 09. - 17:43:55 »

Hogy utálja mindenki az anyósát,de azért hagy mondjak egy ellenpéldát.Én 20 éve élek egy fedél alatt az anyósommal és csak jót tudok róla elmondani,soha egyszersem szolt bele az életünkbe,mindig mindenben a maximális támogatást megkaptuk,soha egy rossz szó nem hangzott el közöttünk,csak szeretetet és jót kapunk tőle.Kívánok mindenkinek ilyen anyóst! Kacsint Mosolyog
Akkor neked bejött az élet.Gratulálok az anyósodhoz és ismeretlenül is csókolom a kezét.Kérd meg írja meg a memoárjait hátha a többi anyós is okulna belőle.
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #359 Dátum: 2008. Március 09. - 17:44:28 »

Meatloaf! Kölcsönadod?!
Milyen kölcsön?
CSAK CSERE!!!  Kacsint
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 129   Fel

Ugrás: