captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #465 Dátum: 2008. Március 10. - 15:17:57 » |
|
24 éves vörös nővérke (nem esetem)
Persze! Mert nem! Félsz, hogy elolvassa az asszony, mi? Tudom, ilyenkor nem használ semminemű nyugtatás, de ne parázz! Gondolj arra, hogy utána milyen felemelő megnyugvás lesz úrrá rajtad! Sok sikert a műtősbácsinak!  Tényleg nem esetem! Sovánka, vasággyal együtt 50 kiló. Én a teltkarcsú nőket kedvelem! Asszony nincs itt, nem tudja olvasni!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #466 Dátum: 2008. Március 10. - 15:20:31 » |
|
Drága Fiam Béla! Sajnálom az előrefizetést, hogy szóbahoztam, meggondolatlanság volt!  Jóval korábban még talán okosabb lett volna, de most?  Tudom nem vigasztal, de hidd el, én sokkal jobban félnék még Nálad is, pedig az apád vagyok.  Én egy vérvétel elött, ha tudom, hogy lesz, éjszakákat átvirrasztok, mert halálfélelmem van, pedig Ilus szuperül csinálja, de komolyan.  Volt rá példa, hogy reszkettem, és kérdeztem, mert persze odanézni nem mertem soha, hogy mikor csinálja már, erre ő vigyorogva mondta, hogy már rég készen van.  De akkor is, a következő alkalommal is félni fogok, sajnos.  Most visszamegyek a második részt ledolgozni.  Fel a fejjel, este újra visszajövök, hogy tartsam Benned a lelket jó fiam!  addig fórumozz csak, legalább kapsz másoktól is bátorítást! Bár fogadom, hogy a nagy többség is be lenne rezelve, nemcsak Te meg én!  Tarts ki Bél  ám! Tényleg előre fizettem, de nem emiatt félek. Tegye fel a kezét, aki nem félne egy műtét elött! Ez normál, szerintem. Tudod mit? A jobb térdemet már négyszer műtötték. Tudom mi jön! Emiatt félek. A fájdalomtól! Ez van, nem vagyok hős alkat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #467 Dátum: 2008. Március 10. - 15:29:03 » |
|
cartársak! A nővérke valmi vizsgálatra visz, most kilépek! Remélem még tudok majd írni, elvégre nem agyátültetés lesz. Héééé! Mit akar azzal a tűvel?! SEGÍTSÉG! SEGÍT..........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
 |
« Hozzászólás #468 Dátum: 2008. Március 10. - 15:52:19 » |
|
Hi, Captain Long John Silver! I have lost track somewhere, de mit is csinálnak a térdeddel?! Remélem, még lesz időd válaszolni narkózis előtt...És légy jól mielőbb!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #469 Dátum: 2008. Március 10. - 16:27:25 » |
|
Sziasztok mára vége a melónak hál isten 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #470 Dátum: 2008. Március 10. - 17:54:43 » |
|
Kripic cartárs nyugodj meg, nem vagy egyedül a lemaradással ( mármint olvasásügyileg )! Eszméletlen, hogy mennyit képesek írni! Elmegy az ember egy kicsit megkeresni a Lacsiravalót és sityi-sutyi írnak vagy 10 oldal Törzsasztalt. Elképesztő, hihetetlen, felhá... izé...  Csak így tovább! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #471 Dátum: 2008. Március 10. - 17:59:11 » |
|
Na holnap viszem a vasat az üveg foliázoshoz fétem mert ott kell hagynom egész nap:S Meg hát remélem nem bontanak kárpitot azt igazán nem szeretném:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #472 Dátum: 2008. Március 10. - 18:11:20 » |
|
Na holnap viszem a vasat az üveg foliázoshoz fétem mert ott kell hagynom egész nap:S Meg hát remélem nem bontanak kárpitot azt igazán nem szeretném:)
Pedig fóliát úgy érdemes feltenni, hogy bonták. Nekem is úgy rakták fel. Sőt, már magam is ledobáltam a kárpitot. Nem kell félni, nem egy ördöngősség.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #473 Dátum: 2008. Március 10. - 18:14:18 » |
|
Pedig fóliát úgy érdemes feltenni, hogy bonták. Nekem is úgy rakták fel. Sőt, már magam is ledobáltam a kárpitot. Nem kell félni, nem egy ördöngősség. Meglássuk 5.év garit adnak rá,és azt mondták teljes felelőséget vállalnak az autóra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #474 Dátum: 2008. Március 10. - 18:15:45 » |
|
Pedig fóliát úgy érdemes feltenni, hogy bonták. Nekem is úgy rakták fel. Sőt, már magam is ledobáltam a kárpitot. Nem kell félni, nem egy ördöngősség. Meglássuk 5.év garit adnak rá,és azt mondták teljes felelőséget vállalnak az autóra. Hány százalékosat rakatsz fel? Amúgy majd képet kérünk róla 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #475 Dátum: 2008. Március 10. - 18:17:30 » |
|
Pedig fóliát úgy érdemes feltenni, hogy bonták. Nekem is úgy rakták fel. Sőt, már magam is ledobáltam a kárpitot. Nem kell félni, nem egy ördöngősség. Meglássuk 5.év garit adnak rá,és azt mondták teljes felelőséget vállalnak az autóra. Hány százalékosat rakatsz fel? Amúgy majd képet kérünk róla  Azt hiszem előre 15 hátulra 20 azért este is szeretnék látni valamit:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #476 Dátum: 2008. Március 10. - 18:18:47 » |
|
Hi, Captain Long John Silver! I have lost track somewhere, de mit is csinálnak a térdeddel?! Remélem, még lesz időd válaszolni narkózis előtt...És légy jól mielőbb!!
Némi nagygenerált. Levált porc ki, beszakadt oldalszalag összevar. Kb. ennyi, mert másra nincs idő, így a csonthártyagyulladást a kemikáliákra bízzák. Sajna nincs időm- hónapig lábadozni, így meg esetleg hét múlva már kocoghatok. Köszi a jókívánságokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #477 Dátum: 2008. Március 10. - 18:23:02 » |
|
Némi nagygenerált. Levált porc ki, beszakadt oldalszalag összevar. Kb. ennyi, mert másra nincs idő, így a csonthártyagyulladást a kemikáliákra bízzák. Sajna nincs időm- hónapig lábadozni, így meg esetleg hét múlva már kocoghatok. Köszi a jókívánságokat. 1 kalappal /útálom a korházakat már a szagtól is rosszul vagyok/ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #478 Dátum: 2008. Március 10. - 18:23:47 » |
|
Némi nagygenerált. Levált porc ki, beszakadt oldalszalag összevar. Kb. ennyi, mert másra nincs idő, így a csonthártyagyulladást a kemikáliákra bízzák. Sajna nincs időm- hónapig lábadozni, így meg esetleg hét múlva már kocoghatok. Köszi a jókívánságokat. Értsd: nincs időm 4-5 hónapig lábadozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
msam
Bejáratós

Nem elérhető
Nubira III SX
|
 |
« Hozzászólás #479 Dátum: 2008. Március 10. - 18:24:42 » |
|
Némi nagygenerált. Levált porc ki, beszakadt oldalszalag összevar. Kb. ennyi, mert másra nincs idő, így a csonthártyagyulladást a kemikáliákra bízzák. Sajna nincs időm- hónapig lábadozni, így meg esetleg hét múlva már kocoghatok. Köszi a jókívánságokat. Mielőbbi gyúlást kívánok, és cicis ápolókat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|