mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #525 Dátum: 2008. Március 10. - 23:42:45 » |
|
Hát már megint egyedül maradtam.Nincs akivel dumálhatnék.Hát akkor jó éjt Cartársak!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #526 Dátum: 2008. Március 11. - 08:49:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #527 Dátum: 2008. Március 11. - 08:51:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #528 Dátum: 2008. Március 11. - 10:24:27 » |
|
Én is, de a nővérkékre irigykedek, ha nem baj! 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #529 Dátum: 2008. Március 11. - 11:16:55 » |
|
Én is, de a nővérkékre irigykedek, ha nem baj!  Nekem nem, de mit szól majd az asszony?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #530 Dátum: 2008. Március 11. - 11:46:07 » |
|
mostnemtom! Grat. az 500-hoz! Hamarosan lekörözöd az Ezredeseket! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #531 Dátum: 2008. Március 11. - 11:56:33 » |
|
mostnemtom! Grat. az 500-hoz! Hamarosan lekörözöd az Ezredeseket!  köszönöm, de nem törekszem ilyen babérokra.Én csak mondom amíg van rá fogadókészség.Ha majd megúnjátok remélem szóltok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #532 Dátum: 2008. Március 11. - 14:43:55 » |
|
Szóval a CD.Egyszer már meghallgattam és nem voltam eltelve tőle.Van néhány ismertebb szám(legalábbis nekem csak egy két ismerős), de különben amerikai country jellegű zene, az amerikai életérzésre hajazva.Nekem nem jön be.Különben is én nem tartom amerikainak a Lacsit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #533 Dátum: 2008. Március 11. - 14:57:48 » |
|
Szóval a CD.Egyszer már meghallgattam és nem voltam eltelve tőle.Van néhány ismertebb szám(legalábbis nekem csak egy két ismerős), de különben amerikai country jellegű zene, az amerikai életérzésre hajazva.Nekem nem jön be.Különben is én nem tartom amerikainak a Lacsit!
OK, majd lehet ma belehallgatok. Ja...grat az 500-hoz! Veszélyben a pozícióm már látom! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
rebelpeak
|
 |
« Hozzászólás #534 Dátum: 2008. Március 11. - 15:46:13 » |
|
mit gondoltok, a captain már magámál van?! 3/4 4! Szerintem ma még nem jut el a billentyűkig, sajnos...Jó lenne tudni, hogy minden OK...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #535 Dátum: 2008. Március 11. - 16:15:13 » |
|
mit gondoltok, a captain már magámál van?! 3/4 4! Szerintem ma még nem jut el a billentyűkig, sajnos...Jó lenne tudni, hogy minden OK...
Reméljük hamarosan bejelentkezik.Altatás után lehet faggatni.Válaszol és mindig igazat mond.Jobb, mint valami vallatás.Reméljük minden ok és kedve is lesz cseverészni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #536 Dátum: 2008. Március 11. - 16:19:53 » |
|
Üdv a fedélzeten Apukám! Vigyázat most on-line vagyok úgyhogy össze kell szedned magad ha szóhoz akarsz jutni! Üdv.:Az egyik kicsi fiad. Ja nem tudod mi van a Tesóval?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #537 Dátum: 2008. Március 11. - 16:39:07 » |
|
Estét emberek mára is vége a melónak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #538 Dátum: 2008. Március 11. - 16:52:36 » |
|
Jelentkezett apucinál a fiacskám. Túlélte a műtétet, csak nagyon fáj neki még a lába. Már lábadozik, de szenved piszkosul. Hamarosan bejelentkezik, de most bent van nála a másik családja. A lényeg, hogy relative jól van, és, ha nem lesz lázas, holnap hazaengedik. Jól szorítottunk neki, mert él, de fáj, itt hibáztunk egy kicsit, mert ettől is meg kellett volna óvni! Minden rendben, üdvözöl mindenkit, hamarosan on- line is! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #539 Dátum: 2008. Március 11. - 16:55:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|