Lacetti klub fórum
2025. Június 02. - 16:15:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 256006 alkalommal)
mostnemtom
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #525 Dátum: 2008. Március 10. - 23:42:45 »

Hát már megint egyedül maradtam.Nincs akivel dumálhatnék.Hát akkor jó éjt Cartársak!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #526 Dátum: 2008. Március 11. - 08:49:12 »

Jó barátunkat most műtik. Aki tud imádkozzon érte, aki meg nem tud, az szorítson neki! Nagyon aggódunk jeles barátunkért, nem mintha életveszélyben lenne, de mi is nagyon rettegnénk, ha ez a műtét ránk várt volna, de őszintén, én biztosan! Béla várunk itt műtét után szeretettel! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #527 Dátum: 2008. Március 11. - 08:51:29 »

Jó barátunkat most műtik. Aki tud imádkozzon érte, aki meg nem tud, az szorítson neki! Nagyon aggódunk jeles barátunkért, nem mintha életveszélyben lenne, de mi is nagyon rettegnénk, ha ez a műtét ránk várt volna, de őszintén, én biztosan! Béla várunk itt műtét után szeretettel! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Én nagyon szorítok neki!
Naplózva

WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #528 Dátum: 2008. Március 11. - 10:24:27 »

Én nagyon szorítok neki!
Én is, de a nővérkékre irigykedek, ha nem baj!
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #529 Dátum: 2008. Március 11. - 11:16:55 »

Én nagyon szorítok neki!
Én is, de a nővérkékre irigykedek, ha nem baj!
Nekem nem, de mit szól majd az asszony?
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #530 Dátum: 2008. Március 11. - 11:46:07 »

mostnemtom!
Grat. az 500-hoz!
Hamarosan lekörözöd az Ezredeseket! Vigyorog
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #531 Dátum: 2008. Március 11. - 11:56:33 »

mostnemtom!
Grat. az 500-hoz!
Hamarosan lekörözöd az Ezredeseket! Vigyorog
köszönöm, de nem törekszem ilyen babérokra.Én csak mondom amíg van rá fogadókészség.Ha majd megúnjátok remélem szóltok!
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #532 Dátum: 2008. Március 11. - 14:43:55 »

Szóval a CD.Egyszer már meghallgattam és nem voltam eltelve tőle.Van néhány ismertebb szám(legalábbis nekem csak egy két ismerős), de különben amerikai country jellegű zene, az amerikai életérzésre hajazva.Nekem nem jön be.Különben is én nem tartom amerikainak a Lacsit!
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #533 Dátum: 2008. Március 11. - 14:57:48 »

Szóval a CD.Egyszer már meghallgattam és nem voltam eltelve tőle.Van néhány ismertebb szám(legalábbis nekem csak egy két ismerős), de különben amerikai country jellegű zene, az amerikai életérzésre hajazva.Nekem nem jön be.Különben is én nem tartom amerikainak a Lacsit!
OK, majd lehet ma belehallgatok.
Ja...grat az 500-hoz! Veszélyben a pozícióm már látom!  Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
rebelpeak
Teljes tag

« Hozzászólás #534 Dátum: 2008. Március 11. - 15:46:13 »

mit gondoltok, a captain már magámál van?! 3/4 4! Szerintem ma még nem jut el a billentyűkig, sajnos...Jó lenne tudni, hogy minden OK...
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #535 Dátum: 2008. Március 11. - 16:15:13 »

mit gondoltok, a captain már magámál van?! 3/4 4! Szerintem ma még nem jut el a billentyűkig, sajnos...Jó lenne tudni, hogy minden OK...
Reméljük hamarosan bejelentkezik.Altatás után lehet faggatni.Válaszol és mindig igazat mond.Jobb, mint valami vallatás.Reméljük minden ok és kedve is lesz cseverészni.
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #536 Dátum: 2008. Március 11. - 16:19:53 »

Üdv a fedélzeten Apukám!
Vigyázat most on-line vagyok úgyhogy össze kell szedned magad ha szóhoz akarsz jutni!
Üdv.:Az egyik kicsi fiad.
Ja nem tudod mi van a Tesóval?
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #537 Dátum: 2008. Március 11. - 16:39:07 »

Estét emberek mára is vége a melónak.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #538 Dátum: 2008. Március 11. - 16:52:36 »

Jelentkezett apucinál a fiacskám. Túlélte a műtétet, csak nagyon fáj neki még a lába. Már lábadozik, de szenved piszkosul. Hamarosan bejelentkezik, de most bent van nála a másik családja. A lényeg, hogy relative jól van, és, ha nem lesz lázas, holnap hazaengedik. Jól szorítottunk neki, mert él, de fáj, itt hibáztunk egy kicsit, mert ettől is meg kellett volna óvni! Minden rendben, üdvözöl mindenkit, hamarosan on- line is! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #539 Dátum: 2008. Március 11. - 16:55:28 »

Cartársak! Észrevettétek, hogy milyen róka- invázió van? Remélhetőleg nem nagyon veszettek, bár ki tudja? He He He Gratula minden ravaszdinak! Cápa pedig süllyed, nem birja az iramot a szárazföldi állatokkal szemben! Vigyorog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 129   Fel

Ugrás: