mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #795 Dátum: 2008. Március 13. - 16:58:22 » |
|
Az viszont nem géphiba, hanem lábhiba. Az meg kapott új szelepeket kedden, tehát majd lassan javul...  Fura. Csak úgy tudok kuplungolni, ha hajlítom a térdem. Ha mozdítom a lábfejem, akkor kuplungols helyett bep*****k. és így keletkeznek a falábú sofőrök.Itt a vége fuss el véle. Szeretlek Tom!  [/quote] Miért nem érzem őszintének a mosolyod?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #796 Dátum: 2008. Március 13. - 17:00:35 » |
|
Az viszont nem géphiba, hanem lábhiba. Az meg kapott új szelepeket kedden, tehát majd lassan javul...  Fura. Csak úgy tudok kuplungolni, ha hajlítom a térdem. Ha mozdítom a lábfejem, akkor kuplungols helyett bep*****k. és így keletkeznek a falábú sofőrök.Itt a vége fuss el véle. Szeretlek Tom!  Miért nem érzem őszintének a mosolyod? [/quote] Mert közben piszkosúl fájok, vazze!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #797 Dátum: 2008. Március 13. - 17:02:47 » |
|
Az viszont nem géphiba, hanem lábhiba. Az meg kapott új szelepeket kedden, tehát majd lassan javul...  Fura. Csak úgy tudok kuplungolni, ha hajlítom a térdem. Ha mozdítom a lábfejem, akkor kuplungols helyett bep*****k. és így keletkeznek a falábú sofőrök.Itt a vége fuss el véle. Szeretlek Tom!  Miért nem érzem őszintének a mosolyod? Mert közben piszkosúl fájok, vazze! [/quote] Van egy frankó ács a közelben, faragtatok egy másikat!Hányas is kell?Tudod csakhogy passzoljon a másik cipőhöz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #798 Dátum: 2008. Március 13. - 17:18:25 » |
|
Az viszont nem géphiba, hanem lábhiba. Az meg kapott új szelepeket kedden, tehát majd lassan javul...  Fura. Csak úgy tudok kuplungolni, ha hajlítom a térdem. Ha mozdítom a lábfejem, akkor kuplungols helyett bep*****k. és így keletkeznek a falábú sofőrök.Itt a vége fuss el véle. Szeretlek Tom!  Miért nem érzem őszintének a mosolyod? Mert közben piszkosúl fájok, vazze! Van egy frankó ács a közelben, faragtatok egy másikat!Hányas is kell?Tudod csakhogy passzoljon a másik cipőhöz. [/quote] Köszi, após asztalos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #799 Dátum: 2008. Március 13. - 17:21:10 » |
|
Az viszont nem géphiba, hanem lábhiba. Az meg kapott új szelepeket kedden, tehát majd lassan javul...  Fura. Csak úgy tudok kuplungolni, ha hajlítom a térdem. Ha mozdítom a lábfejem, akkor kuplungols helyett bep*****k. és így keletkeznek a falábú sofőrök.Itt a vége fuss el véle. Szeretlek Tom!  Miért nem érzem őszintének a mosolyod? Mert közben piszkosúl fájok, vazze! Van egy frankó ács a közelben, faragtatok egy másikat!Hányas is kell?Tudod csakhogy passzoljon a másik cipőhöz. Köszi, após asztalos. [/quote] Javaslom a rózsagyökér alapanyagot.A Rolls-Royce műszerfala is abból van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #800 Dátum: 2008. Március 13. - 17:30:24 » |
|
Az viszont nem géphiba, hanem lábhiba. Az meg kapott új szelepeket kedden, tehát majd lassan javul...  Fura. Csak úgy tudok kuplungolni, ha hajlítom a térdem. Ha mozdítom a lábfejem, akkor kuplungols helyett bep*****k. és így keletkeznek a falábú sofőrök.Itt a vége fuss el véle. Szeretlek Tom!  Miért nem érzem őszintének a mosolyod? Mert közben piszkosúl fájok, vazze! Van egy frankó ács a közelben, faragtatok egy másikat!Hányas is kell?Tudod csakhogy passzoljon a másik cipőhöz. Köszi, após asztalos. Javaslom a rózsagyökér alapanyagot.A Rolls-Royce műszerfala is abból van! [/quote] Nem engedhetem meg magamnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #801 Dátum: 2008. Március 13. - 17:33:23 » |
|
Sajnos akkor fenyő!Egy előnye azért lesz sűrűn tudod cserélni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #802 Dátum: 2008. Március 13. - 17:34:51 » |
|
Sajnos akkor fenyő!Egy előnye azért lesz sűrűn tudod cserélni!
Különböző színűre pácolhatod... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #803 Dátum: 2008. Március 13. - 17:44:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #804 Dátum: 2008. Március 13. - 17:47:13 » |
|
Szorítottunk elötte, meg közben neked. Mivel jól sikerült, utólag már csak szív6juk a véred! Nem? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #805 Dátum: 2008. Március 13. - 17:49:20 » |
|
Szorítottunk elötte, meg közben neked. Mivel jól sikerült, utólag már csak szív6juk a véred! Nem?  ladlac! Ímádom a fokhagymát! Így is szívod? A véremet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #806 Dátum: 2008. Március 13. - 17:50:48 » |
|
Szorítottunk elötte, meg közben neked. Mivel jól sikerült, utólag már csak szív6juk a véred! Nem?  ladlac! Ímádom a fokhagymát! Így is szívod? A véremet? Én is imádom a fokit.  Tudod, a jó vámpír nem válogat... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #807 Dátum: 2008. Március 13. - 17:52:14 » |
|
Szorítottunk elötte, meg közben neked. Mivel jól sikerült, utólag már csak szív6juk a véred! Nem?  ladlac! Ímádom a fokhagymát! Így is szívod? A véremet? Én is imádom a fokit.  Tudod, a jó vámpír nem válogat...  Már értem az autód színét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #808 Dátum: 2008. Március 13. - 17:54:13 » |
|
Szorítottunk elötte, meg közben neked. Mivel jól sikerült, utólag már csak szív6juk a véred! Nem?  ladlac! Ímádom a fokhagymát! Így is szívod? A véremet? Én is imádom a fokit.  Tudod, a jó vámpír nem válogat...  Már értem az autód színét. Lebuktam. Jajj. Elötte kék színű volt. Akkor a kékvérűekre utaztam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #809 Dátum: 2008. Március 13. - 17:55:25 » |
|
Szorítottunk elötte, meg közben neked. Mivel jól sikerült, utólag már csak szív6juk a véred! Nem?  ladlac! Ímádom a fokhagymát! Így is szívod? A véremet? Én is imádom a fokit.  Tudod, a jó vámpír nem válogat...  Már értem az autód színét. Lebuktam. Jajj. Elötte kék színű volt. Akkor a kékvérűekre utaztam... Mert Te nem az vagy? kékvérű?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|