ladlac
|
 |
« Hozzászólás #810 Dátum: 2008. Március 13. - 17:58:18 » |
|
Szorítottunk elötte, meg közben neked. Mivel jól sikerült, utólag már csak szív6juk a véred! Nem?  ladlac! Ímádom a fokhagymát! Így is szívod? A véremet? Én is imádom a fokit.  Tudod, a jó vámpír nem válogat...  Már értem az autód színét. Lebuktam. Jajj. Elötte kék színű volt. Akkor a kékvérűekre utaztam... Mert Te nem az vagy? kékvérű? Majd ha Rolls-om lesz. De ettöl nem félek, nem is kellene. Talán duzzogva az ára. Inkább a Lacsi, itt jó a Klubélet! 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #811 Dátum: 2008. Március 13. - 18:05:28 » |
|
Szorítottunk elötte, meg közben neked. Mivel jól sikerült, utólag már csak szív6juk a véred! Nem?  ladlac! Ímádom a fokhagymát! Így is szívod? A véremet? Én is imádom a fokit.  Tudod, a jó vámpír nem válogat...  Már értem az autód színét. Lebuktam. Jajj. Elötte kék színű volt. Akkor a kékvérűekre utaztam... Mert Te nem az vagy? kékvérű? Majd ha Rolls-om lesz. De ettöl nem félek, nem is kellene. Talán duzzogva az ára. Inkább a Lacsi, itt jó a Klubélet!  Erre nem tudok mit mondani
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #812 Dátum: 2008. Március 13. - 18:07:30 » |
|
Nem hiszem el, hogy befagyott a szövegtenger. Csáklyázást kérek... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #813 Dátum: 2008. Március 13. - 18:08:10 » |
|
Szorítottunk elötte, meg közben neked. Mivel jól sikerült, utólag már csak szív6juk a véred! Nem?  ladlac! Ímádom a fokhagymát! Így is szívod? A véremet? Én is imádom a fokit.  Tudod, a jó vámpír nem válogat...  Már értem az autód színét. Lebuktam. Jajj. Elötte kék színű volt. Akkor a kékvérűekre utaztam... Mert Te nem az vagy? kékvérű? Majd ha Rolls-om lesz. De ettöl nem félek, nem is kellene. Talán duzzogva az ára. Inkább a Lacsi, itt jó a Klubélet!  Erre nem tudok mit mondani Nem is lehet.Országomat egy Rolls-ért.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #814 Dátum: 2008. Március 13. - 18:08:47 » |
|
Nem hiszem el, hogy befagyott a szövegtenger. Csáklyázást kérek...  Sajnálnád azt a fényezést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #815 Dátum: 2008. Március 13. - 18:12:37 » |
|
Nem hiszem el, hogy befagyott a szövegtenger. Csáklyázást kérek...  Sajnálnád azt a fényezést. Az tuti. Ebböl is csak az eredetit kedvelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #816 Dátum: 2008. Március 13. - 18:14:38 » |
|
Most mondja a PH érték, hogy naponta több, mint 4000-n utaznak a Főtaxival! Meg több, mint 10000 utaznak Pesten naponta taxival. Mi van? Hiszen a Főnök azt mondja, hogy alig- alig. És kénytelen állandóan éjszakázni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #817 Dátum: 2008. Március 13. - 18:18:25 » |
|
Most mondja a PH érték, hogy naponta több, mint 4000-n utaznak a Főtaxival! Meg több, mint 10000 utaznak Pesten naponta taxival. Mi van? Hiszen a Főnök azt mondja, hogy alig- alig. És kénytelen állandóan éjszakázni!
Mindig attól kell elvenni aki panaszkodik.Talán nem véletlen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #818 Dátum: 2008. Március 13. - 18:20:58 » |
|
Mindig attól kell elvenni aki panaszkodik.Talán nem véletlen? Hé! Főnök = Stocz. És nem hiszem, hogy azért hajt éjszaka, mert úgy szereti. Szóval nem kell elvenni tőle. csak ezeket a számokat nem értem. Rengeteg üres taxit látok Pesten, Budán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #819 Dátum: 2008. Március 13. - 18:27:39 » |
|
Viszlát Urak lejárt a műszakom, megyek haza!Lehet,hogy később még benézek.Így majd bírja a memória!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #820 Dátum: 2008. Március 13. - 18:36:28 » |
|
Mindig attól kell elvenni aki panaszkodik.Talán nem véletlen? Hé! Főnök = Stocz. És nem hiszem, hogy azért hajt éjszaka, mert úgy szereti. Szóval nem kell elvenni tőle. csak ezeket a számokat nem értem. Rengeteg üres taxit látok Pesten, Budán. A statisztika az más. Az íróasztal mögül szerinted honnan tudja, mennyi utas van? Sacc * kb / valamennyi = adat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #821 Dátum: 2008. Március 13. - 18:37:21 » |
|
Nem engedem bántani a kisebbik nagy fiamat, még a nagyobbiktól sem! Ha így megy tovább, hát kénytelen leszek közétek jó nagyot csapni, ha pedig ez kevés lenne, akkor rátok!  Szegény Bélának van baja (nem dunaparti város, ezért kisbetűvel!) elég, inkább vigasztaljátok őt!  A fájdalmakat pedig szerintem egyikünk sem bírja nagyon. Most a Cap, meg a Cápa rossz passzban vannak, ne bántsuk még mi is őket! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #822 Dátum: 2008. Március 13. - 18:37:44 » |
|
Mindig attól kell elvenni aki panaszkodik.Talán nem véletlen? Hé! Főnök = Stocz. És nem hiszem, hogy azért hajt éjszaka, mert úgy szereti. Szóval nem kell elvenni tőle. csak ezeket a számokat nem értem. Rengeteg üres taxit látok Pesten, Budán. Hogy érthető legyen, reklámban hallottam. A statisztika az más. Az íróasztal mögül szerinted honnan tudja, mennyi utas van? Sacc * kb / valamennyi = adat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #823 Dátum: 2008. Március 13. - 18:39:34 » |
|
Jáááááj megzargattam a vasat,a garázsból csak úgy dől az égett szag ezt már szeretem. De az 5 seb minek van azt nem tudom mert azzal aztán cseszik menni pedig kihuzattam 130-140-ig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #824 Dátum: 2008. Március 13. - 18:42:26 » |
|
Jáááááj megzargattam a vasat,a garázsból csak úgy dől az égett szag ezt már szeretem. De az 5 seb minek van azt nem tudom mert azzal aztán cseszik menni pedig kihuzattam 130-140-ig
Sebesség tartásra van, nem gyorsítani. Ha meg gyorsul valameddig, az meg mázli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|