Lacetti klub fórum
2025. április 30. - 21:55:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 243822 alkalommal)
ZOTYA1983
Vén róka
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #975 Dátum: 2008. Március 15. - 21:15:36 »

Végre megszabadultok tőlem 1 estére Vigyorog
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #976 Dátum: 2008. Március 15. - 21:16:37 »

Hiába a fiatalság!Bulizik én meg dolgozom!Ne talizzunk ma este!!!Nem szeretem a diszkó baleseteket!!!!!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #977 Dátum: 2008. Március 15. - 21:17:53 »

Végre megszabadultok tőlem 1 estére Vigyorog
Lesz szabad memória!!
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #978 Dátum: 2008. Március 15. - 21:18:35 »

Hiába a fiatalság!Bulizik én meg dolgozom!Ne talizzunk ma este!!!Nem szeretem a diszkó baleseteket!!!!!
Nem fogunk igérem Mosolyog
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #979 Dátum: 2008. Március 15. - 21:33:24 »

Nézem a TV-t és elszomorít, hogy megint így telik egy nemzeti ünnepünk a sok csürhe miatt! Az összeset be kéne vinni, majd irány a kőbánya pár évre! Nem etetni az én adóforintjaimból a börtönben! Ott levezethetnék a felesleges energiájukat kőtörés közben! Hogy veszik a bátorságot arra, hogy más tulajdonában kárt okozzanak, többszáz éves műemlék épületeket megrongáljanak? Ráadásul olyan napon, amikor ünnepelve kellene emlékezni a régi nagy magyarokra. Lassan az Únió szégyene leszünk!
Mit érezhetnek azok a lacsi tulajok, akik ott parkolnak az utcán és összertörik a kocsiját?
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 15. - 21:37:05 írta cápaFeri » Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #980 Dátum: 2008. Március 15. - 21:58:36 »

Nézem a TV-t és elszomorít, hogy megint így telik egy nemzeti ünnepünk a sok csürhe miatt! Az összeset be kéne vinni, majd irány a kőbánya pár évre! Nem etetni az én adóforintjaimból a börtönben! Ott levezethetnék a felesleges energiájukat kőtörés közben! Hogy veszik a bátorságot arra, hogy más tulajdonában kárt okozzanak, többszáz éves műemlék épületeket megrongáljanak? Ráadásul olyan napon, amikor ünnepelve kellene emlékezni a régi nagy magyarokra. Lassan az Únió szégyene leszünk!
Mit érezhetnek azok a lacsi tulajok, akik ott parkolnak az utcán és összertörik a kocsiját?
Most "csak" randalírozás, holnap meg ismét leminősítés.Majd akkor is álljanak ki az emberek elé, hogy igen mi voltunk meg nyertünk.stb, amikor a bankok kamatemelése és a forint romlása miatt a törlesztőrészletek az egekbe szöknek.Hajrá Magyarország.Hova lett a világ?Magyar a magyarnak farkasa!Nem kellenek nekünk külső ellenségek, elintézzük magunkat egyedül is.
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #981 Dátum: 2008. Március 15. - 22:07:03 »

Most "csak" randalírozás, holnap meg ismét leminősítés.Majd akkor is álljanak ki az emberek elé, hogy igen mi voltunk meg nyertünk.stb, amikor a bankok kamatemelése és a forint romlása miatt a törlesztőrészletek az egekbe szöknek.Hajrá Magyarország.Hova lett a világ?Magyar a magyarnak farkasa!Nem kellenek nekünk külső ellenségek, elintézzük magunkat egyedül is.

A leminősítés már megtörtént tegnap! A rádióban hallottam.
Naplózva

LPG
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #982 Dátum: 2008. Március 15. - 22:18:02 »

Majd figyeld meg a tőzsdét, és a forint árfolyamát.Ne legyenek illúzióink affelől, hogy ki fogja ezt megfizetni!!!
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #983 Dátum: 2008. Március 15. - 22:33:07 »

Majd figyeld meg a tőzsdét, és a forint árfolyamát.Ne legyenek illúzióink affelől, hogy ki fogja ezt megfizetni!!!

Szerintem mi! És nem csak az aki nemmel szavazott, hanem az is aki igennel.
Szóval nyertesek nincsenek, csak vesztesek. 
Naplózva

LPG
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #984 Dátum: 2008. Március 15. - 22:39:10 »

Szerintem mi! És nem csak az aki nemmel szavazott, hanem az is aki igennel.
Szóval nyertesek nincsenek, csak vesztesek. 
Hát igen ezt szerintem nagyon jól látod!Vesztes viszont sok lesz.De az aki ezt az egészet szította és magánháborús övezetként kezeli Mo.-ot az nem lesz közöttünk.Sem az egyik sem a másik oldalról!!!!
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #985 Dátum: 2008. Március 16. - 09:46:59 »

Fúúúúj politika csak ezt neeeee
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #986 Dátum: 2008. Március 16. - 14:40:11 »

2006.03.14. – Az első két "Combino Supra" villamos megérkezett Budapestre.
Ezt viszont NeEm köszöntük meg a BKV aktuális főrab......... vezérigazgatójának.
Miért nem jók a villamosok?Még nem ültem rajta, de a következő 5 éves tervben szerepel!
Ajtóbeállítási problémák voltak. És ha nyitott ajtót érzékel a gép, leáll. Amúgy mi gyártjuk az alkatrészeket a combino ajtókba is. Mielőtt megszólnátok...nem az alkatrséz volt vacak, hanem ****ul rakták össze őket no meg a magyar villamossinek "egyenességét" sem bírták elviselni! Vigyorog
Egyszer utaztam vele. Nyáron. Bitangnagy ablakok, tömeg, rekkenő hőség. A régi 6-on legalább le voltak húzva az ablakok nyáron! Itt...  Mit mondjak, egy megállót bírtam ki.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 16. - 14:43:04 írta captainb » Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #987 Dátum: 2008. Március 16. - 14:53:38 »

Egyébként nekem is elegem van Mocsokfalvából. Mondom én, aki közel lakik, hetente többször muszály bemennie és ráadásul Kőbányán nőtt fel!
Tegnap a motorkiállításon és az Actondayz-en voltam, kivittem a gyerekeket. Amíg a deszkásokat és a motorosokat nézegettük, kipakolták a kocsit. Ülésen, látható helyen semmit nem hagytam.
Viszont:
1. Nem volt károkozás, kinyitották valahogy az autót és vitték, amit találtak. A GPS tartóját és töltőjét(ülés alól), babakocsit, napszemüveget, autós térképet, csomagleszorító hálót, CD-t. A rádió előlapját, szervízkönyvet viszont ott hagyták a kesztyűtartóban! Pedig oda is benyúltak.
2. A rendőrök nem találtak erőszakos behatolásra utaló nyomot. Azt gondolták, hogy nyitva felejtettük az autót.
3. Ez az elmélet akkor dőlt meg, amikor másik 4(!) hasonlóan kipakolt Lacsit találtak a parkolóban! Ebből kettő riasztóval ellátott.
4. Mindez fizetett és ŐRZÖTT parkolóban történt. A parkoló üzemeltetője 20 percen belül, még a rendőrség elött a helyszínen volt. Amikor kiderült, nem az enyém az egyetlen kipakolt autó, felajánlotta, a kárt- ésszerű határokon belül- 5 napon belül megtérítik. Egyébként az elkövetők hamar meg fognak bukni, mivel a parkoló be van kamerázva...
És csak örülni tudok, hogy csak elvittek, nem törtek zúztak. Ennek ellenére magam alatt vagyok, jó lesz, ha visszakapom a riasztómat.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Fer962
Teljes tag

« Hozzászólás #988 Dátum: 2008. Március 16. - 15:02:02 »

Azért ez elgodolkodtató, hogy 4 lacsit ugyanazzal a technikával rövid időn belül felnyomtak.
Naplózva

http://img176.imageshack.us/img176/5922/chevr3gq9.gif
Ahogy tanult barátom mondja -> "mint tudjuk sok függ mindentől"
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #989 Dátum: 2008. Március 16. - 15:06:07 »

Azt hiszem az élet sajnos engem igazolt.Ezt a tecnikát fogják alkalmazni minden Lacsinál és azt hiszem erre specializálódnak.Az ellenszerről már írtam, akit érdekel szívesen megcsinálom neki.(természetesen ingyen és bérmentve)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 129   Fel

Ugrás: