meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #960 Dátum: 2008. Március 15. - 12:26:20 » |
|
Zotya hamar meguntad a kocsikázást,vagy elfogyott a benya?  El sem indultam nákiáltam céges vasat takarítani  Ha már a cégesen a sor akkor a tied már makulátlanul tiszta. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #961 Dátum: 2008. Március 15. - 12:27:11 » |
|
Zotya hamar meguntad a kocsikázást,vagy elfogyott a benya?  El sem indultam nákiáltam céges vasat takarítani  Ha már a cégesen a sor akkor a tied már makulátlanul tiszta.  Azt nem ishon mosom még egyenlőre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #962 Dátum: 2008. Március 15. - 13:43:50 » |
|
Ezredesek! Ezt a napi átlagot figyeljétek! Zotya! Te milyen időzónában élsz? Ott hány óra egy nap? 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #963 Dátum: 2008. Március 15. - 13:52:21 » |
|
Ezredesek! Ezt a napi átlagot figyeljétek! Zotya! Te milyen időzónában élsz? Ott hány óra egy nap?  Látom.  Vezérezredes akar lenni még ebben a hónapban...  Ennyit Mi még sosem irtunk össze. Jó a beszélőkéje, illetve az írókája. 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #964 Dátum: 2008. Március 15. - 13:54:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #965 Dátum: 2008. Március 15. - 14:44:27 » |
|
Igen még csak ismerkedem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #966 Dátum: 2008. Március 15. - 17:50:11 » |
|
Szerintem meg jól lehet vele kanyarodni, mert az SW-nek is jó a futóműve! Majd hozzászól a többi benzines (!) SW-s is gondolom, nekem kifejezetten tetszik a viselkedése a kanyarban! A dizel nehezebb, lehet, hogy ott hantolták el az ebet?  Én is a benzinesem tapasztalatairól beszélek, hiszen az újjal még nem sok a tapasztalat.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #967 Dátum: 2008. Március 15. - 17:54:08 » |
|
Igen még csak ismerkedem  Még engem is meglepett, pedig....Át kell adnom a Lewis H. nevet.Azt hiszem mellette csak Baumgarten lehetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #968 Dátum: 2008. Március 15. - 18:52:08 » |
|
Az igazsághoz tartozik, hogy nem erőből nyomja le a lacsi az 1,3 VVTI nunukit, hisz az is ennyi paci, sőt -200 kg! Persze azért nem tudta tartani az meelkedőt mögöttem! Viszont amikor jött a kanyargós rész!  Mindig megmosolygom a merev hátsó hidas, dobfékes (mint kecske**** a deszkán) elpattogó magas súlypontú példányait. Lacsi meg mint a puma befekszik a kanyarba a széles peres gumiknak és a keményre hangolt futóműnek köszönhetően!  Az tuti hogy nagyon jó a futó műve nem igazán lehet észre venni a kanyarokat vele . Vezettetek már SW-t?Na az is fekszik a kanyarba(mint a részeg teve)!Sok minden elmondható róla, de az hogy sportos, az utolsó lenne. Metr Maga még nem ült az enyémben, kérem! Ne tessék álltalánosítani!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #969 Dátum: 2008. Március 15. - 19:56:23 » |
|
Az igazsághoz tartozik, hogy nem erőből nyomja le a lacsi az 1,3 VVTI nunukit, hisz az is ennyi paci, sőt -200 kg! Persze azért nem tudta tartani az meelkedőt mögöttem! Viszont amikor jött a kanyargós rész!  Mindig megmosolygom a merev hátsó hidas, dobfékes (mint kecske**** a deszkán) elpattogó magas súlypontú példányait. Lacsi meg mint a puma befekszik a kanyarba a széles peres gumiknak és a keményre hangolt futóműnek köszönhetően!  Az tuti hogy nagyon jó a futó műve nem igazán lehet észre venni a kanyarokat vele . Vezettetek már SW-t?Na az is fekszik a kanyarba(mint a részeg teve)!Sok minden elmondható róla, de az hogy sportos, az utolsó lenne. Metr Maga még nem ült az enyémben, kérem! Ne tessék álltalánosítani!!!! A tiéd az üdítő kivétel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #970 Dátum: 2008. Március 15. - 20:34:08 » |
|
2006.03.14. – Az első két "Combino Supra" villamos megérkezett Budapestre.
Ezt viszont NeEm köszöntük meg a BKV aktuális főrab......... vezérigazgatójának. Miért nem jók a villamosok?Még nem ültem rajta, de a következő 5 éves tervben szerepel! Ajtóbeállítási problémák voltak. És ha nyitott ajtót érzékel a gép, leáll. Amúgy mi gyártjuk az alkatrészeket a combino ajtókba is. Mielőtt megszólnátok...nem az alkatrséz volt vacak, hanem ****ul rakták össze őket no meg a magyar villamossinek "egyenességét" sem bírták elviselni! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #971 Dátum: 2008. Március 15. - 20:38:08 » |
|
Szerintem a benzines HB-t nagyon eltalálták igazán direkt a kormányzása, jó az útfekvése és ehhez a fékek is partnerek. Ennek a miért szeretjükben is helye lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #972 Dátum: 2008. Március 15. - 21:12:46 » |