ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #915 Dátum: 2008. Március 14. - 20:23:18 » |
|
Megyek kicsit autózni, sziasztok!
Jó neked  De Zotyám! Neked nincs autód? Lacsid van, akkor meg ki fog vissza. Ha erre vágysz, usgyi...  Ilyen szép autót meg kell szellöztetni néha, "csak úgy".  Ettem már 5 konyakmeggyet  zéróóóóóóóó Jogos.  Buzdítás visszaszívva...  Majd holnap meg hát világosba szeretek vele menni imádom mikor forognak a gyöngyszemem után,még nem volt ilyen csak amikor leszakadt a kipuf az elöző automról 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #916 Dátum: 2008. Március 14. - 20:24:52 » |
|
Jó neked  De Zotyám! Neked nincs autód? Lacsid van, akkor meg ki fog vissza. Ha erre vágysz, usgyi...  Ilyen szép autót meg kell szellöztetni néha, "csak úgy".  És Te miért a monitort bámulod?  tiéd sem csúnya! 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #917 Dátum: 2008. Március 14. - 20:27:26 » |
|
Jó neked  De Zotyám! Neked nincs autód? Lacsid van, akkor meg ki fog vissza. Ha erre vágysz, usgyi...  Ilyen szép autót meg kell szellöztetni néha, "csak úgy".  És Te miért a monitort bámulod?  tiéd sem csúnya!  Most tettem le a Kicsikét a parkolóba. Mára pihit kapott, holnap újra bevetése van. Most boldogan pislog a piros lámpa az ajtaján... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #918 Dátum: 2008. Március 14. - 20:30:06 » |
|
Félted a parkiba mi,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #919 Dátum: 2008. Március 14. - 20:31:52 » |
|
Félted a parkiba mi,
Távcsőves puska csőre töltve az ablakban... Hát szó-szó, lehet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #920 Dátum: 2008. Március 14. - 20:35:05 » |
|
Kitűnő módszer öngyilkosságra: Birizgálni LadLac ezredes úr kocsiját!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #921 Dátum: 2008. Március 14. - 20:37:11 » |
|
Félted a parkiba mi,
Távcsőves puska csőre töltve az ablakban... Hát szó-szó, lehet... Na majd körülnézek én arra felé,de persze nem rossz szándékkal csak éberséget ellenörzök 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #922 Dátum: 2008. Március 14. - 20:38:28 » |
|
Félted a parkiba mi,
Távcsőves puska csőre töltve az ablakban... Hát szó-szó, lehet... Na majd körülnézek én arra felé,de persze nem rossz szándékkal csak éberséget ellenörzök  Csak óvatosan. Ha van Klubmatricád, akkor nem lövök! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #923 Dátum: 2008. Március 14. - 20:40:37 » |
|
Félted a parkiba mi,
Távcsőves puska csőre töltve az ablakban... Hát szó-szó, lehet... Na majd körülnézek én arra felé,de persze nem rossz szándékkal csak éberséget ellenörzök  Aknamezőn sétálgatni önfeledten biztonságosabb!  Végrendelet nélkül meg se közelitsd!  Ha már végképp unod az életed, nosza rajta, tégy éberségi próbát, az eredményt majd a másnapi újságok közlik a megfelelő rovatban!  Uff! Én szóltam!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #924 Dátum: 2008. Március 14. - 20:42:16 » |
|
Félted a parkiba mi,
Távcsőves puska csőre töltve az ablakban... Hát szó-szó, lehet... Na majd körülnézek én arra felé,de persze nem rossz szándékkal csak éberséget ellenörzök  Aknamezőn sétálgatni önfeledten biztonságosabb!  Végrendelet nélkül meg se közelitsd!  Ha már végképp unod az életed, nosza rajta, tégy éberségi próbát, az eredményt majd a másnapi újságok közlik a megfelelő rovatban!  Uff! Én szóltam! Csak nem láttad már, amikor szemmel vertem puszta autó megközelitésért? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #925 Dátum: 2008. Március 14. - 20:45:50 » |
|
Félted a parkiba mi,
Távcsőves puska csőre töltve az ablakban... Hát szó-szó, lehet... Na majd körülnézek én arra felé,de persze nem rossz szándékkal csak éberséget ellenörzök  Aknamezőn sétálgatni önfeledten biztonságosabb!  Végrendelet nélkül meg se közelitsd!  Ha már végképp unod az életed, nosza rajta, tégy éberségi próbát, az eredményt majd a másnapi újságok közlik a megfelelő rovatban!  Uff! Én szóltam! Csak nem láttad már, amikor szemmel vertem puszta autó megközelitésért?  He he ha 50 literes kannával megyek akkor szoljatok  Mert vagy viszek vagy hoztam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #926 Dátum: 2008. Március 14. - 20:48:22 » |
|
Félted a parkiba mi,
Távcsőves puska csőre töltve az ablakban... Hát szó-szó, lehet... Na majd körülnézek én arra felé,de persze nem rossz szándékkal csak éberséget ellenörzök  Aknamezőn sétálgatni önfeledten biztonságosabb!  Végrendelet nélkül meg se közelitsd!  Ha már végképp unod az életed, nosza rajta, tégy éberségi próbát, az eredményt majd a másnapi újságok közlik a megfelelő rovatban!  Uff! Én szóltam! Csak nem láttad már, amikor szemmel vertem puszta autó megközelitésért?  He he ha 50 literes kannával megyek akkor szoljatok  Mert vagy viszek vagy hoztam  Hozni, hozhatsz, de ha vinni akarsz akkor lehetetlenre vállalkozol, mert nekem nincs sajna max. 15 L van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #927 Dátum: 2008. Március 14. - 20:56:05 » |
|
Félted a parkiba mi,
Távcsőves puska csőre töltve az ablakban... Hát szó-szó, lehet... Na majd körülnézek én arra felé,de persze nem rossz szándékkal csak éberséget ellenörzök  Aknamezőn sétálgatni önfeledten biztonságosabb!  Végrendelet nélkül meg se közelitsd!  Ha már végképp unod az életed, nosza rajta, tégy éberségi próbát, az eredményt majd a másnapi újságok közlik a megfelelő rovatban!  Uff! Én szóltam! Csak nem láttad már, amikor szemmel vertem puszta autó megközelitésért?  He he ha 50 literes kannával megyek akkor szoljatok  Mert vagy viszek vagy hoztam  Hozni, hozhatsz, de ha vinni akarsz akkor lehetetlenre vállalkozol, mert nekem nincs sajna max. 15 L van! Na akkor rossz helyen kopogtatok akkor megy a vas a múzeumba 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #928 Dátum: 2008. Március 14. - 20:58:59 » |
|
Szoktátok nézni a Discoverin a Hogyan készült című műsort? Most épp buszt raknak össze az elöbb motor blokkot öntöttek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #929 Dátum: 2008. Március 14. - 21:00:29 » |
|
MNT nem járt erre? Dolgozik vagy otthon van? Netán tárgyal?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|