Lacetti klub fórum
2025. április 25. - 11:46:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 241790 alkalommal)
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #1395 Dátum: 2008. április 01. - 15:54:43 »

Most jöttem rá, Gidy miért invitál minket magához kávézni.
Tudni kell, hogy parkolni csak 1 helyen lehet, ott viszont valamiért mostanában
fizetni kell. Nem is keveset első óra 300Ft, másidik +600Ft, harmadik +1000Ft!
És persze marasztalja az embert, hogy ne menyen még, maradjon még 1-2 órát.
Vagy az ö embere szedi a lóvét vagy kap belőle részesedést.
Velem a múltkor nem járt jól, mert én a +600Ft fizetése elöl meglógtam. Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Hát ebbe lehet valami Vigyorog.Gidy már nem csak az autóboltos biznicbe érdekelt,hanem már parkolósba is. Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #1396 Dátum: 2008. április 01. - 15:59:58 »

Most jöttem rá, Gidy miért invitál minket magához kávézni.
Tudni kell, hogy parkolni csak 1 helyen lehet, ott viszont valamiért mostanában
fizetni kell. Nem is keveset első óra 300Ft, másidik +600Ft, harmadik +1000Ft!
És persze marasztalja az embert, hogy ne menyen még, maradjon még 1-2 órát.
Vagy az ö embere szedi a lóvét vagy kap belőle részesedést.
Velem a múltkor nem járt jól, mert én a +600Ft fizetése elöl meglógtam. Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Hát ebbe lehet valami Vigyorog.Gidy már nem csak az autóboltos biznicbe érdekelt,hanem már parkolósba is. Vigyorog Vigyorog
És még néhány stratégiai fontosságú területen. Közlekedés....idegenforgalom....egészségügy, khm..
Szóval csak óvatosan.. Vigyorog
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #1397 Dátum: 2008. április 01. - 16:02:34 »

És tegnap óta már a szállodaiparban. Vigyorog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1398 Dátum: 2008. április 01. - 17:22:17 »

A JSS 779 denim kék HB tulajdonosának üzenem, hogy az index nem dísznek van! Így nem sokáig lesz egyben az autód. Nem matricás, de hátha olvassa a fórumot  Vigyorog
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1399 Dátum: 2008. április 01. - 17:25:05 »

A JSS 779 denim kék HB tulajdonosának üzenem, hogy az index nem dísznek van! Így nem sokáig lesz egyben az autód. Nem matricás, de hátha olvassa a fórumot  Vigyorog
Kapitány! Nézd az érem másik oldalát! Ha már nem lesz garis a gép és kell egy-két alkatrész, akkor jól jöhetnek a bontott cuccok a törött lacsikból!  Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1400 Dátum: 2008. április 01. - 17:27:44 »

Hu de népszerú lettem! Kacsint Most irigykedtek? He Valamiből nekem, és családomnak is meg kell élni! Kacsint Nem vagyok Antal Attila, hogy felmentésem kérjem, és ezért kapnék 60 (azaz hatvan!) millió forintot. Most végül is híres, vagy hírhedt lettem? He Amúgy ronda tulajdonság az, ha valaki irigy! Hová keveredtem? He Átteszem székhelyem a máltaiakhoz, itt már nem terem nekem babér!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1401 Dátum: 2008. április 01. - 19:49:56 »

Athee! Nem dolgozol?
Pedig most mennék arra kifliért...
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #1402 Dátum: 2008. április 01. - 19:51:49 »

Athee! Nem dolgozol?
Pedig most mennék arra kifliért...

Nem. Ma szabadnapos vagyok.
Naplózva
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #1403 Dátum: 2008. április 02. - 08:00:35 »

Fiúk!
Szeretnék egy egyszerű formátumú, de informatív, könnyed szórólapot létrehozni, amit a kereskedésbe lerakva az oda belátogató emberek, (potenciális, vagy leendő lacsi tulajok) elérhetnek. Amiről tudomást szerezhetnek rólunk, információt kaphatnak az autóról.
A helyi kereskedő megígérte, hogy támogatja a kezdeményezést.
Elsősorban ötleteket kérnék tőletek, hogy mi kerüljön még fel szövegként a lapra. Nem képeket, bonyolultan szerkeszthető árbákat szeretnék, mert egyszerű fénymásolós technikával házilag kívánom sokszorosítani.
Persze ha valakinek lenne kedve beszállni a buliba a saját lakóhelyén, szívesen venném. Ha nagy lenne az érdeklődés, akár külön -reklámunkkal foglalkozó- topicot is létrehozhatunk, de egyelőre csak így, itt.
Előre is köszönöm!

Az elgondolás alapelemei (A5-ben lenne a végleges forma, ez még A4-ben maradt sajnos):
Egy mondat hiányzik mint:
Ui: remek fazonokkal fórumozhatsz a nap 21,4 órájában Vigyorog
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #1404 Dátum: 2008. április 02. - 10:33:26 »

Fiúk!
Szeretnék egy egyszerű formátumú, de informatív, könnyed szórólapot létrehozni, amit a kereskedésbe lerakva az oda belátogató emberek, (potenciális, vagy leendő lacsi tulajok) elérhetnek. Amiről tudomást szerezhetnek rólunk, információt kaphatnak az autóról.
A helyi kereskedő megígérte, hogy támogatja a kezdeményezést.
Elsősorban ötleteket kérnék tőletek, hogy mi kerüljön még fel szövegként a lapra. Nem képeket, bonyolultan szerkeszthető árbákat szeretnék, mert egyszerű fénymásolós technikával házilag kívánom sokszorosítani.
Persze ha valakinek lenne kedve beszállni a buliba a saját lakóhelyén, szívesen venném. Ha nagy lenne az érdeklődés, akár külön -reklámunkkal foglalkozó- topicot is létrehozhatunk, de egyelőre csak így, itt.
Előre is köszönöm!

Az elgondolás alapelemei (A5-ben lenne a végleges forma, ez még A4-ben maradt sajnos):

Én ezeket a hirdetéseket rakattam be újságokba.
Akár egy névjegykártyára is ráfér.

Naplózva
gatsy
Vén róka

Gat$y

« Hozzászólás #1405 Dátum: 2008. április 02. - 11:19:21 »

A totalcaros Égő Ákos blogja: http://etanol.blog.hu

Engem mostanában egyre inkább megmozgat a téma, bár módosításokra csakis a gari lejárta után lennék hajlandó. De egy tankolást szívesen kipróbálnék.

Ki hogy van ezzel?
Naplózva
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #1406 Dátum: 2008. április 02. - 17:17:44 »

Gio! Csak nem odáig fog menni a 4-es metró? Vagy Attila sírját keresik ott is? Vagy csak egyszerűen vérszemet kaptatok a mocsokfalvi kászról, és fel akartok zárkozni hozzánk?  He Vigyorog
Azt nem tudom, csak azt, hogy tavaly felújították a hidat és újra aszfaltozták, majd csőtörés miatt, felturták a fél utcát. Mellesleg ott a boltunk az alagsorban és éjjel mentem a tűzoltókkal vizet merni Mosolyog
Most meg ismét felturák gázrekonstrukció miatt Mosolyog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1407 Dátum: 2008. április 02. - 17:26:10 »

Gio! Csak nem odáig fog menni a 4-es metró? Vagy Attila sírját keresik ott is? Vagy csak egyszerűen vérszemet kaptatok a mocsokfalvi kászról, és fel akartok zárkozni hozzánk?  He Vigyorog
Azt nem tudom, csak azt, hogy tavaly felújították a hidat és újra aszfaltozták, majd csőtörés miatt, felturták a fél utcát. Mellesleg ott a boltunk az alagsorban és éjjel mentem a tűzoltókkal vizet merni Mosolyog
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy kanadában nem láttam ilyet! Pedig az már régen volt! Ha egy utcát építenek, megnyitnak, kiparcellázzák a területet, akkor mielőtt lebetonozzák (nem aszfalt) minden közművet lefektetnek. Persze nem úgy, hogy meghibásodjon fél év múlva, hanem minőségi anyagból. A házakhoz a beállások is úgy mennek. Áram, telefon, kábel TV, gáz, víz, csatorna egyszerre. Csak mi vagyunk olyan gazdag ország, hogy mindent külön! Zavart
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #1408 Dátum: 2008. április 02. - 17:34:33 »

Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy kanadában nem láttam ilyet! Pedig az már régen volt! Ha egy utcát építenek, megnyitnak, kiparcellázzák a területet, akkor mielőtt lebetonozzák (nem aszfalt) minden közművet lefektetnek. Persze nem úgy, hogy meghibásodjon fél év múlva, hanem minőségi anyagból. A házakhoz a beállások is úgy mennek. Áram, telefon, kábel TV, gáz, víz, csatorna egyszerre. Csak mi vagyunk olyan gazdag ország, hogy mindent külön! Zavart
Tényleg, a villanyt kifelejtettem Vigyorog Januárban, vagy februárban 2 hétig a közvilágításról ment a ház áramellátása Mosolyog Kandelláberből kábel szakszerűen átvezetve a kapualjon keresztűl a házba. Gondolj bele mi költség, hogy 2 hétig folyamatos közvilágítás megy e miatt...
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
Fer962
Teljes tag

« Hozzászólás #1409 Dátum: 2008. április 02. - 20:30:55 »

Tényleg, a villanyt kifelejtettem Vigyorog Januárban, vagy februárban 2 hétig a közvilágításról ment a ház áramellátása Mosolyog Kandelláberből kábel szakszerűen átvezetve a kapualjon keresztűl a házba. Gondolj bele mi költség, hogy 2 hétig folyamatos közvilágítás megy e miatt...
'96-ban Baselben mutattak a szegény svájcban olyan megoldást, hogy a a várost átszelő egyik főőt széle alatt egy kb. 1 m széles betonvályuban futottak a közművek fedlapokkal letakarva. Minden javításhoz a hiba helyének bemérése után, csak fel kell emelni a lapokat, és nem kell végigtúrni, aztás újra aszfaltozni az utat. Ez elsőre lehet drágának tűnik, de gondoljatok bele a fent emlegetett Magyar gyakorlatba, mennyivel olcsóbb már rövid távon is!
Naplózva

http://img176.imageshack.us/img176/5922/chevr3gq9.gif
Ahogy tanult barátom mondja -> "mint tudjuk sok függ mindentől"
Oldalak: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 129   Fel

Ugrás: