ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1410 Dátum: 2008. április 02. - 20:58:27 » |
|
Gio! Csak nem odáig fog menni a 4-es metró? Vagy Attila sírját keresik ott is? Vagy csak egyszerűen vérszemet kaptatok a mocsokfalvi kászról, és fel akartok zárkozni hozzánk?  Azt nem tudom, csak azt, hogy tavaly felújították a hidat és újra aszfaltozták, majd csőtörés miatt, felturták a fél utcát. Mellesleg ott a boltunk az alagsorban és éjjel mentem a tűzoltókkal vizet merni  Most meg ismét felturák gázrekonstrukció miatt  Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy kanadában nem láttam ilyet! Pedig az már régen volt! Ha egy utcát építenek, megnyitnak, kiparcellázzák a területet, akkor mielőtt lebetonozzák (nem aszfalt) minden közművet lefektetnek. Persze nem úgy, hogy meghibásodjon fél év múlva, hanem minőségi anyagból. A házakhoz a beállások is úgy mennek. Áram, telefon, kábel TV, gáz, víz, csatorna egyszerre. Csak mi vagyunk olyan gazdag ország, hogy mindent külön!  Tényleg, a villanyt kifelejtettem  Januárban, vagy februárban 2 hétig a közvilágításról ment a ház áramellátása  Kandelláberből kábel szakszerűen átvezetve a kapualjon keresztűl a házba. Gondolj bele mi költség, hogy 2 hétig folyamatos közvilágítás megy e miatt... Ezt ne verd nagy dobra még gondod lehet belőle 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1411 Dátum: 2008. április 02. - 21:08:18 » |
|
Gio! Csak nem odáig fog menni a 4-es metró? Vagy Attila sírját keresik ott is? Vagy csak egyszerűen vérszemet kaptatok a mocsokfalvi kászról, és fel akartok zárkozni hozzánk?  Azt nem tudom, csak azt, hogy tavaly felújították a hidat és újra aszfaltozták, majd csőtörés miatt, felturták a fél utcát. Mellesleg ott a boltunk az alagsorban és éjjel mentem a tűzoltókkal vizet merni  Most meg ismét felturák gázrekonstrukció miatt  Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy kanadában nem láttam ilyet! Pedig az már régen volt! Ha egy utcát építenek, megnyitnak, kiparcellázzák a területet, akkor mielőtt lebetonozzák (nem aszfalt) minden közművet lefektetnek. Persze nem úgy, hogy meghibásodjon fél év múlva, hanem minőségi anyagból. A házakhoz a beállások is úgy mennek. Áram, telefon, kábel TV, gáz, víz, csatorna egyszerre. Csak mi vagyunk olyan gazdag ország, hogy mindent külön!  Tényleg, a villanyt kifelejtettem  Januárban, vagy februárban 2 hétig a közvilágításról ment a ház áramellátása  Kandelláberből kábel szakszerűen átvezetve a kapualjon keresztűl a házba. Gondolj bele mi költség, hogy 2 hétig folyamatos közvilágítás megy e miatt... Ezt ne verd nagy dobra még gondod lehet belőle  Nekem? Az ÉDÁSZ kötötte be így szakszerűen. Mentek is az SMS üzenetek a helyi újságban 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1412 Dátum: 2008. április 02. - 22:08:50 » |
|
Gio! Csak nem odáig fog menni a 4-es metró? Vagy Attila sírját keresik ott is? Vagy csak egyszerűen vérszemet kaptatok a mocsokfalvi kászról, és fel akartok zárkozni hozzánk?  Azt nem tudom, csak azt, hogy tavaly felújították a hidat és újra aszfaltozták, majd csőtörés miatt, felturták a fél utcát. Mellesleg ott a boltunk az alagsorban és éjjel mentem a tűzoltókkal vizet merni  Most meg ismét felturák gázrekonstrukció miatt  Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy kanadában nem láttam ilyet! Pedig az már régen volt! Ha egy utcát építenek, megnyitnak, kiparcellázzák a területet, akkor mielőtt lebetonozzák (nem aszfalt) minden közművet lefektetnek. Persze nem úgy, hogy meghibásodjon fél év múlva, hanem minőségi anyagból. A házakhoz a beállások is úgy mennek. Áram, telefon, kábel TV, gáz, víz, csatorna egyszerre. Csak mi vagyunk olyan gazdag ország, hogy mindent külön!  Tényleg, a villanyt kifelejtettem  Januárban, vagy februárban 2 hétig a közvilágításról ment a ház áramellátása  Kandelláberből kábel szakszerűen átvezetve a kapualjon keresztűl a házba. Gondolj bele mi költség, hogy 2 hétig folyamatos közvilágítás megy e miatt... Ezt ne verd nagy dobra még gondod lehet belőle  Nekem? Az ÉDÁSZ kötötte be így szakszerűen. Mentek is az SMS üzenetek a helyi újságban  Akkor nem szóltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1413 Dátum: 2008. április 03. - 19:20:36 » |
|
Hahó...hóóó..hóóóóó.hóóóóóóó......Kong az ürességtől ez a topik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1414 Dátum: 2008. április 03. - 19:29:45 » |
|
Igen, mert nem válaszoltál a régebben irt privimre! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1415 Dátum: 2008. április 03. - 19:35:52 » |
|
Bocs, bocs. Csomagolok.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1416 Dátum: 2008. április 03. - 19:56:56 » |
|
Igen, mert nem válaszoltál a régebben irt privimre!  Szerintem jobb, hogy akkor figyelmeztettek és abba hagytam, mert nagyon feltudom húzni magam. Viszont politizálni meg utálok, és inkább nem merülök bele. Csak ugye ha az ember a saját családtagjain érzi, hogy milyen is ez a világ, elfog a keserűség. Amúgy ma este a Fábri után lesz egy műsor. Ajánlom mindenki figyelmébe, azt hiszem eléggé elkeserítő lesz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1417 Dátum: 2008. április 03. - 20:00:26 » |
|
Bocs, bocs. Csomagolok. Neked megbocsájtjuk. Szerintem senki nem szeretne, most a helyedben lenni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1418 Dátum: 2008. április 03. - 20:02:30 » |
|
Halihóóóó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1419 Dátum: 2008. április 03. - 20:20:23 » |
|
Bocs, bocs. Csomagolok. Neked megbocsájtjuk. Szerintem senki nem szeretne, most a helyedben lenni  Hé! Csak 7 hét és nem melózni megyek, hanem fejtágítani Más: tegnap megkaptam a pót kerékőrt. Ma nyári mamuszokat kapott a vas. Odais vertem az elejét... Mert elfelejtettem azt a pár miliméter különbséget... De a télivel jobban nézett ki.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1420 Dátum: 2008. április 03. - 21:22:02 » |
|
Amikor kb 4 éve megvettem a GPS-t, az pofázott állandóan: Túl gyorsan mész  Majd próbálj ki egy anyóst a GPS helyett  Amúgy van már normál áramellátásotok? Ó, az van már, csak utunk nincs  Ma a járdán közlekedtünk kocsival...Na meg még az áruszállítók is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1421 Dátum: 2008. április 03. - 21:27:23 » |
|
Amikor kb 4 éve megvettem a GPS-t, az pofázott állandóan: Túl gyorsan mész  Majd próbálj ki egy anyóst a GPS helyett  Amúgy van már normál áramellátásotok? Ó, az van már, csak utunk nincs  Ma a járdán közlekedtünk kocsival...Na meg még az áruszállítók is  Ahogy a mai állapotot láttam egy darabig még ez lesz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1422 Dátum: 2008. április 03. - 21:39:55 » |
|
Amikor kb 4 éve megvettem a GPS-t, az pofázott állandóan: Túl gyorsan mész  Majd próbálj ki egy anyóst a GPS helyett  Amúgy van már normál áramellátásotok? Ó, az van már, csak utunk nincs  Ma a járdán közlekedtünk kocsival...Na meg még az áruszállítók is  Ahogy a mai állapotot láttam egy darabig még ez lesz  Úgy tudom, április végére befejezik. Amikor a hidat csinálták, egy héttel korábban elkészültek, úgyhogy reménykedhetünk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1423 Dátum: 2008. április 03. - 21:46:20 » |
|
Amikor kb 4 éve megvettem a GPS-t, az pofázott állandóan: Túl gyorsan mész  Majd próbálj ki egy anyóst a GPS helyett  Amúgy van már normál áramellátásotok? Ó, az van már, csak utunk nincs  Ma a járdán közlekedtünk kocsival...Na meg még az áruszállítók is  Ahogy a mai állapotot láttam egy darabig még ez lesz  Úgy tudom, április végére befejezik. Amikor a hidat csinálták, egy héttel korábban elkészültek, úgyhogy reménykedhetünk  "hát erről beszélek nyuszómuszó"-bocs  A legutóbbi lezárás sem volt egy napos  Mikor nyit a bolt, nem találom a neten?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1424 Dátum: 2008. április 03. - 21:49:58 » |
|
Amikor kb 4 éve megvettem a GPS-t, az pofázott állandóan: Túl gyorsan mész  Majd próbálj ki egy anyóst a GPS helyett  Amúgy van már normál áramellátásotok? Ó, az van már, csak utunk nincs  Ma a járdán közlekedtünk kocsival...Na meg még az áruszállítók is  Ahogy a mai állapotot láttam egy darabig még ez lesz  Úgy tudom, április végére befejezik. Amikor a hidat csinálták, egy héttel korábban elkészültek, úgyhogy reménykedhetünk  "hát erről beszélek nyuszómuszó"-bocs  A legutóbbi lezárás sem volt egy napos  Mikor nyit a bolt, nem találom a neten? Milyen bolt? A melóhelyem? Reggel fél 9-től délután 5-ig  De jöhetsz szombaton, akkor nyugi van, és én leszek délig  Az oldalunk ne cikizd, nem mi csináltuk, hanem "profi"...Még ha nem is látszik rajta....Ja, és pénzért 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|