Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1425 Dátum: 2008. április 03. - 21:55:27 » |
|
Amikor kb 4 éve megvettem a GPS-t, az pofázott állandóan: Túl gyorsan mész  Majd próbálj ki egy anyóst a GPS helyett  Amúgy van már normál áramellátásotok? Ó, az van már, csak utunk nincs  Ma a járdán közlekedtünk kocsival...Na meg még az áruszállítók is  Ahogy a mai állapotot láttam egy darabig még ez lesz  Úgy tudom, április végére befejezik. Amikor a hidat csinálták, egy héttel korábban elkészültek, úgyhogy reménykedhetünk  "hát erről beszélek nyuszómuszó"-bocs  A legutóbbi lezárás sem volt egy napos  Mikor nyit a bolt, nem találom a neten? Milyen bolt? A melóhelyem? Reggel fél 9-től délután 5-ig  De jöhetsz szombaton, akkor nyugi van, és én leszek délig  Az oldalunk ne cikizd, nem mi csináltuk, hanem "profi"...Még ha nem is látszik rajta....Ja, és pénzért  Szombaton elmegyek anyámékhoz Szajkra. Ilyenkor már leköltöznek őszig, és ha látni akarja az ember Őket kénytelen autózni  Úgyhogy valszeg holnap látogatnálak, mikor leszel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1426 Dátum: 2008. április 03. - 21:59:42 » |
|
Amikor kb 4 éve megvettem a GPS-t, az pofázott állandóan: Túl gyorsan mész  Majd próbálj ki egy anyóst a GPS helyett  Amúgy van már normál áramellátásotok? Ó, az van már, csak utunk nincs  Ma a járdán közlekedtünk kocsival...Na meg még az áruszállítók is  Ahogy a mai állapotot láttam egy darabig még ez lesz  Úgy tudom, április végére befejezik. Amikor a hidat csinálták, egy héttel korábban elkészültek, úgyhogy reménykedhetünk  "hát erről beszélek nyuszómuszó"-bocs  A legutóbbi lezárás sem volt egy napos  Mikor nyit a bolt, nem találom a neten? Milyen bolt? A melóhelyem? Reggel fél 9-től délután 5-ig  De jöhetsz szombaton, akkor nyugi van, és én leszek délig  Az oldalunk ne cikizd, nem mi csináltuk, hanem "profi"...Még ha nem is látszik rajta....Ja, és pénzért  Szombaton elmegyek anyámékhoz Szajkra. Ilyenkor már leköltöznek őszig, és ha látni akarja az ember Őket kénytelen autózni  Úgyhogy valszeg holnap látogatnálak, mikor leszel? Elméletileg bent vagyok egész nap, ha csak közbe nem jön valami külső meló.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1427 Dátum: 2008. április 03. - 22:05:20 » |
|
Amikor kb 4 éve megvettem a GPS-t, az pofázott állandóan: Túl gyorsan mész  Majd próbálj ki egy anyóst a GPS helyett  Amúgy van már normál áramellátásotok? Ó, az van már, csak utunk nincs  Ma a járdán közlekedtünk kocsival...Na meg még az áruszállítók is  Ahogy a mai állapotot láttam egy darabig még ez lesz  Úgy tudom, április végére befejezik. Amikor a hidat csinálták, egy héttel korábban elkészültek, úgyhogy reménykedhetünk  "hát erről beszélek nyuszómuszó"-bocs  A legutóbbi lezárás sem volt egy napos  Mikor nyit a bolt, nem találom a neten? Milyen bolt? A melóhelyem? Reggel fél 9-től délután 5-ig  De jöhetsz szombaton, akkor nyugi van, és én leszek délig  Az oldalunk ne cikizd, nem mi csináltuk, hanem "profi"...Még ha nem is látszik rajta....Ja, és pénzért  Szombaton elmegyek anyámékhoz Szajkra. Ilyenkor már leköltöznek őszig, és ha látni akarja az ember Őket kénytelen autózni  Úgyhogy valszeg holnap látogatnálak, mikor leszel? Elméletileg bent vagyok egész nap, ha csak közbe nem jön valami külső meló. Ok valszeg de. megyek vásárolni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1428 Dátum: 2008. április 03. - 22:25:57 » |
|
Nincs itt paksi??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1429 Dátum: 2008. április 03. - 22:30:41 » |
|
Nincs itt paksi??
Nézd meg a tagok listáját. Én nem tudok róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1430 Dátum: 2008. április 03. - 22:32:55 » |
|
Nincs itt paksi??
Nézd meg a tagok listáját. Én nem tudok róla. Mire végig nézem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1431 Dátum: 2008. április 03. - 22:35:07 » |
|
Nincs itt paksi??
Nézd meg a tagok listáját. Én nem tudok róla. Mire végig nézem Ha nem aktív típus, és válaszol - persze ha létezik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1432 Dátum: 2008. április 04. - 08:18:51 » |
|
Valakinek véleménye a bio-etanolról, Böngészek, böngészek,de nem igazán értem, hogy milyen naftát vált ki. És az ára? A könyv pedig nem mondja, hogy a mieinkbe jó-e.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #1433 Dátum: 2008. április 04. - 09:01:21 » |
|
Valakinek véleménye a bio-etanolról, Böngészek, böngészek,de nem igazán értem, hogy milyen naftát vált ki. És az ára? A könyv pedig nem mondja, hogy a mieinkbe jó-e.
Na végre valaki rajtam kívül is érdeklődik.  Elvileg az E85-ös jelű üzemanyag minden benzinüzemű gépkocsiba tölthető. Sajnos az optimális működéshez kell néhány változtatás, de alapban is elmegy vele, bár az eltérő égéshő miatt rángathat. 30-40-ből elvileg kijön az átalakítás. Nekem a nagy dilemmám, hogy most akkor a gumi alkatrészeket szétzilálja-e, vagy sem. Ki kell-e cserélni a vezetékeket, meg ilyenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1434 Dátum: 2008. április 04. - 09:40:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1435 Dátum: 2008. április 04. - 12:14:45 » |
|
Tegnap este mikor hazaértem, a párom közli, hogy megtalálta a dugipénzem!  Ennek nagyon örültem, mert nem is emlékeztem rá.  És csak egy 10est nyúlt le, legalábbis ennyit mondott.  Így most már biztos a kaposújlaki tali, autópálya matricával együtt. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1436 Dátum: 2008. április 04. - 12:53:54 » |
|
Jani! Mert Neked volt?!?  Még maradt is?  Szerencsés alkat vagy!  Nálunk közös kassza van, de nejemnek mindig van "magánpénztára", amiből, ha mégiscsak költ, akkor pótolnom kell! De nem gond, mert én úgyis spórolos vagyok!  Gyerekeim szerint viszont: skót!  De igy nekik legalább több jut! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #1437 Dátum: 2008. április 04. - 16:38:55 » |
|
Szoktak ilyen dolgot csinálni a sokcsillagos színesnevű cartársak! 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1438 Dátum: 2008. április 04. - 17:57:36 » |
|
Tegnap este mikor hazaértem, a párom közli, hogy megtalálta a dugipénzem!  Ennek nagyon örültem, mert nem is emlékeztem rá.  És csak egy 10est nyúlt le, legalábbis ennyit mondott.  Így most már biztos a kaposújlaki tali, autópálya matricával együtt.  Na az jóó dolog 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1439 Dátum: 2008. április 04. - 19:24:58 » |
|
Jani! Mert Neked volt?!?  Még maradt is?  Szerencsés alkat vagy! Marad, ezért ma vettem a lányomnak egy bicajt  Ja és még mindig maradt belőle! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 04. - 19:28:05 írta Jani »
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
|