kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2008. Március 06. - 15:05:58 » |
|
Sziasztok! A Norauto nevezetű áruház(ak)ban méretpontos textil szőnyeg-készlet kapható 1990.- Ft-ért. Nem egy csúcsminőség, de nem is túl gagyi. Ami miatt érdeklődésre tarthat számot, hogy a hátulra való szőnyeg nem két darabból van, hanem egyből, így betakarja/védi a középső "dudort" is. Szvsz ennyit megér...
Na, én meg magam szabtam ki (padlószőnyegből). kétszer ennyiből jött ki. Kedves Mester! (A többiek most ne olvassanak... ) Megvizsgáljam neked, hogy esetlegtánhátha leledzik még a bótba'...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #76 Dátum: 2008. Március 07. - 10:56:26 » |
|
Sziasztok! A Norauto nevezetű áruház(ak)ban méretpontos textil szőnyeg-készlet kapható 1990.- Ft-ért. Nem egy csúcsminőség, de nem is túl gagyi. Ami miatt érdeklődésre tarthat számot, hogy a hátulra való szőnyeg nem két darabból van, hanem egyből, így betakarja/védi a középső "dudort" is. Szvsz ennyit megér...
Na, én meg magam szabtam ki (padlószőnyegből). kétszer ennyiből jött ki. Kedves Mester! (A többiek most ne olvassanak... ) Megvizsgáljam neked, hogy esetlegtánhátha leledzik még a bótba'...? ÖÖÖ, mmm ... Gondolkodtam rajta. Ennyire jutottam. Ja. Lszi. Locsolásnál úgyis összefutunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2008. Március 13. - 22:51:24 » |
|
Légzsákos ülésre érdemes huzatot venni? Vagy csak trikót tegyek rá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #78 Dátum: 2008. Március 13. - 22:55:40 » |
|
Trikót ne.Van olyan huzat ami a légzsák helyén perforálva van és szakad ha durran a lufi!Ez típusspecifikus nem szabad bedőlni, hogy jó erre is meg arra is.Csak kimondottan Lacsira szabottat szabad venni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2008. Március 13. - 22:57:10 » |
|
Trikót ne.Van olyan huzat ami a légzsák helyén perforálva van és szakad ha durran a lufi!Ez típusspecifikus nem szabad bedőlni, hogy jó erre is meg arra is.Csak kimondottan Lacsira szabottat szabad venni. Nincs a neten valami webáruház mert konkrétan nem találtam hozzá,kereskedőnél meg horror áron lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2008. Március 14. - 23:45:46 » |
|
Az az igazság, hogy kevés bizodalmam van benne, de egy kísérletet megér.Amiket én annak idején vettem az 1400 Ft. volt darabja.Kb 1 ezresért kettő anyagilag jobb ajánlat.Aztán majd meglátjuk.
Pláne 420 Ft-ért 2 db... Hoppácska, egy kicsit félreolvastam.Azt hittem darabja annyi.Na így még jobb is.Ha beválik veszek többet is. Ma elmegyek a motortér kapcsolódért, ha gondolod. Át is alakítsam, vagy azt majd Te? Ha gondolod, holnap hazafelé a kirándulásról át is veheted ha Pestre érsz. Merthogy holnap lesz a kirándulás?Melyik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #81 Dátum: 2008. Március 14. - 23:47:26 » |
|
Na mikor szervezünk erre felénk 1 talit ? De mehetünk fehérvárra is az félút nekünk meg a pestieknek is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2008. Március 15. - 14:06:12 » |
|
Az az igazság, hogy kevés bizodalmam van benne, de egy kísérletet megér.Amiket én annak idején vettem az 1400 Ft. volt darabja.Kb 1 ezresért kettő anyagilag jobb ajánlat.Aztán majd meglátjuk.
Pláne 420 Ft-ért 2 db... Hoppácska, egy kicsit félreolvastam.Azt hittem darabja annyi.Na így még jobb is.Ha beválik veszek többet is. Ma elmegyek a motortér kapcsolódért, ha gondolod. Át is alakítsam, vagy azt majd Te? Ha gondolod, holnap hazafelé a kirándulásról át is veheted ha Pestre érsz. Merthogy holnap lesz a kirándulás?Melyik? Semelyik. Benéztem a naptárat a szombatokat illetőleg. Szóval, ha Pesten jársz, akkor minitali és megkapod a cuccot! Ha máskor nem, akkor jövő szombaton, ha mész a Mátrába. Kivezetékeljem?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2008. Március 16. - 21:07:41 » |
|
Hoppácska ez a reszelgetés elkerülte a figyelmemet.Szóval találkoznunk kellene szerinted?Részemről ok.
Talizni elég a csere idejére, de ha gondolod megmutatom mit hogyan kell csinálni. Vagy ha akarod meg is csinálom kb 15 perc alatt. De ahhoz elöre ki kell kábelezni a kapcsoló pontjait. Tetszik a dolog! Már csak a mikor és a hol a kérdés!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2008. Március 17. - 10:43:55 » |
|
Hoppácska ez a reszelgetés elkerülte a figyelmemet.Szóval találkoznunk kellene szerinted?Részemről ok.
Talizni elég a csere idejére, de ha gondolod megmutatom mit hogyan kell csinálni. Vagy ha akarod meg is csinálom kb 15 perc alatt. De ahhoz elöre ki kell kábelezni a kapcsoló pontjait. Tetszik a dolog! Már csak a mikor és a hol a kérdés! Szombatig ha jársz erre akkor, vagy szombaton ha jöttök vissza a Mátra taliról. Persze ha mentek...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2008. Március 17. - 11:40:13 » |
|
Talizni elég a csere idejére, de ha gondolod megmutatom mit hogyan kell csinálni. Vagy ha akarod meg is csinálom kb 15 perc alatt. De ahhoz elöre ki kell kábelezni a kapcsoló pontjait. Tetszik a dolog! Már csak a mikor és a hol a kérdés! Szombatig ha jársz erre akkor, vagy szombaton ha jöttök vissza a Mátra taliról. Persze ha mentek... Nem, a meló közbeszólt!De a tavaszi szünet után megyek arra az tuti!Szeretném megnézni, hogy Te hogyan raktad bele!Na meg a roller! Majd egyeztetünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2008. Március 17. - 20:49:19 » |
|
Mostnemtom a kürtöket milyen irányba szerelted fel. A nyílás merre néz?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2008. Március 17. - 21:29:23 » |
|
Mostnemtom a kürtöket milyen irányba szerelted fel. A nyílás merre néz?
Igyekeztem mind a kettőt úgy feltenni, hogy lefelé nézzenek a nyílások.Nem jó máshogy, mert ha bentmarad a víz az káros a torkuknak.(még berekednek)Miután nagyobbak mint az eredeti csak az egyiket tudtam a helyére rakni, a másikat a lökhárító rögzítő csavarra tettem, az eredetitől nem messze!Miután piros a lökhárító hűtőrácsai között "szépen" látszik.Egy biztos nagyon emberes a hangja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #88 Dátum: 2008. Március 17. - 22:35:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #89 Dátum: 2008. Március 17. - 22:44:07 » |
|
Valami hasonló az enyém is, csak az egész piros(lényeges különbség nem?).Viszont ez nem túl jó ajánlat, szerintem.Az enyém 5700 Ft.-ba kerül tartókonzolokkal, csavarokkal, relével együtt, ráadásul hella.Szerintem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|