captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #300 Dátum: 2009. Március 17. - 21:48:35 » |
|
Ma felraktam a nyári gumikat. Ne kopjanak feleslegesen a téligumik.
Korai- mondá a békám.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #301 Dátum: 2009. Március 17. - 22:01:18 » |
|
Korai- mondá a békám. Egy kis kora reggeli hidegtől nem ijedek meg.  Mínuszok meg már nem lesznek errefelé (szerintem). 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #302 Dátum: 2009. Március 17. - 22:05:00 » |
|
Korai- mondá a békám. Egy kis kora reggeli hidegtől nem ijedek meg.  Mínuszok meg már nem lesznek errefelé (szerintem).  De vannak. Ma reggel is jeget kapartam az offtopik technikáról. Most is 0 fokot mutat a hőmérő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #303 Dátum: 2009. Március 17. - 22:07:51 » |
|
Korai- mondá a békám. Egy kis kora reggeli hidegtől nem ijedek meg.  Mínuszok meg már nem lesznek errefelé (szerintem).  De vannak. Ma reggel is jeget kapartam az offtopik technikáról. Most is 0 fokot mutat a hőmérő. Ja, de te erdőben laksz, én meg a városban. Itt most 7 fok van. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #304 Dátum: 2009. Március 17. - 22:33:58 » |
|
Korai- mondá a békám. Egy kis kora reggeli hidegtől nem ijedek meg.  Mínuszok meg már nem lesznek errefelé (szerintem).  De vannak. Ma reggel is jeget kapartam az offtopik technikáról. Most is 0 fokot mutat a hőmérő. Ja, de te erdőben laksz, én meg a városban. Itt most 7 fok van.  Ésdélebbre is vagy :-D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #305 Dátum: 2009. Március 21. - 16:45:13 » |
|
Nekem is felkerültek a nyári kerekek. Így azért jobban mutat a kocsi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #306 Dátum: 2009. Március 22. - 10:30:17 » |
|
Nekem is felkerültek a nyári kerekek. Így azért jobban mutat a kocsi.  Nekem ugyanúgy mutat. 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
baroti
|
 |
« Hozzászólás #307 Dátum: 2009. Március 22. - 10:57:42 » |
|
Nekem is felkerültek a nyári kerekek. Így azért jobban mutat a kocsi.  Nekem ugyanúgy mutat.  Jó nektek  Nálunk még mindig Hószagu a levegő, bátorság kellene nyárira váltani a gumikat itt Erdélyben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #308 Dátum: 2009. Március 22. - 11:56:29 » |
|
Nekem is felkerültek a nyári kerekek. Így azért jobban mutat a kocsi.  Nekem ugyanúgy mutat.  Jó nektek  Nálunk még mindig Hószagu a levegő, bátorság kellene nyárira váltani a gumikat itt Erdélyben. Én is csak azért váltottam, mert a következő 1 hónapban csak helyi tingli-tangli lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #309 Dátum: 2009. Március 22. - 17:47:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Shark
|
 |
« Hozzászólás #310 Dátum: 2009. Március 25. - 17:17:06 » |
|
Sziasztok! Én tegnap rendeltem meg a szakinál az uj felnit/gumit nyárira. A felni ez lesz: http://www.ozonwheels.hu/SMC/rocket.jpg 17", 7,5" A gumi pedig egy pirelli 215/45 17". Az egész megáll 220ezerben. Már várom, hogy ott legyen alatta a 4 kis papucska... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #311 Dátum: 2009. Március 25. - 17:32:54 » |
|
Sziasztok! Én tegnap rendeltem meg a szakinál az uj felnit/gumit nyárira. A felni ez lesz: http://www.ozonwheels.hu/SMC/rocket.jpg 17", 7,5" A gumi pedig egy pirelli 215/45 17". Az egész megáll 220ezerben. Már várom, hogy ott legyen alatta a 4 kis papucska...  Szép lesz ez,csak vigyázz rá.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
CDX
Teljes tag

Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
 |
« Hozzászólás #312 Dátum: 2009. Március 25. - 17:37:46 » |
|
Sziasztok! Én tegnap rendeltem meg a szakinál az uj felnit/gumit nyárira. A felni ez lesz: http://www.ozonwheels.hu/SMC/rocket.jpg 17", 7,5" A gumi pedig egy pirelli 215/45 17". Az egész megáll 220ezerben. Már várom, hogy ott legyen alatta a 4 kis papucska...  Szépen fog mutatni az biztos, ha teheted ezekkel a kerekekkel az autópályáról ne gyere le, mert a feli javítása eléggé húzós. A tapasztalat íratja velem ezeket a szavakat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #313 Dátum: 2009. Március 28. - 17:47:14 » |
|
Ha nagy nehézségek árán is (pár hónapos garanciális kompresszorom ma megadta magát, holnap viszem vissza a Praktikerbe) de sikerült végre lecserélnem a kerekeket az alupapucsokra.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Shark
|
 |
« Hozzászólás #314 Dátum: 2009. Március 28. - 20:01:36 » |
|
Örömhír! Ma felkerültek a nyári gumik...  Gyönyörű lett! Hihetetlen, hogy mennyire megdobja az autót esztétikailag! Öröm ránézni! Eddig is szerettem, de most már szerelmes is vagyok, azt hiszem...  Ha tehetem belinkelek majd képet is. De azt hiszem előtte még jön egy kis nyomtáv szélesítés (csak 12mm, óvatosan!). Bár már így is szépen "kiállnak" a papucsok. Boldog vagyok! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|