ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1860 Dátum: 2008. Február 26. - 17:47:20 » |
|
Bravó Jani! Végre döglött a bogarad! Most pedig kedvet adtál a kocogáshoz. Merrefelé érdemes futkározni? Esetleg ő a Peti- szőkéje? Mielött bármelyikőtök pimasz megjegyzéséd kéne visszautasítanom, megjegyzem, hogy örök hűséget fogadtam volt mennyasszonyomnak, és leendő özvegyemnek, és tartom is, csak sajnos nő a pocakom, és a kocogáshoz jót tenne elfutni a kisértés elől! Így remélem helyreraktam a következő várható hozzászólásokat!?!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1861 Dátum: 2008. Február 26. - 17:55:21 » |
|
Bravó Jani! Végre döglött a bogarad! Most pedig kedvet adtál a kocogáshoz. Merrefelé érdemes futkározni? Esetleg ő a Peti- szőkéje? Mielött bármelyikőtök pimasz megjegyzéséd kéne visszautasítanom, megjegyzem, hogy örök hűséget fogadtam volt mennyasszonyomnak, és leendő özvegyemnek, és tartom is, csak sajnos nő a pocakom, és a kocogáshoz jót tenne elfutni a kisértés elől! Így remélem helyreraktam a következő várható hozzászólásokat!?!
Hát persze, értjük mi hogy vilanymotor na de mi hajtja?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Plumber
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1862 Dátum: 2008. Február 26. - 20:10:54 » |
|
Hello a régi tagoknak. István vagyok egy számomra új lacetti tulajdonosa. Szeretnék kérdezni, hogy a lacettiben lévő gyári inditásgátló illetve védelem mennyire megbizható, van e értelme egy plusz risztót beszerelteni például egy Rhino márkájút vagy esetleg erről a témáról tud e valami hasznosat mondani. Előre is köszi mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1863 Dátum: 2008. Február 26. - 20:19:56 » |
|
Hello a régi tagoknak. István vagyok egy számomra új lacetti tulajdonosa. Szeretnék kérdezni, hogy a lacettiben lévő gyári inditásgátló illetve védelem mennyire megbizható, van e értelme egy plusz risztót beszerelteni például egy Rhino márkájút vagy esetleg erről a témáról tud e valami hasznosat mondani. Előre is köszi mindenkinek.
Üdv köztünk! Attól függ, mit szeretnél védeni. Ha a lacsiban tárolt értékeket, akkor lehet hatásos a riasztó és mondjuk fólia az üvegekre. Ha az autót félted a lopástól akkor a gyári indításgátló mellé mondjuk egy váltózár lehet hasznos kiegészítő. Lophatatlan autó nincs, de megnehezítheted ezekkel a rossz szándékú ember dolgát. Az sem mellékes, hogy ha egy olyan autó mellett állsz a parkolóban, amelyikben ezek nincsenek, akkor le fognak mondani a tiéd macerálásáról és a másik autó lesz az áldozat. Javaslom, nézz körül a topicok között, lehet, hogy találsz megoldást és választ kérdéseidre. Tudom kérdezni egyszerűbb, mint elolvasni annyi oldalt, de a plusz információk miatt megéri szemezgetni! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Plumber
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1864 Dátum: 2008. Február 26. - 20:26:09 » |
|
Köszönöm a tippet ez a váltózár dolog ez tetszik. Valaki a sima risztót ajánlotta de ennek én sem látom nagy értelmét, a sziréna a szomszédok idegeire megy de különben tesznek rá, talán a mechanikai védelem jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #1865 Dátum: 2008. Február 26. - 21:49:21 » |
|
Esetleg ő a Peti- szőkéje?
Nemnem! Ez nem az én szőkém! Ez, Jani szőkéje! Bekapta a legyet! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1866 Dátum: 2008. Február 26. - 21:54:09 » |
|
Köszönöm a tippet ez a váltózár dolog ez tetszik. Valaki a sima risztót ajánlotta de ennek én sem látom nagy értelmét, a sziréna a szomszédok idegeire megy de különben tesznek rá, talán a mechanikai védelem jobb.
Ha a riasztód szól még kaphatsz néhány csinos karcolást is,meg egy tucat csinos rúgást is.Tulajdonképpen csak akkor van értelme, ha hallod és megismered a sajátod hangját.Mivel a típus nem veszélyeztetett a lopásoktól, inkább azoktól kell félteni aki csak egy kicsit kocsikázni akar vele( na meg nullára írni).Ezek ellen kíváló a váltózár.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1867 Dátum: 2008. Február 26. - 21:58:32 » |
|
Nemnem! Ez nem az én szőkém! Ez, Jani szőkéje! Bekapta a legyet!  Gondolom vele szívesebben ütköznél. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #1868 Dátum: 2008. Február 26. - 22:03:29 » |
|
Gondolom vele szívesebben ütköznél.  Az sem volt rossz, de elcserélném! Ez legalább még nem okozott kárt nekem! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
 |
« Hozzászólás #1869 Dátum: 2008. Február 27. - 10:01:57 » |
|
Sziasztok. Most hívtak a Chevrolet Gyulaitól, meghívtak a pénteki nyílt napra. Ingyenes autokozmetikával csalogatnak (mosás, ablakmosó és illatosító). Szóltam, hátha valakit érdekel, lehet én is elmegyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1870 Dátum: 2008. Február 27. - 11:31:27 » |
|
Nekem pageres riasztó volt a Kalosba, ami azért jó mert a távirányítója jelez neked, ha fel akarják törni vagy mozgatni akarják az autót bizonyos távolságon belül, ami akár 2km is lehet. Sajnos nekem jelzett is, mert nekitolattak 1szer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
 |
« Hozzászólás #1871 Dátum: 2008. Február 27. - 18:20:10 » |
|
Nemnem! Ez nem az én szőkém! Ez, Jani szőkéje! Bekapta a legyet!  Gondolom vele szívesebben ütköznél.  figyelj haver, ide házas, barátnős és egyéb elkötelezett státusú pasik is írkálnak, akiknek a válluk felett néha belenéznek a lapba...ne tegyetek fel több szőkét, mert egyszer még beleverik az orrom a klaviatúrába...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1872 Dátum: 2008. Február 27. - 19:35:52 » |
|
Nemnem! Ez nem az én szőkém! Ez, Jani szőkéje! Bekapta a legyet!  Gondolom vele szívesebben ütköznél.  figyelj haver, ide házas, barátnős és egyéb elkötelezett státusú pasik is írkálnak, akiknek a válluk felett néha belenéznek a lapba...ne tegyetek fel több szőkét, mert egyszer még beleverik az orrom a klaviatúrába... figyelj haver, ide házas, barátnős és egyéb elkötelezett státusú pasik is írkálnak, akiknek a válluk felett néha belenéznek a lapba...ne tegyetek fel több szőkét, mert egyszer még beleverik az orrom a klaviatúrába... Ha nem tátott szájjal és csöpögő nyállal ülnél a gép előtt és a fejed sem követné a szöszi mozgását, talán nem buknál le! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1873 Dátum: 2008. Február 27. - 19:42:24 » |
|
Peti, az új képeddel valami nem stimmel! Nem kéne ott mozogni valaminek? 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #1874 Dátum: 2008. Február 27. - 20:50:23 » |
|
Cartárs... őőő..izé.. Csajok!!!  Nem gondoltam volna, hogy ennyi szépség van közöttünk! Le a ... kalappal!  Talin persze sosem vagytok ott, csak a sok muksó hesszeli a Lacsikat. Nem igazság!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|