meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #750 Dátum: 2008. Február 06. - 17:28:14 » |
|
Nos, akkor elő-mini-tali nálunk, mondjuk fél kilenctől, kilencig kávéval, cappuccinoval, majd tova Shell kúthoz kis konvojban, majd onnan nagy konvojban Vácra! Kérem a névsort, aki majd előbb hozzánk jön! Ja és ne felejtsétek megrendelni a szép időt!
Gidy én már jelentkezem is!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
 |
« Hozzászólás #751 Dátum: 2008. Február 06. - 18:28:55 » |
|
Peti!!!! Ha piszkos mód csuklasz 16-án, akkor gondolj ránk hátha mi is csuklunk.  Ha rendeznénk egy talit, Zeg-re, arra muszály lenne eljönnöd!  Ne szomorkodj a problémák mindíg megoldódnak! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #752 Dátum: 2008. Február 06. - 19:21:14 » |
|
Athee, Meatloaf, Jopek, LadLac részvételére vettem a jelzést, Weres, Stocz, Kripic, Luzso, BeZe, Rebelpeak, SzGábor, meg még akárkik jelezzétek, hogy számítsak-e rátok? A jövő hét péntekig várom legkésőbb a jelentkezésetek. Kérdés esetén lehet P.Ü.-t irni, vagy telefonon megkeresni lehet d.u. 2-től.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #753 Dátum: 2008. Február 06. - 19:26:08 » |
|
Csináljuk, ahogy a chevy-sek:  Gidy-nél reggel minitali, kávé, stb febr 16-án 8:30-tól:1. Athee 2. Jopek 3. Meatloaf 4. Ladlac 5. 6. 7. 8.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #754 Dátum: 2008. Február 07. - 07:45:48 » |
|
Peti!!!! Ha piszkos mód csuklasz 16-án, akkor gondolj ránk hátha mi is csuklunk.  Ha rendeznénk egy talit, Zeg-re, arra muszály lenne eljönnöd!  Ne szomorkodj a problémák mindíg megoldódnak!  Köszi, majd valahogy lesz! Az viszont biztos, hogy csuklani fogtok! Érezzétek jól magatok! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
 |
« Hozzászólás #755 Dátum: 2008. Február 07. - 10:03:27 » |
|
Csináljuk, ahogy a chevy-sek:  Gidy-nél reggel minitali, kávé, stb febr 16-án 8:30-tól:1. Athee 2. Jopek 3. Meatloaf 4. Ladlac 5. Sz.gabor 6. 7. 8.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #756 Dátum: 2008. Február 07. - 12:33:23 » |
|
Csináljuk, ahogy a chevy-sek:  Gidy-nél reggel minitali, kávé, stb febr 16-án 8:30-tól:1. Athee 2. Jopek 3. Meatloaf 4. Ladlac 5. Sz.gabor 6. 7. 8. Bocs mindenkitől, aki esetleg kíváncsi lenne a pofázmányomra, de sajna nekem ez most nem fog összejönni.... Majd legközelebb... (és ezt vehetitek fenyegetésnek is  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #757 Dátum: 2008. Február 07. - 15:22:57 » |
|
Alakul a minitali nálunk már egész szépen leszünk, de még várunk néhány jelentkezőt. Athee, és LadLac! Megbeszéltétek már a fűtőszál javítást? Rebelspeak, Jopek, Stocz, Luzso, BeZe, Weres! Ti nem jöttök hozzánk? Vácra? Remélem csak még nem volt időtök jelentkezni, de jönni azért jöttök! Esetleg mások még?
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #758 Dátum: 2008. Február 07. - 15:42:25 » |
|
Alakul a minitali nálunk már egész szépen leszünk, de még várunk néhány jelentkezőt. Athee, és LadLac! Megbeszéltétek már a fűtőszál javítást? Rebelspeak, Jopek, Stocz, Luzso, BeZe, Weres! Ti nem jöttök hozzánk? Vácra? Remélem csak még nem volt időtök jelentkezni, de jönni azért jöttök! Esetleg mások még?
Jopek Cartárs már be van irva hozzád!  Viszont Luzso kollega nagyon el van tünve / 1 hete felénk sen nézett.../. Gondolom ki se száll az új Lacsijából...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 07. - 15:44:44 írta ladlac »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #759 Dátum: 2008. Február 07. - 15:46:42 » |
|
Peti!!!! Ha piszkos mód csuklasz 16-án, akkor gondolj ránk hátha mi is csuklunk.  Ha rendeznénk egy talit, Zeg-re, arra muszály lenne eljönnöd!  Ne szomorkodj a problémák mindíg megoldódnak!  Köszi, majd valahogy lesz! Az viszont biztos, hogy csuklani fogtok! Érezzétek jól magatok!  Majd a lökött fényképész  megpróbál kárpótolni egy-két remek képpel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #760 Dátum: 2008. Február 07. - 16:00:11 » |
|
Én már említettem: megyek, mint a múltkor. Dél körül Vác.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #761 Dátum: 2008. Február 07. - 16:07:05 » |
|
Én már említettem: megyek, mint a múltkor. Dél körül Vác.
Rendszám alatti rész tiszta lesz? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #762 Dátum: 2008. Február 07. - 19:52:27 » |
|
Weres! Luzso! Stocz! Rebelpeak! BeZe! Msam! Privát meghívó ment, válaszoljatok! Csúnya fiúk, miért nem válaszoltok? Zsolti, és Sanyi most itt vagytok, irjatok!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 07. - 20:48:39 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #763 Dátum: 2008. Február 07. - 23:21:22 » |
|
Peti!!!! Ha piszkos mód csuklasz 16-án, akkor gondolj ránk hátha mi is csuklunk.  Ha rendeznénk egy talit, Zeg-re, arra muszály lenne eljönnöd!  Ne szomorkodj a problémák mindíg megoldódnak!  Köszi, majd valahogy lesz! Az viszont biztos, hogy csuklani fogtok! Érezzétek jól magatok!  Majd a lökött fényképész  megpróbál kárpótolni egy-két remek képpel... Úgy legyen! Gátlások nélkül, ne fogd vissza Magad!  Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #764 Dátum: 2008. Február 08. - 15:23:57 » |
|
Kedves résztvevők!
Annyi változás történt a menetrendben, hogy Jopek és jómagam 9 óra magasságában csatlakozunk hozzátok az M3 kivezetőnél lévő Shell kútnál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|