Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #945 Dátum: 2010. Március 31. - 19:44:58 » |
|
Kissé poros a lámpatest üvegfelülete belülről, hogyan lehet tisztítani úgy hogy a foncsor felülete ne sérüljön?  Szerintem sehogy, enyém is olyan.  Azért várom én is az ötleteket. Szétlehet szedni a lámpát de elég körülményes kellenek hozzá szerszámok és hőlégfúvó, mi már többet szedtünk szét- raktunk össze. Ez a lámpa szétszedés nálam egyenlő a sehoggyal. Nem kísérletezek vele.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #947 Dátum: 2010. Március 31. - 21:54:45 » |
|
Amikor szombat este jöttünk haza Béláról, a kollégám megjegyezte, hogy milyen fehéren világít a lámpám és milyen jól bevilágítja az utat. Neki HB-je van.  beállitás vagy gyenge izzó pbobléma.Nekem 100/110 h4 van bent és tökéletes.Sokszor refiznek is azt hiszik refivel megyek csak mikor ráhuzom akkor van bajbam. 
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
CDX
Teljes tag

Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
 |
« Hozzászólás #948 Dátum: 2010. április 01. - 07:23:55 » |
|
Amikor szombat este jöttünk haza Béláról, a kollégám megjegyezte, hogy milyen fehéren világít a lámpám és milyen jól bevilágítja az utat. Neki HB-je van.  beállitás vagy gyenge izzó pbobléma.Nekem 100/110 h4 van bent és tökéletes.Sokszor refiznek is azt hiszik refivel megyek csak mikor ráhuzom akkor van bajbam.  Neked a beállítással van gond, azért villognak a szembejövők. Neked csak egy mozdulat, és nem zavarod a többi szembejövő autóstársadat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #949 Dátum: 2010. április 01. - 15:03:10 » |
|
Amikor szombat este jöttünk haza Béláról, a kollégám megjegyezte, hogy milyen fehéren világít a lámpám és milyen jól bevilágítja az utat. Neki HB-je van.  beállitás vagy gyenge izzó pbobléma.Nekem 100/110 h4 van bent és tökéletes.Sokszor refiznek is azt hiszik refivel megyek csak mikor ráhuzom akkor van bajbam.  Neked a beállítással van gond, azért villognak a szembejövők. Neked csak egy mozdulat, és nem zavarod a többi szembejövő autóstársadat. be van állitva a z.kártyánál nézettem meg azt is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 01. - 15:05:20 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #950 Dátum: 2010. április 01. - 15:06:00 » |
|
Amikor szombat este jöttünk haza Béláról, a kollégám megjegyezte, hogy milyen fehéren világít a lámpám és milyen jól bevilágítja az utat. Neki HB-je van.  beállitás vagy gyenge izzó pbobléma.Nekem 100/110 h4 van bent és tökéletes.Sokszor refiznek is azt hiszik refivel megyek csak mikor ráhuzom akkor van bajbam.  Neked a beállítással van gond, azért villognak a szembejövők. Neked csak egy mozdulat, és nem zavarod a többi szembejövő autóstársadat. be van állitva a z.kártyánál nézettem meg azt is. Akkor meg vedd ki a homokzsákokat hátulról! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #951 Dátum: 2010. április 01. - 15:18:27 » |
|
Amikor szombat este jöttünk haza Béláról, a kollégám megjegyezte, hogy milyen fehéren világít a lámpám és milyen jól bevilágítja az utat. Neki HB-je van.  beállitás vagy gyenge izzó pbobléma.Nekem 100/110 h4 van bent és tökéletes.Sokszor refiznek is azt hiszik refivel megyek csak mikor ráhuzom akkor van bajbam.  Neked a beállítással van gond, azért villognak a szembejövők. Neked csak egy mozdulat, és nem zavarod a többi szembejövő autóstársadat. be van állitva a z.kártyánál nézettem meg azt is. Akkor meg vedd ki a homokzsákokat hátulról!  vagy rakd 2-es állásba 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #952 Dátum: 2010. április 01. - 15:32:13 » |
|
Amikor szombat este jöttünk haza Béláról, a kollégám megjegyezte, hogy milyen fehéren világít a lámpám és milyen jól bevilágítja az utat. Neki HB-je van.  beállitás vagy gyenge izzó pbobléma.Nekem 100/110 h4 van bent és tökéletes.Sokszor refiznek is azt hiszik refivel megyek csak mikor ráhuzom akkor van bajbam.  Neked a beállítással van gond, azért villognak a szembejövők. Neked csak egy mozdulat, és nem zavarod a többi szembejövő autóstársadat. be van állitva a z.kártyánál nézettem meg azt is. Akkor meg vedd ki a homokzsákokat hátulról!  vagy rakd 2-es állásba  Jó ez igy!Azért vettem drága pénzé ezt az izzót hogy jól lássak. 
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #953 Dátum: 2010. április 01. - 17:51:11 » |
|
Amikor szombat este jöttünk haza Béláról, a kollégám megjegyezte, hogy milyen fehéren világít a lámpám és milyen jól bevilágítja az utat. Neki HB-je van.  beállitás vagy gyenge izzó pbobléma.Nekem 100/110 h4 van bent és tökéletes.Sokszor refiznek is azt hiszik refivel megyek csak mikor ráhuzom akkor van bajbam.  Neked a beállítással van gond, azért villognak a szembejövők. Neked csak egy mozdulat, és nem zavarod a többi szembejövő autóstársadat. be van állitva a z.kártyánál nézettem meg azt is. Akkor meg vedd ki a homokzsákokat hátulról!  vagy rakd 2-es állásba  Jó ez igy!Azért vettem drága pénzé ezt az izzót hogy jól lássak.  Látod én a sima H7-tel is jól látok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #954 Dátum: 2010. április 03. - 16:06:09 » |
|
Tele van a t..öm a H7 izzóval, már megint kiégett a baloldali.7-hónapnál nem bír többet. Javaslatokat kérek, olyanra ami 1. évet kibír,de látni is lehessen velük.
"H7-es izzók gyakori kiégése. Ez mondjuk más típusokra is jellemző. Megoldás: Gyári előtétek beépíttetése szakszervizben. Bővebb infó: Chevy Gombos - Szabó István szervízfőnök. " Idézet helye: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=32
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #955 Dátum: 2010. április 04. - 20:51:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
|
|
CDX
Teljes tag

Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
 |
« Hozzászólás #958 Dátum: 2010. április 06. - 18:59:11 » |
|
A mai nap, jobb hátsó 21/5W-os féklámpa és helyzetjelző égő mondta fel a szolgálatot. Ezt követően kb. kék óra elteltével, aszfaltosnak már nem nevezhető útszakaszon,a légzsákvisszajelző folyamatos piros fénye világított az arcomba.  Akkor minden valószínűség szerint a légzsák cseklámpa kontakt hiba miatt ég..  Ez a légzsákvisszajelzős dolog évente egy-két alkalommal jelentkezik, elég hozzá egy MAGYAR vasúti átjárón áthajtás, vagy a fentebb említett útnak alig nevezhető dolog. Véglegesíteni a kábelcsatlakozást az ülés alatt nem akarom, ugyanis az üléstisztítást kiszerelt állapotban szoktam megejteni. Szerviz parkolóban, 500ft ellenében kiütik a hibakódot, de ha gyakoribbá válik a gond, abban az esetben véglegesítem a kapcsolatot kábeléknál. Ugye jól gondolom,hogy folyamatos piros visszajelzőnél NEM működnek a légzsákok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #959 Dátum: 2010. április 06. - 19:04:55 » |
|
Azt most megnem mondom, hogy milyen jelzéssel mi a hiba, de a gépkönyv írja, azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|