Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1080 Dátum: 2010. Július 09. - 09:45:13 » |
|
És az én belinkelt engel-eye lámpámat hol tudom beszerezni magyarhonban, Jani?  Megrendeled és a postás a kezedbe adja. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1081 Dátum: 2010. Július 09. - 10:43:31 » |
|
És az én belinkelt engel-eye lámpámat hol tudom beszerezni magyarhonban, Jani?  olyan nekem is kell, meg hátsó kristálylámpák. majd gondoljatok rám, ha már komoly a dolog. 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Mosquetoo
Bejáratós

Nem elérhető
b2
|
 |
« Hozzászólás #1082 Dátum: 2010. Július 09. - 10:44:52 » |
|
Tudtam, hogy Janira lehet számítani!  Kicsit nehezen olvasható az oldal. És az én belinkelt engel-eye lámpámat hol tudom beszerezni magyarhonban, Jani?  és azt valahogy kilehetne deriteni , h ez magyar ft-ba menyibe kerül szállitással együtt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1083 Dátum: 2010. Július 09. - 11:12:16 » |
|
Tudtam, hogy Janira lehet számítani!  Kicsit nehezen olvasható az oldal. És az én belinkelt engel-eye lámpámat hol tudom beszerezni magyarhonban, Jani?  és azt valahogy kilehetne deriteni , h ez magyar ft-ba menyibe kerül szállitással együtt? Sajnos nem tudok koraiul  1 Won =0,2Ft Kb. 40eFt a lámpa, szerintem a pár kerül ennyibe, de nem biztos. Szállításra meg csak tippelni tudok úgy 10-20eFt környékén.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1084 Dátum: 2010. Július 09. - 11:17:56 » |
|
Tudtam, hogy Janira lehet számítani!  Kicsit nehezen olvasható az oldal. És az én belinkelt engel-eye lámpámat hol tudom beszerezni magyarhonban, Jani?  és azt valahogy kilehetne deriteni , h ez magyar ft-ba menyibe kerül szállitással együtt? Sajnos nem tudok koraiul  1 Won =0,2Ft Kb. 40eFt a lámpa, szerintem a pár kerül ennyibe, de nem biztos. Szállításra meg csak tippelni tudok úgy 10-20eFt környékén. Megérné? Bár nyilván azért kéne ez a lámpa a HB-be, hogy ez is dupla izzós legyen, mint a sedan, és az SW! Irigykedtek? Legalább a H7-est- gondolom... 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Mosquetoo
Bejáratós

Nem elérhető
b2
|
 |
« Hozzászólás #1085 Dátum: 2010. Július 09. - 13:13:59 » |
|
Megérné? Bár nyilván azért kéne ez a lámpa a HB-be, hogy ez is dupla izzós legyen, mint a sedan, és az SW! Irigykedtek? Legalább a H7-est- gondolom... Én nemirigykedem , csak kb ez 600x jobban nézki mint a gyári Chevi-é. Csak egészen ugynézki hogy elfogadható áron lehetetlenség beszerezni. Még megpróbálom megérdeklödni 1-2 itteni Magyar cégnél hátha tudnak valahogyan rendelni. Mer hát van maggyar o.-n 1 pár ien Suzuki Reno és ha sérül csak kell hozzá valahonnan alkatrész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1086 Dátum: 2010. Július 09. - 18:29:45 » |
|
Megérné? Bár nyilván azért kéne ez a lámpa a HB-be, hogy ez is dupla izzós legyen, mint a sedan, és az SW! Irigykedtek? Legalább a H7-est- gondolom... Én nemirigykedem , csak kb ez 600x jobban nézki mint a gyári Chevi-é. Csak egészen ugynézki hogy elfogadható áron lehetetlenség beszerezni. Még megpróbálom megérdeklödni 1-2 itteni Magyar cégnél hátha tudnak valahogyan rendelni. Mer hát van maggyar o.-n 1 pár ien Suzuki Reno és ha sérül csak kell hozzá valahonnan alkatrész. Valószínűleg megy bele a Lacettié. Arra is gondoltál, hogy ezekben nincs benne az európai minősítés? Ergoó adott esetben ugrik a forgalmi?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Yanee
Teljes tag

Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
 |
« Hozzászólás #1087 Dátum: 2010. Július 09. - 19:20:11 » |
|
Megérné? Bár nyilván azért kéne ez a lámpa a HB-be, hogy ez is dupla izzós legyen, mint a sedan, és az SW! Irigykedtek? Legalább a H7-est- gondolom... Én nemirigykedem , csak kb ez 600x jobban nézki mint a gyári Chevi-é. Csak egészen ugynézki hogy elfogadható áron lehetetlenség beszerezni. Még megpróbálom megérdeklödni 1-2 itteni Magyar cégnél hátha tudnak valahogyan rendelni. Mer hát van maggyar o.-n 1 pár ien Suzuki Reno és ha sérül csak kell hozzá valahonnan alkatrész. Valószínűleg megy bele a Lacettié. Arra is gondoltál, hogy ezekben nincs benne az európai minősítés? Ergoó adott esetben ugrik a forgalmi? Erre a problémára próbáltam utalni reggel... Dehát az első-oldalsó ablakról a fóliát sem szedetik le mindenkivel a zsandárok... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mosquetoo
Bejáratós

Nem elérhető
b2
|
 |
« Hozzászólás #1088 Dátum: 2010. Július 09. - 21:23:04 » |
|
Megérné? Bár nyilván azért kéne ez a lámpa a HB-be, hogy ez is dupla izzós legyen, mint a sedan, és az SW! Irigykedtek? Legalább a H7-est- gondolom... Én nemirigykedem , csak kb ez 600x jobban nézki mint a gyári Chevi-é. Csak egészen ugynézki hogy elfogadható áron lehetetlenség beszerezni. Még megpróbálom megérdeklödni 1-2 itteni Magyar cégnél hátha tudnak valahogyan rendelni. Mer hát van maggyar o.-n 1 pár ien Suzuki Reno és ha sérül csak kell hozzá valahonnan alkatrész. Valószínűleg megy bele a Lacettié. Arra is gondoltál, hogy ezekben nincs benne az európai minősítés? Ergoó adott esetben ugrik a forgalmi? Most ezt igy nemegészen vágom. Mér ugrana a forgalmi ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1089 Dátum: 2010. Július 10. - 14:14:57 » |
|
Megérné? Bár nyilván azért kéne ez a lámpa a HB-be, hogy ez is dupla izzós legyen, mint a sedan, és az SW! Irigykedtek? Legalább a H7-est- gondolom... Én nemirigykedem , csak kb ez 600x jobban nézki mint a gyári Chevi-é. Csak egészen ugynézki hogy elfogadható áron lehetetlenség beszerezni. Még megpróbálom megérdeklödni 1-2 itteni Magyar cégnél hátha tudnak valahogyan rendelni. Mer hát van maggyar o.-n 1 pár ien Suzuki Reno és ha sérül csak kell hozzá valahonnan alkatrész. Valószínűleg megy bele a Lacettié. Arra is gondoltál, hogy ezekben nincs benne az európai minősítés? Ergoó adott esetben ugrik a forgalmi? Mert az a lámpa nem az európai szabványnak megfelelő, tehát nem is lehetne ott. Ahogy fóliáért, ezért is műszakira küldhetik az autót = leveszik a rendszámot, ugrott a forgalmi. Most ezt igy nemegészen vágom. Mér ugrana a forgalmi ?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #1090 Dátum: 2010. Július 10. - 15:23:08 » |
|
Megérné? Bár nyilván azért kéne ez a lámpa a HB-be, hogy ez is dupla izzós legyen, mint a sedan, és az SW! Irigykedtek? Legalább a H7-est- gondolom... Én nemirigykedem , csak kb ez 600x jobban nézki mint a gyári Chevi-é. Csak egészen ugynézki hogy elfogadható áron lehetetlenség beszerezni. Még megpróbálom megérdeklödni 1-2 itteni Magyar cégnél hátha tudnak valahogyan rendelni. Mer hát van maggyar o.-n 1 pár ien Suzuki Reno és ha sérül csak kell hozzá valahonnan alkatrész. Valószínűleg megy bele a Lacettié. Arra is gondoltál, hogy ezekben nincs benne az európai minősítés? Ergoó adott esetben ugrik a forgalmi? Mert az a lámpa nem az európai szabványnak megfelelő, tehát nem is lehetne ott. Ahogy fóliáért, ezért is műszakira küldhetik az autót = leveszik a rendszámot, ugrott a forgalmi. Most ezt igy nemegészen vágom. Mér ugrana a forgalmi ? Mint mindent az E jelölést is meg lehet oldani! Csak gravírozás kérdése!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1091 Dátum: 2010. Július 27. - 21:27:07 » |
|
Érdekességképpen, ha valaki manapság akarna feltenni nappali fényt:
A nappali menetjelző lámpára vonatkozó további műszaki feltételek *
55/B. § * (1) A gépkocsira csak jóváhagyási jellel ellátott nappali menetjelző lámpát szabad felszerelni. (2) A nappali menetjelző lámpákat a gépkocsin a következőképpen kell elhelyezni: a) az átvilágított felület alsó széle az úttest szintjéhez 0,25 méternél közelebb és attól 1,50 méternél távolabb nem lehet; b) az átvilágított felület külső széle a gépkocsi legszélső pontjától 0,40 méternél távolabb, a különböző oldalon lévő lámpák átvilágított felületének belső szélei egymáshoz 0,60 méternél közelebb nem lehetnek, azonban az olyan gépkocsin, amelynek a teljes szélessége nem éri el az 1,3 métert, a belső szélek közötti legkisebb távolság 0,40 méterre csökkenthető. (3) A nappali menetjelző lámpák elektromos kapcsolásának olyannak kell lennie, hogy csak a helyzetjelző lámpákkal együtt legyenek bekapcsolhatók, de - kivéve a 42. § (5) bekezdése szerinti esetet - automatikusan kapcsolódjanak ki, amikor a fényszórókat bekapcsolják.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1092 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 20:14:29 » |
|
És igen, nálam is kiégett a bal H7  Napra pontosan 2,5 évet bírt a gyári, 21612 km-t. Pénteken úgyis viszem szervízbe a jeladócsere miatt, legalább azt is kicseréltetem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #1093 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 20:42:29 » |
|
És igen, nálam is kiégett a bal H7  Napra pontosan 2,5 évet bírt a gyári, 21612 km-t. Pénteken úgyis viszem szervízbe a jeladócsere miatt, legalább azt is kicseréltetem. Sztem azt nem gariba cserélik.Majd kiszámláznak neked pár ezer ft-ot.Cseréld ki inkább otthon.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1094 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 21:11:26 » |
|
És igen, nálam is kiégett a bal H7  Napra pontosan 2,5 évet bírt a gyári, 21612 km-t. Pénteken úgyis viszem szervízbe a jeladócsere miatt, legalább azt is kicseréltetem. Sztem azt nem gariba cserélik.Majd kiszámláznak neked pár ezer ft-ot.Cseréld ki inkább otthon. Nem cserélik gariban, de megbeszélem velük, ha már miattam illetve a garis jeladócsere miatt leszámláznak egy csomó pénzt az importőrnek, akkor férjen bele ez is, mert legközelebb nem oda viszem (mondjuk így sem viszem oda kötelezőre, de...  ) Izzóm van, azt viszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|