cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1155 Dátum: 2010. Október 08. - 21:16:39 » |
|
Nem is mondtam. Mivel beelegeltem a kiégő, drága izzókra, vettem bele valami noname cseh izzót a Homasitában, darabja 500 píz. Nem kissé lepődtem meg miután beraktam és mentem vele este. Ugyanolyan szépfehér fénnyel világít, mint az Osram Nightbreaker. Csak picit jobban! A bal oldalon még az Osram van, ezért láttam a különbséget.  Nem is (csak)ez a lényeg, hanem az, hogy meddig bírja. Ja, kíváncsi vagyok, bár nem egzakt a dolog, mert én nálam a biztonsági őv becsatolása után közvetlenül a világítás felkapcsolása történik. Mindig. De gondolom előbb beindítod a motort és utána kapcsolsz lámpát. Minek kapcsolgatni?autómata nem. Nem túl egészséges felkapcsolt villannyal indítani...az akksinak sem, meg az izzók is kapnak egy áramlöketet.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1156 Dátum: 2010. Október 08. - 23:14:07 » |
|
Nem is mondtam. Mivel beelegeltem a kiégő, drága izzókra, vettem bele valami noname cseh izzót a Homasitában, darabja 500 píz. Nem kissé lepődtem meg miután beraktam és mentem vele este. Ugyanolyan szépfehér fénnyel világít, mint az Osram Nightbreaker. Csak picit jobban! A bal oldalon még az Osram van, ezért láttam a különbséget.  Nem is (csak)ez a lényeg, hanem az, hogy meddig bírja. Ja, kíváncsi vagyok, bár nem egzakt a dolog, mert én nálam a biztonsági őv becsatolása után közvetlenül a világítás felkapcsolása történik. Mindig. De gondolom előbb beindítod a motort és utána kapcsolsz lámpát. Minek kapcsolgatni?autómata nem. Nem túl egészséges felkapcsolt villannyal indítani...az akksinak sem, meg az izzók is kapnak egy áramlöketet. Persze, hogy indítás után! És mitől lenne automata a világítás?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #1157 Dátum: 2010. Október 09. - 07:07:08 » |
|
Új ötelt vetült fel bennem. Mivel a Szigetközbe költözünk lassan, ahol sok a köd, kéne egy ködvágó előre. Tud valaki ajánla utólag beszerelhetőt, jól használhatót, könnyen szerelhetőt...ja... és olcsót:D
Eddig a neten nem nagyon találtam olyat, ami tényleg bejött volna
Elvileg csak egy pár a megengedett... Értem a kötözködést, bár asszem a moderátorokat nem pont ezért tartjuk;) A szimmetria jegyében az egy ködvágó az 1db baloldali és 1db jobb oldali ködlámpát takar... Azt hittem, van gyári ködösöd...nem elite? Nem, csak Plus 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #1158 Dátum: 2010. Október 09. - 07:08:29 » |
|
Új ötelt vetült fel bennem. Mivel a Szigetközbe költözünk lassan, ahol sok a köd, kéne egy ködvágó előre. Tud valaki ajánla utólag beszerelhetőt, jól használhatót, könnyen szerelhetőt...ja... és olcsót:D
Eddig a neten nem nagyon találtam olyat, ami tényleg bejött volna
Elvileg csak egy pár a megengedett... Értem a kötözködést, bár asszem a moderátorokat nem pont ezért tartjuk;) A szimmetria jegyében az egy ködvágó az 1db baloldali és 1db jobb oldali ködlámpát takar... Azt hittem, van gyári ködösöd...nem elite? Nézzél bontóban gyárit.Kb 4EFt/db azt hiszem.Én nem aggatnék mást a vasra. Jogos az indklás. Futok is egy kört, bár nem sok Lacetti alkatrész van a közeli bontókban. Nem tudom miért...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #1159 Dátum: 2010. Október 09. - 07:11:06 » |
|
Nem is mondtam. Mivel beelegeltem a kiégő, drága izzókra, vettem bele valami noname cseh izzót a Homasitában, darabja 500 píz. Nem kissé lepődtem meg miután beraktam és mentem vele este. Ugyanolyan szépfehér fénnyel világít, mint az Osram Nightbreaker. Csak picit jobban! A bal oldalon még az Osram van, ezért láttam a különbséget.  Nem is (csak)ez a lényeg, hanem az, hogy meddig bírja. Ja, kíváncsi vagyok, bár nem egzakt a dolog, mert én nálam a biztonsági őv becsatolása után közvetlenül a világítás felkapcsolása történik. Mindig. De gondolom előbb beindítod a motort és utána kapcsolsz lámpát. Minek kapcsolgatni?autómata nem. Nem túl egészséges felkapcsolt villannyal indítani...az akksinak sem, meg az izzók is kapnak egy áramlöketet. Persze, hogy indítás után! És mitől lenne automata a világítás? Szerintem arra céloz, hogy a gyújtás levételével lekapcsol, ill. indításnál szintén elsöttítés van. Mellesleg én sem szoktam ki-be kacsolgatni. Egy izzó ált. 1 év, de ha már ezen kell spórolnom, akkor inkább nem autózom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #1160 Dátum: 2010. Október 09. - 07:53:19 » |
|
Nem is mondtam. Mivel beelegeltem a kiégő, drága izzókra, vettem bele valami noname cseh izzót a Homasitában, darabja 500 píz. Nem kissé lepődtem meg miután beraktam és mentem vele este. Ugyanolyan szépfehér fénnyel világít, mint az Osram Nightbreaker. Csak picit jobban! A bal oldalon még az Osram van, ezért láttam a különbséget.  Nem is (csak)ez a lényeg, hanem az, hogy meddig bírja. Ja, kíváncsi vagyok, bár nem egzakt a dolog, mert én nálam a biztonsági őv becsatolása után közvetlenül a világítás felkapcsolása történik. Mindig. De gondolom előbb beindítod a motort és utána kapcsolsz lámpát. Minek kapcsolgatni?autómata nem. Nem túl egészséges felkapcsolt villannyal indítani...az akksinak sem, meg az izzók is kapnak egy áramlöketet. Persze, hogy indítás után! És mitől lenne automata a világítás? Szerintem arra céloz, hogy a gyújtás levételével lekapcsol, ill. indításnál szintén elsöttítés van. Mellesleg én sem szoktam ki-be kacsolgatni. Egy izzó ált. 1 év, de ha már ezen kell spórolnom, akkor inkább nem autózom... Igy van arra gondoltam.Az akku nem érdekel,3 évente kibirok egy cserét (5EFt),az izzó pedig megy amig megy.Van már annyi izzó készletem sohasem használom el.  Akkut ilyet vettem és tökéletes!Sokan mondták nem birja de nagyon is birja. http://www.autoalkatresz.hu/auto-akkumulator/akkumulatorok/12v_42ah_fiamm_zart_gondozasmentes_akkumulator_garanciaval-174411
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Október 09. - 07:57:23 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #1161 Dátum: 2010. Október 12. - 10:15:13 » |
|
Nem is mondtam. Mivel beelegeltem a kiégő, drága izzókra, vettem bele valami noname cseh izzót a Homasitában, darabja 500 píz. Nem kissé lepődtem meg miután beraktam és mentem vele este. Ugyanolyan szépfehér fénnyel világít, mint az Osram Nightbreaker. Csak picit jobban! A bal oldalon még az Osram van, ezért láttam a különbséget.  Nem is (csak)ez a lényeg, hanem az, hogy meddig bírja. Ja, kíváncsi vagyok, bár nem egzakt a dolog, mert én nálam a biztonsági őv becsatolása után közvetlenül a világítás felkapcsolása történik. Mindig. De gondolom előbb beindítod a motort és utána kapcsolsz lámpát. Minek kapcsolgatni?autómata nem. Nem túl egészséges felkapcsolt villannyal indítani...az akksinak sem, meg az izzók is kapnak egy áramlöketet. Persze, hogy indítás után! És mitől lenne automata a világítás? Szerintem arra céloz, hogy a gyújtás levételével lekapcsol, ill. indításnál szintén elsöttítés van. Mellesleg én sem szoktam ki-be kacsolgatni. Egy izzó ált. 1 év, de ha már ezen kell spórolnom, akkor inkább nem autózom... Igy van arra gondoltam.Az akku nem érdekel,3 évente kibirok egy cserét (5EFt),az izzó pedig megy amig megy.Van már annyi izzó készletem sohasem használom el.  Akkut ilyet vettem és tökéletes!Sokan mondták nem birja de nagyon is birja. http://www.autoalkatresz.hu/auto-akkumulator/akkumulatorok/12v_42ah_fiamm_zart_gondozasmentes_akkumulator_garanciaval-174411Nekem még a gyári akksi van, pedig már 6,5 éves a gép. Le a kalappal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #1162 Dátum: 2010. Október 12. - 10:51:23 » |
|
Nem is mondtam. Mivel beelegeltem a kiégő, drága izzókra, vettem bele valami noname cseh izzót a Homasitában, darabja 500 píz. Nem kissé lepődtem meg miután beraktam és mentem vele este. Ugyanolyan szépfehér fénnyel világít, mint az Osram Nightbreaker. Csak picit jobban! A bal oldalon még az Osram van, ezért láttam a különbséget.  Nem is (csak)ez a lényeg, hanem az, hogy meddig bírja. Ja, kíváncsi vagyok, bár nem egzakt a dolog, mert én nálam a biztonsági őv becsatolása után közvetlenül a világítás felkapcsolása történik. Mindig. De gondolom előbb beindítod a motort és utána kapcsolsz lámpát. Minek kapcsolgatni?autómata nem. Nem túl egészséges felkapcsolt villannyal indítani...az akksinak sem, meg az izzók is kapnak egy áramlöketet. Persze, hogy indítás után! És mitől lenne automata a világítás? Szerintem arra céloz, hogy a gyújtás levételével lekapcsol, ill. indításnál szintén elsöttítés van. Mellesleg én sem szoktam ki-be kacsolgatni. Egy izzó ált. 1 év, de ha már ezen kell spórolnom, akkor inkább nem autózom... Igy van arra gondoltam.Az akku nem érdekel,3 évente kibirok egy cserét (5EFt),az izzó pedig megy amig megy.Van már annyi izzó készletem sohasem használom el.  Akkut ilyet vettem és tökéletes!Sokan mondták nem birja de nagyon is birja. http://www.autoalkatresz.hu/auto-akkumulator/akkumulatorok/12v_42ah_fiamm_zart_gondozasmentes_akkumulator_garanciaval-174411Nekem még a gyári akksi van, pedig már 6,5 éves a gép. Le a kalappal... Még az enyém is jó az eredeti de ha bekapcsolva marad a rádió,vagy épp a kulcs bennemarad ami nem ritka melóhelyen akkor a lámpa világit az akku gyorsan megadja magát már.Meg itt a tél és nincs kedvem tologatni ha nem indulna reggel.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
bzs198
Teljes tag

Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
 |
« Hozzászólás #1163 Dátum: 2010. Október 12. - 11:07:31 » |
|
Nekem is gyári akksis..és 2005.03. havi a vas! Nagyon jó az akku, most megyek beméretni, mert ha gyengusznak bizonyulna,akkor novemberben veszek egyet..nehogy megadja magát a mínuszokban 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzs198
Teljes tag

Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
 |
« Hozzászólás #1164 Dátum: 2010. Október 12. - 11:11:50 » |
|
Más! SMD ledekkel kapcsolatban... Hmm, nos elszántam magam és vásároltam ilyen smd ledeket előre a t10-es helyz. helyére..ill. kettőt hátra a rendszt. világításba. A két első nagyon bevált eddig (5db led van rajta), viszont a hátsó rendszt. világításba már meg is adta magát az egyik...Mikor ott betettem jó volt, rá 3 napra meg nem égett  Kinek milyen tapasztalatai vannak ezekkel a ledekkel kapcsolatban?? Egyáltalán megéri ezeket használni, vagy parasztvakítás, hogy 10X annyit bírnak, mint a normál izzók?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #1165 Dátum: 2010. Október 12. - 12:19:08 » |
|
Más! SMD ledekkel kapcsolatban... Hmm, nos elszántam magam és vásároltam ilyen smd ledeket előre a t10-es helyz. helyére..ill. kettőt hátra a rendszt. világításba. A két első nagyon bevált eddig (5db led van rajta), viszont a hátsó rendszt. világításba már meg is adta magát az egyik...Mikor ott betettem jó volt, rá 3 napra meg nem égett  Kinek milyen tapasztalatai vannak ezekkel a ledekkel kapcsolatban?? Egyáltalán megéri ezeket használni, vagy parasztvakítás, hogy 10X annyit bírnak, mint a normál izzók? Nem mindegy milyet raksz be!Csak az a jó amiben ellenálás is van mert ha nincs, túlfesz alatt elsül ami a lacsinál sajnos nem ritka.Generátor 16v is tölt. 
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1166 Dátum: 2010. Október 12. - 13:07:09 » |
|
Nekem is gyári akksis..és 2005.03. havi a vas! Nagyon jó az akku, most megyek beméretni, mert ha gyengusznak bizonyulna,akkor novemberben veszek egyet..nehogy megadja magát a mínuszokban  szintén gyári 2004. dec óta, de nyáron bemérettem és még min fölött volt az ereje, de valszeg még a minuszok előtt lecserélem. 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #1167 Dátum: 2010. Október 12. - 14:14:50 » |
|
Nekem is gyári akksis..és 2005.03. havi a vas! Nagyon jó az akku, most megyek beméretni, mert ha gyengusznak bizonyulna,akkor novemberben veszek egyet..nehogy megadja magát a mínuszokban  szintén gyári 2004. dec óta, de nyáron bemérettem és még min fölött volt az ereje, de valszeg még a minuszok előtt lecserélem.  Ne ijesztgessetek itt a mínuszokkal! Én majd csak akkor cserélem, ha valóban gyengélkedni fog!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1168 Dátum: 2010. Október 12. - 14:41:20 » |
|
Nekem is gyári akksis..és 2005.03. havi a vas! Nagyon jó az akku, most megyek beméretni, mert ha gyengusznak bizonyulna,akkor novemberben veszek egyet..nehogy megadja magát a mínuszokban  szintén gyári 2004. dec óta, de nyáron bemérettem és még min fölött volt az ereje, de valszeg még a minuszok előtt lecserélem.  Ha nem is a mínuszokban, akkor majd tavasszal hal meg cellazárlat miatt. Régi akksik úgy szokták végezni amikor az aljában lévő kis rést feltölti a lehullott maszat és összezárja a lemezeket. Olyankor aztán se kép se hang anank elelnére, hogy akár egy perccel előtte még jó volt. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #1169 Dátum: 2010. Október 12. - 18:27:15 » |
|
Nekem is gyári akksis..és 2005.03. havi a vas! Nagyon jó az akku, most megyek beméretni, mert ha gyengusznak bizonyulna,akkor novemberben veszek egyet..nehogy megadja magát a mínuszokban  szintén gyári 2004. dec óta, de nyáron bemérettem és még min fölött volt az ereje, de valszeg még a minuszok előtt lecserélem.  Ne ijesztgessetek itt a mínuszokkal! Én majd csak akkor cserélem, ha valóban gyengélkedni fog! Terhelővillával méresd meg.De én bespejzolnék már egyett a helyedben.Mert akkor ****ik be amikor nagyon nem kéne.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
|