ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1215 Dátum: 2010. November 06. - 20:45:43 » |
|
Hátsó lámpáim megbütyköltem ma délután: Mostantól működik a lámpatestenként dupla helyzetjelző. Felül +féklámpa, alul +ködzáró. Közte index és tolató... Köszönet a foglaltokért Krisznek! Jah: Naná, hogy elsőre a kék vezeték helyett a pirosat vágtam el... Még szerencse, hogy nem valami bomba volt!  Képet!!!!!!!!!!!  Háló jó? Nem kell kép, hétfőn megmutatom az enyémen, és a Janién már régen így van, hála az eltűnt LadLac főszerelő mesternek! Jól eltűnt, hát ilyen a szerelem, Jázmin nagyon leköti, de ez persze érthető, mert klassz kis csajszi.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yanee
Teljes tag

Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
 |
« Hozzászólás #1216 Dátum: 2010. November 06. - 20:54:54 » |
|
Hátsó lámpáim megbütyköltem ma délután: Mostantól működik a lámpatestenként dupla helyzetjelző. Felül +féklámpa, alul +ködzáró. Közte index és tolató... Köszönet a foglaltokért Krisznek! Jah: Naná, hogy elsőre a kék vezeték helyett a pirosat vágtam el... Még szerencse, hogy nem valami bomba volt!  Képet!!!!!!!!!!!  Háló jó? Na mindjárt lemegyek, oszt kattintok... Háló lehetne nagyobb, de így is elég jól használható. Kösz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag

Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
 |
« Hozzászólás #1217 Dátum: 2010. November 06. - 21:17:45 » |
|
Hátsó lámpáim megbütyköltem ma délután: Mostantól működik a lámpatestenként dupla helyzetjelző. Felül +féklámpa, alul +ködzáró. Közte index és tolató... Köszönet a foglaltokért Krisznek! Jah: Naná, hogy elsőre a kék vezeték helyett a pirosat vágtam el... Még szerencse, hogy nem valami bomba volt!  Képet!!!!!!!!!!!  Háló jó? Na mindjárt lemegyek, oszt kattintok... Háló lehetne nagyobb, de így is elég jól használható. Kösz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #1218 Dátum: 2010. November 06. - 21:39:36 » |
|
Hátsó lámpáim megbütyköltem ma délután: Mostantól működik a lámpatestenként dupla helyzetjelző. Felül +féklámpa, alul +ködzáró. Közte index és tolató... Köszönet a foglaltokért Krisznek! Jah: Naná, hogy elsőre a kék vezeték helyett a pirosat vágtam el... Még szerencse, hogy nem valami bomba volt!  Képet!!!!!!!!!!!  Háló jó? Na mindjárt lemegyek, oszt kattintok... Háló lehetne nagyobb, de így is elég jól használható. Kösz. Szépen mutat.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #1219 Dátum: 2010. November 06. - 21:51:27 » |
|
Hátsó lámpáim megbütyköltem ma délután: Mostantól működik a lámpatestenként dupla helyzetjelző. Felül +féklámpa, alul +ködzáró. Közte index és tolató... Köszönet a foglaltokért Krisznek! Jah: Naná, hogy elsőre a kék vezeték helyett a pirosat vágtam el... Még szerencse, hogy nem valami bomba volt!  Képet!!!!!!!!!!!  Háló jó? Na mindjárt lemegyek, oszt kattintok... Háló lehetne nagyobb, de így is elég jól használható. Kösz. Szépen mutat. Szépnek szép DE a sedanba ez gyári 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1220 Dátum: 2010. November 06. - 22:05:31 » |
|
Hátsó lámpáim megbütyköltem ma délután: Mostantól működik a lámpatestenként dupla helyzetjelző. Felül +féklámpa, alul +ködzáró. Közte index és tolató... Köszönet a foglaltokért Krisznek! Jah: Naná, hogy elsőre a kék vezeték helyett a pirosat vágtam el... Még szerencse, hogy nem valami bomba volt!  Képet!!!!!!!!!!!  Háló jó? Na mindjárt lemegyek, oszt kattintok... Háló lehetne nagyobb, de így is elég jól használható. Kösz. Szépen mutat. Szépnek szép DE a sedanba ez gyári  Ezt mondom én is mindig 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1221 Dátum: 2010. November 07. - 11:30:26 » |
|
Hátsó lámpáim megbütyköltem ma délután: Mostantól működik a lámpatestenként dupla helyzetjelző. Felül +féklámpa, alul +ködzáró. Közte index és tolató... Köszönet a foglaltokért Krisznek! Jah: Naná, hogy elsőre a kék vezeték helyett a pirosat vágtam el... Még szerencse, hogy nem valami bomba volt!  Képet!!!!!!!!!!!  Háló jó? Na mindjárt lemegyek, oszt kattintok... Háló lehetne nagyobb, de így is elég jól használható. Kösz. Szépen mutat. Szépnek szép DE a sedanba ez gyári  Ezt mondom én is mindig  Gyári, gyári. Node nem így! Nálunk teljesen elkülönül a két piros! Nálatok egymás alatt van.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1222 Dátum: 2010. November 07. - 11:41:44 » |
|
Hátsó lámpáim megbütyköltem ma délután: Mostantól működik a lámpatestenként dupla helyzetjelző. Felül +féklámpa, alul +ködzáró. Közte index és tolató... Köszönet a foglaltokért Krisznek! Jah: Naná, hogy elsőre a kék vezeték helyett a pirosat vágtam el... Még szerencse, hogy nem valami bomba volt!  Képet!!!!!!!!!!!  Háló jó? Na mindjárt lemegyek, oszt kattintok... Háló lehetne nagyobb, de így is elég jól használható. Kösz. Szépen mutat. Szépnek szép DE a sedanba ez gyári  Ezt mondom én is mindig  Gyári, gyári. Node nem így! Nálunk teljesen elkülönül a két piros! Nálatok egymás alatt van. Node azért látszik, melyik kialakítás a legirigyeltebb 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1223 Dátum: 2010. November 07. - 12:26:26 » |
|
Hátsó lámpáim megbütyköltem ma délután: Mostantól működik a lámpatestenként dupla helyzetjelző. Felül +féklámpa, alul +ködzáró. Közte index és tolató... Köszönet a foglaltokért Krisznek! Jah: Naná, hogy elsőre a kék vezeték helyett a pirosat vágtam el... Még szerencse, hogy nem valami bomba volt!  Képet!!!!!!!!!!!  Háló jó? Na mindjárt lemegyek, oszt kattintok... Háló lehetne nagyobb, de így is elég jól használható. Kösz. Szépen mutat. Szépnek szép DE a sedanba ez gyári  Ezt mondom én is mindig  Gyári, gyári. Node nem így! Nálunk teljesen elkülönül a két piros! Nálatok egymás alatt van. Node azért látszik, melyik kialakítás a legirigyeltebb   Melyik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #1224 Dátum: 2010. November 07. - 12:29:18 » |
|
Hátsó lámpáim megbütyköltem ma délután: Mostantól működik a lámpatestenként dupla helyzetjelző. Felül +féklámpa, alul +ködzáró. Közte index és tolató... Köszönet a foglaltokért Krisznek! Jah: Naná, hogy elsőre a kék vezeték helyett a pirosat vágtam el... Még szerencse, hogy nem valami bomba volt!  Képet!!!!!!!!!!!  Háló jó? Na mindjárt lemegyek, oszt kattintok... Háló lehetne nagyobb, de így is elég jól használható. Kösz. Szépen mutat. Szépnek szép DE a sedanba ez gyári  Ezt mondom én is mindig  Gyári, gyári. Node nem így! Nálunk teljesen elkülönül a két piros! Nálatok egymás alatt van. Node azért látszik, melyik kialakítás a legirigyeltebb   Melyik  Nem is tudom melyiket utánozzátok ti SW-sek 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1225 Dátum: 2010. November 07. - 12:38:08 » |
|
Hátsó lámpáim megbütyköltem ma délután: Mostantól működik a lámpatestenként dupla helyzetjelző. Felül +féklámpa, alul +ködzáró. Közte index és tolató... Köszönet a foglaltokért Krisznek! Jah: Naná, hogy elsőre a kék vezeték helyett a pirosat vágtam el... Még szerencse, hogy nem valami bomba volt!  Képet!!!!!!!!!!!  Háló jó? Na mindjárt lemegyek, oszt kattintok... Háló lehetne nagyobb, de így is elég jól használható. Kösz. Szépen mutat. Szépnek szép DE a sedanba ez gyári  Ezt mondom én is mindig  Gyári, gyári. Node nem így! Nálunk teljesen elkülönül a két piros! Nálatok egymás alatt van. Node azért látszik, melyik kialakítás a legirigyeltebb   Melyik  Nem is tudom melyiket utánozzátok ti SW-sek  Megsúgom: egyiket sem. A hátsó lámpámat cserélte Ladlac, amikor a bekötés során nem kis megdöbbenésünkre felgyulladt az alsó izzó. Mivel nem bontott volt a lámpa, utánanéztem. A Suzuki néven futó változatban vannak beépítve ilyen lámpák. Amúgy amíg nem mondták, nekem fel sem tűnt, hogy a sedánokonak dupla helyzetjelzőjük van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #1226 Dátum: 2010. November 07. - 12:56:35 » |
|
Hátsó lámpáim megbütyköltem ma délután: Mostantól működik a lámpatestenként dupla helyzetjelző. Felül +féklámpa, alul +ködzáró. Közte index és tolató... Köszönet a foglaltokért Krisznek! Jah: Naná, hogy elsőre a kék vezeték helyett a pirosat vágtam el... Még szerencse, hogy nem valami bomba volt!  Képet!!!!!!!!!!!  Háló jó? Na mindjárt lemegyek, oszt kattintok... Háló lehetne nagyobb, de így is elég jól használható. Kösz. Szépen mutat. Szépnek szép DE a sedanba ez gyári  Ezt mondom én is mindig  Gyári, gyári. Node nem így! Nálunk teljesen elkülönül a két piros! Nálatok egymás alatt van. Node azért látszik, melyik kialakítás a legirigyeltebb   Melyik  Nem is tudom melyiket utánozzátok ti SW-sek  Megsúgom: egyiket sem. A hátsó lámpámat cserélte Ladlac, amikor a bekötés során nem kis megdöbbenésünkre felgyulladt az alsó izzó. Mivel nem bontott volt a lámpa, utánanéztem. A Suzuki néven futó változatban vannak beépítve ilyen lámpák. Amúgy amíg nem mondták, nekem fel sem tűnt, hogy a sedánokonak dupla helyzetjelzőjük van. Nem tudom mért de hiszek neked nincs harag ha mégis utánoztok ám 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #1227 Dátum: 2010. November 07. - 12:57:58 » |
|
Hátsó lámpáim megbütyköltem ma délután: Mostantól működik a lámpatestenként dupla helyzetjelző. Felül +féklámpa, alul +ködzáró. Közte index és tolató... Köszönet a foglaltokért Krisznek! Jah: Naná, hogy elsőre a kék vezeték helyett a pirosat vágtam el... Még szerencse, hogy nem valami bomba volt!  Képet!!!!!!!!!!!  Háló jó? Na mindjárt lemegyek, oszt kattintok... Háló lehetne nagyobb, de így is elég jól használható. Kösz. Szépen mutat. Szépnek szép DE a sedanba ez gyári  Ezt mondom én is mindig  Gyári, gyári. Node nem így! Nálunk teljesen elkülönül a két piros! Nálatok egymás alatt van. Node azért látszik, melyik kialakítás a legirigyeltebb   Melyik  Nem is tudom melyiket utánozzátok ti SW-sek  Megsúgom: egyiket sem. A hátsó lámpámat cserélte Ladlac, amikor a bekötés során nem kis megdöbbenésünkre felgyulladt az alsó izzó. Mivel nem bontott volt a lámpa, utánanéztem. A Suzuki néven futó változatban vannak beépítve ilyen lámpák. Amúgy amíg nem mondták, nekem fel sem tűnt, hogy a sedánokonak dupla helyzetjelzőjük van. Sőt mindegyikben duplaszálas izzó is van.  (Legalábis nekem) 
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #1228 Dátum: 2010. November 07. - 13:09:46 » |
|
Hawer! Erről kicsit részletesebben ill képekkel illusztrálnád nekem köszi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #1229 Dátum: 2010. November 07. - 17:56:44 » |
|
Hawer! Erről kicsit részletesebben ill képekkel illusztrálnád nekem köszi  Annyi az egész, hogy a sedánba ugye hátul dupla a helyzetjelző és a felső pluszba féklámpa is. Abba ugye duplaszálas izzó kell. De nálam az alsó helyzetjelzőbe is duplaszálas izzó van gyárilag de féklámpaként nem üzemel. (Még) Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|