cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #45 Dátum: 2008. Május 21. - 12:35:32 » |
|
Hencegés lenne, ha azt mondanám, hogy nem véletlenül rakattam fel még új korában, a forgalomba helyezés előtt?  Tudtam, hogy nagy szívás utólag, de ennyire nem gondoltam! Persze nem esztétikus, de ha nagyon zavarna két csavar fogja csak a buciját, lekaphatom. Nem csak véd valamelyest hátulról, hanem -utánfutóm lévén, de van már a családban vonóhorgos autó- én is ráncigálhatom a pótost. Arról nem is beszélve, ha bicajt is kéne vinni a kirándulásra...nem kell a tetőre pakolni -ott meg marad a hely a többi csomagnak- csak egy párezer fityinges bicajtartót kell vennem! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Dundi500
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #46 Dátum: 2008. Május 21. - 14:15:18 » |
|
Hali!
Csak halkan suttogva jegyzem meg, hogy a felszerelt vonóhorog felülírja az energia elnyelő zónák működését és védelmi szempontból, már nem annyira praktikus, mint a Wartburg, Lada korszakban volt. Ha nem használod a horgot csak a védelem miatt már nem tanácsos felszerelni.
.
|
|
|
Naplózva
|
.
Üdvözlettel: Dundi
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #47 Dátum: 2008. Május 21. - 14:18:06 » |
|
Hali!
Csak halkan suttogva jegyzem meg, hogy a felszerelt vonóhorog felülírja az energia elnyelő zónák működését és védelmi szempontból, már nem annyira praktikus, mint a Wartburg, Lada korszakban volt. Ha nem használod a horgot csak a védelem miatt már nem tanácsos felszerelni.
.
Nem is a durrbelebumm-védelemre gondoltam, hanem a mindennapi kocaparkolókra! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #48 Dátum: 2008. Május 21. - 15:05:05 » |
|
2007 augusztusában eladtam a Dedrámat. A vevő nem íratta át, ma kaptam egy levelet, benne egy adásvételivel. Ami szerint én most adtam el egy általam ismeretlen illetőnek. Most este felhív az új vevő, hogy ö nem tudja átíratni az autót az okmányirodán. Miközben beszélgetünk elmondja, hogy akitől ö vette az egy Calibrába számította be és a Calibrát meg én vettem meg!  Az az érzésem, hogy mostanában sűrűn fogok rendőrségre járni.  Üdvözöllek a klubban. Én egy éve járom a hasonló kanosszát a Mazda miatt. Már forgalomból kivonási határozat van az autóra, de cseszhetem. Egyet tudj, ha valamit elkövetnek az autóval, rajtad kérik számon. Én voltam a rendőrségen. mert ugye még objektíven sem vagyok felelős az autó sofőrje álltal elkövetett dolgokért - de csak széttárták a kezüket: nem bűncselekmény tárgya az autó, mert az át nem iratás csak közigazgatási eljárást von maga után. De mivel az adatbázisban mind a mai napig az én nevem alatt van, az összes tilosban parkolás, matrica nélkül autózás nálam landol. Gyorshajtás eddig nem, de tatok tőle, hogy ami késik, az nem múlik. Már megfordult a fejemben, hogy beküldök a vas ablkán egy molotv koktélt, rövidre zárva a problémát. Csak túl törvénytisztelő vagyok hozzá. Forgalomból kivonási határozat? Én úgy tudom, hogy ennél egyszerűbb. (Nem mondom, honnan, de sajnos saját bőrös tapasztalat.) Bemész az okmányirodába és kivonatod a forgalomból. Ezek után sem leműszakiztatni, sem zöldkártyáztatni nem tudják, valamint az első igazoltatásnál kiderül, mivel rádión aktuálisan lekéri a rendőr, hogy forgalomban van-e, nem körözött-e, ill. van-e érvényes biztosítása. rutintalan lévén én csak bejelentettem az ocsmányirodán az adásvételt. Márciusban történt érdeklődésemre kaptam a választ a jegyzőtől, hogy semmi gáz, mert ez a határozat van az autó ellen és nagyon gyorsan lekerülnek napirendről az ilyen ügyek, mert azsaruk előbb utóbb leigazoltatják a vasat. Ehhhez képest most kaptam ügyvédi fizetési felszólítást egy még tavaly szeptemberi jegynélküli parkolás miatt. szegény ügyvédcsaj, nem elég, hogy egy törvénytelenül münködő (Centrum Parkolási KFT., vagy ilyesmi) a megbízója, de még meg is szívatják, mert eddig már legalább 3X írásban és egyszer személyesen is eljuttattam nekik az adásvételi és a jegyzői határozatok másolatát. De milyen vicc egy cég. Egy rendszám alapján nem tudják összecsoportosítani az ügyeket. Persze, ha megtennék, akkor nem látszanának fontosnak. Pedig a vezetéknévre oda kellene figyelni, mert ugyanaz az ügyvédem, aki a tesómé. És akkor hülyéim nagyon rosszul jöttek ki egy 2000 FT-os bírságból. 750000 ft kártérítésnél és ügyvédi költségnél adták fel....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #49 Dátum: 2008. Május 21. - 18:41:20 » |
|
Örülök hogy felraktad a cikket,mert jövő tavasszal szeretném felrakatni mikor lesz a vizsga.Azt hiszem ennek majd időben utána járok.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #50 Dátum: 2008. Május 21. - 18:45:50 » |
|
Ma BL döntő lesz! Focibolondok, ne hagyjátok ki! M1-es közvetíti. Manchester United- FC Chelsea "semleges" pályán, Moszkvában.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #51 Dátum: 2008. Május 21. - 19:01:31 » |
|
Kedves Cápa! Grat a 2000-hez! 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #52 Dátum: 2008. Május 21. - 19:08:25 » |
|
Kedves Cápa! Grat a 2000-hez!  Valami új rangot kitalálhatott volna a Főni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #53 Dátum: 2008. Május 21. - 19:16:04 » |
|
Kedves Cápa! Grat a 2000-hez!  Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! Kedves Cápa! Grat a 2000-hez!  Valami új rangot kitalálhatott volna a Főni. Csitt, mert még meghallja és olyan titulust talál ki, hogy....!  Szerintem ő sem számított arra, hogy lesz ember, aki ennyire elvetemült! És még leszúrt az elején, hogy nem aktivizálom magam, miután létrejött a honlap! Kellett ez neki?  Amúgy azt írja ki, hogy 14 nap, 22 óra és 5 perc....lassan el kell, hogy vegyelek benneteket feleségül, mert ez már nagy idő az együttléthez! Csoda, hogy féltékeny lesz anyuci  Életemben ennyit nem írtam szerintem, pláne ennyi idő alatt! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 21. - 19:17:51 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #54 Dátum: 2008. Május 21. - 19:48:42 » |
|
Cápa! Megmondtam... Itt is grat!  De a lényeg: KEZDŐDIK! MEGY A MECCS! HAJRÁ!. Viszlát meccs után! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #55 Dátum: 2008. Május 21. - 21:24:07 » |
|
Cápa grat! MM - csak nincs 2K gondod? 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #56 Dátum: 2008. Május 21. - 21:26:46 » |
|
Cápa grat! MM - csak nincs 2K gondod?  Köszi, nincs. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #57 Dátum: 2008. Május 21. - 22:49:04 » |
|
Izgalmas meccs volt, már félidőben megszületett a végeredmény. 1-1 lett, majd hosszabbítás, és végül a 11-esekkel: Manchester siker!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #58 Dátum: 2008. Május 22. - 05:48:19 » |
|
Örülök hogy felraktad a cikket,mert jövő tavasszal szeretném felrakatni mikor lesz a vizsga.Azt hiszem ennek majd időben utána járok. Emlékeztem rá, azért írtam be! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Jopek
|
 |