BeZe1974
|
 |
« Hozzászólás #645 Dátum: 2011. Február 11. - 18:57:24 » |
|
Közben megoldódott szerelőm szerzet egy csere darabot olcsón 
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
CDX
Teljes tag

Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
 |
« Hozzászólás #646 Dátum: 2011. Február 12. - 18:52:54 » |
|
A műszerfalon lévő órák mögül,olyan hangok jönnek ,mintha relé dolgozna. Ez a jelenség véletlenszerűen jön elő, nem az irányjelzők használatakor, és időben nem sokáig tart. Gyakorisága is eltérő, van úgy hogy egy-két napig nem is jelentkezik, vagy csak naponta egyszer,eléggé rapszodikus a jelenség. Szerintetek?    ?? Gidynek piros pont, jó volt a TIPP, a fékfolyadék mennyisége volt a bűnös.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #647 Dátum: 2011. Február 12. - 19:16:21 » |
|
A műszerfalon lévő órák mögül,olyan hangok jönnek ,mintha relé dolgozna. Ez a jelenség véletlenszerűen jön elő, nem az irányjelzők használatakor, és időben nem sokáig tart. Gyakorisága is eltérő, van úgy hogy egy-két napig nem is jelentkezik, vagy csak naponta egyszer,eléggé rapszodikus a jelenség. Szerintetek?    ?? Gidynek piros pont, jó volt a TIPP, a fékfolyadék mennyisége volt a bűnös. Nem tipp volt, hanem visszaemlékezés a tanultakra, és, és figyelem: én elolvastam a kézikönyvet, és nem szégyellem! Amúgy meg köszi a piros pontot, rám fért egy kis sikerélmény már.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kubu87
|
 |
« Hozzászólás #648 Dátum: 2011. Február 17. - 12:34:15 » |
|
Helló,
Mi lehet akkor a gond, ha a klímát kiszámíthatatlanul lehet csak bekapcsolni, olykor motor indítás után egyből, de van amikor 100 km megtétele után is csak hosszas próbálkozások árán lehet munkára bírni. Manuális klímáról beszélünk, a műszerfali kapcsolóra ill. a nyomásérzékelőre gondoltam. Ezek közül melyik lehet a bibi, vagy esetleg mi lehet még az oka???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #649 Dátum: 2011. Február 17. - 14:12:11 » |
|
Helló,
Mi lehet akkor a gond, ha a klímát kiszámíthatatlanul lehet csak bekapcsolni, olykor motor indítás után egyből, de van amikor 100 km megtétele után is csak hosszas próbálkozások árán lehet munkára bírni. Manuális klímáról beszélünk, a műszerfali kapcsolóra ill. a nyomásérzékelőre gondoltam. Ezek közül melyik lehet a bibi, vagy esetleg mi lehet még az oka???
Több esetben is a klímapanel volt a hibás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kubu87
|
 |
« Hozzászólás #650 Dátum: 2011. Február 17. - 14:54:24 » |
|
Helló,
Több esetben is a klímapanel volt a hibás. köszönöm! Ez kb. mekkora költség?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #651 Dátum: 2011. Február 17. - 14:57:10 » |
|
Helló,
Több esetben is a klímapanel volt a hibás. köszönöm! Ez kb. mekkora költség? Kb 30-50eFt. Majd Sebijoe megmondja pontosan. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #652 Dátum: 2011. Február 17. - 19:26:03 » |
|
Helló,
Több esetben is a klímapanel volt a hibás. köszönöm! Ez kb. mekkora költség? Új panel 40eft bontott 15-20eft de javítható is!!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #653 Dátum: 2011. Február 18. - 18:53:34 » |
|
A műszerfalon lévő órák mögül,olyan hangok jönnek ,mintha relé dolgozna. Ez a jelenség véletlenszerűen jön elő, nem az irányjelzők használatakor, és időben nem sokáig tart. Gyakorisága is eltérő, van úgy hogy egy-két napig nem is jelentkezik, vagy csak naponta egyszer,eléggé rapszodikus a jelenség. Szerintetek?    ?? Gidynek piros pont, jó volt a TIPP, a fékfolyadék mennyisége volt a bűnös. Más tünet nincs? Óra elállítódása, villogása?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #654 Dátum: 2011. Február 18. - 19:18:30 » |
|
A műszerfalon lévő órák mögül,olyan hangok jönnek ,mintha relé dolgozna. Ez a jelenség véletlenszerűen jön elő, nem az irányjelzők használatakor, és időben nem sokáig tart. Gyakorisága is eltérő, van úgy hogy egy-két napig nem is jelentkezik, vagy csak naponta egyszer,eléggé rapszodikus a jelenség. Szerintetek?    ?? Gidynek piros pont, jó volt a TIPP, a fékfolyadék mennyisége volt a bűnös. Más tünet nincs? Óra elállítódása, villogása? Stocz! Amit írtál, mit jelent? Milyen hibát rejt?
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #655 Dátum: 2011. Február 18. - 20:51:40 » |
|
Helló,
Több esetben is a klímapanel volt a hibás. köszönöm! Ez kb. mekkora költség? Új panel 40eft bontott 15-20eft de javítható is!! Sebike! Azt esetleg meg tudod mondani hogy hogyan javítható a panel? Mi hibásodik meg bennük? Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
 |
« Hozzászólás #656 Dátum: 2011. Február 18. - 22:53:02 » |
|
A műszerfalon lévő órák mögül,olyan hangok jönnek ,mintha relé dolgozna. Ez a jelenség véletlenszerűen jön elő, nem az irányjelzők használatakor, és időben nem sokáig tart. Gyakorisága is eltérő, van úgy hogy egy-két napig nem is jelentkezik, vagy csak naponta egyszer,eléggé rapszodikus a jelenség. Szerintetek?    ?? Gidynek piros pont, jó volt a TIPP, a fékfolyadék mennyisége volt a bűnös. Más tünet nincs? Óra elállítódása, villogása? Stocz! Amit írtál, mit jelent? Milyen hibát rejt? Erre en is kivancsi lennek mert mostanaban arra lettem figyelmes hogy villog az ora, a pontossagra edig nem is figyeltem de mastantol arra is figyelek. Tehat minek tudhato be a jelenseg???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #657 Dátum: 2011. Február 19. - 06:57:17 » |
|
A műszerfalon lévő órák mögül,olyan hangok jönnek ,mintha relé dolgozna. Ez a jelenség véletlenszerűen jön elő, nem az irányjelzők használatakor, és időben nem sokáig tart. Gyakorisága is eltérő, van úgy hogy egy-két napig nem is jelentkezik, vagy csak naponta egyszer,eléggé rapszodikus a jelenség. Szerintetek?    ?? Gidynek piros pont, jó volt a TIPP, a fékfolyadék mennyisége volt a bűnös. Más tünet nincs? Óra elállítódása, villogása? Stocz! Amit írtál, mit jelent? Milyen hibát rejt? Erre en is kivancsi lennek mert mostanaban arra lettem figyelmes hogy villog az ora, a pontossagra edig nem is figyeltem de mastantol arra is figyelek. Tehat minek tudhato be a jelenseg??? Az én órám is villog,de csak akkor,ha ráadom a világítást.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #658 Dátum: 2011. Február 19. - 09:30:00 » |
|
Az enyém nem villog, de időnként halványabban világit, de kocogtatásra visszanyeri fényét. Ez pedig kontakthibára utaló nyom. Ha melegebb lesz, kiszedem, és megpiszkálom a csatlakozóját. Remélem ezzel megjavitom.Jut is eszembe (?) Jani, az egész nagy vackot kell kipattintani, vagy csak az óra részét? Mert mintha az egész két darabból állna. Vagy csak úgy néz ki? A villogás mit jelent? Vibrálást a fényerősségben, vagy a számok pulzálását, mint mikor be kell állitani a pontos időt? Okositsatok ki, kérem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #659 Dátum: 2011. Február 19. - 10:26:04 » |
|
Az enyém nem villog, de időnként halványabban világit, de kocogtatásra visszanyeri fényét. Ez pedig kontakthibára utaló nyom. Ha melegebb lesz, kiszedem, és megpiszkálom a csatlakozóját. Remélem ezzel megjavitom.Jut is eszembe (?) Jani, az egész nagy vackot kell kipattintani, vagy csak az óra részét? Mert mintha az egész két darabból állna. Vagy csak úgy néz ki? A villogás mit jelent? Vibrálást a fényerősségben, vagy a számok pulzálását, mint mikor be kell állitani a pontos időt? Okositsatok ki, kérem.
Nekem vibrálást a fényerősségben.Amikor rákapcsolom a világítást,akkor kellene halványabban világítania,de sokáig csak vibrál.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|