Stocz
|
 |
« Hozzászólás #660 Dátum: 2011. Február 19. - 19:23:04 » |
|
A műszerfalon lévő órák mögül,olyan hangok jönnek ,mintha relé dolgozna. Ez a jelenség véletlenszerűen jön elő, nem az irányjelzők használatakor, és időben nem sokáig tart. Gyakorisága is eltérő, van úgy hogy egy-két napig nem is jelentkezik, vagy csak naponta egyszer,eléggé rapszodikus a jelenség. Szerintetek?    ?? Gidynek piros pont, jó volt a TIPP, a fékfolyadék mennyisége volt a bűnös. Más tünet nincs? Óra elállítódása, villogása? Stocz! Amit írtál, mit jelent? Milyen hibát rejt? Erre en is kivancsi lennek mert mostanaban arra lettem figyelmes hogy villog az ora, a pontossagra edig nem is figyeltem de mastantol arra is figyelek. Tehat minek tudhato be a jelenseg??? Az én órám is villog,de csak akkor,ha ráadom a világítást. Kontakt hibát. Ha már olyan hangja van mint a relének, akkor inkább zárlatot. Bár ettől azonnal ki kellene mennie a biztosítéknak, még ha csak néha-néha ér össze a - mondjuk kidörzsölődött - vezeték. Durvább kontakt hiba esetleg szintén adhat ilyen hangot, bár itt 8az óra áramkörében) nincs akkora áramfelvétel ami ezt indokolná. Minden esetre ha már hangja van akkor sürgősen utána kell járni a dolognak. Ez már nem csak zavaró, mint a villogó óra. Komolyabb gond is lehet belőle. A többi dolog amit leírtok az kontakt hiba. Szétszed, megpucol, reménykedik. A Nexiában eddig hiába volt minden hasonló beavatkozás. Az óra csak nem akarja az igazat. Igaz, most már van fénye ahogy kell, csak örökké elállítódik. Majd nyáron ismét.  Lacsik óráját garanciában cserélték a fenti tünetek esetén - jó sokat. Ebből adódóan inkább a panelen lévő hiba valószínűsíthető a mi autóinknál. Ezeket az időleges hibákat nehéz észrevenni - repedés a panelon, gyenge forrasztás - de azért nem lehetetlen. Az órát borító/körbevevő műanyag keretet kell kihúzni/feszíteni (pont mint a középkonzol keretét, ugyan olyan patentos rögzítés van ott is), az óra egység utána kiszerelhető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blende
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #661 Dátum: 2011. Február 21. - 10:49:05 » |
|
Sziasztok! Van egy Meta system riasztóm, olyan index villogtatós...volt.  Az utóbbi időben nem alszik el az egyik oldalon az index. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Esetleg gyógymód??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #662 Dátum: 2011. Február 21. - 11:15:39 » |
|
Sziasztok! Van egy Meta system riasztóm, olyan index villogtatós...volt.  Az utóbbi időben nem alszik el az egyik oldalon az index. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Esetleg gyógymód?? riasztó belső hiba belső reléje beragadt
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
blende
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #663 Dátum: 2011. Február 21. - 11:49:07 » |
|
Sziasztok! Van egy Meta system riasztóm, olyan index villogtatós...volt.  Az utóbbi időben nem alszik el az egyik oldalon az index. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Esetleg gyógymód?? riasztó belső hiba belső reléje beragadt Köszi! Megoldás???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
 |
« Hozzászólás #664 Dátum: 2011. Február 21. - 11:59:34 » |
|
Sziasztok! Van egy Meta system riasztóm, olyan index villogtatós...volt.  Az utóbbi időben nem alszik el az egyik oldalon az index. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Esetleg gyógymód?? riasztó belső hiba belső reléje beragadt Köszi! Megoldás??? Relécsere. Mondjuk egy riasztós szakinál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #665 Dátum: 2011. Február 21. - 15:04:50 » |
|
Sziasztok! Van egy Meta system riasztóm, olyan index villogtatós...volt.  Az utóbbi időben nem alszik el az egyik oldalon az index. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Esetleg gyógymód?? Szia Blende! Nekem most javították meg a Meta riasztom. Priviben megadom a számom, és érdeklődj, megoldható a gond. Azt azért nézd meg addig, hogy ezt a hibát mindkét távirányítónál bejön, vagy csak az egyiknél. Hívj majd! Amúgy meg a cég: Setech Kft. Bp. XI. Fehérvári út 130. Tel: 206-18-81. A raktárosuk is Lacettis. Ha a Fehérvári úton jössz befelé, akkor a 130.-as ház után jobbra be kell fordulni, és kb. 30 méterrel később jobbra be egy udvarba, és ott rögtön jobbra, ott a cég, a Hyundai céggel szemben. Ki van táblázva. Megbeszélés alapján hipp- hopp orvosolják a hibát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Február 21. - 15:13:44 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #666 Dátum: 2011. Február 21. - 19:12:17 » |
|
Sziasztok! Van egy Meta system riasztóm, olyan index villogtatós...volt.  Az utóbbi időben nem alszik el az egyik oldalon az index. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Esetleg gyógymód?? Szia Blende! Nekem most javították meg a Meta riasztom. Priviben megadom a számom, és érdeklődj, megoldható a gond. Azt azért nézd meg addig, hogy ezt a hibát mindkét távirányítónál bejön, vagy csak az egyiknél. Hívj majd! Amúgy meg a cég: Setech Kft. Bp. XI. Fehérvári út 130. Tel: 206-18-81. A raktárosuk is Lacettis. Ha a Fehérvári úton jössz befelé, akkor a 130.-as ház után jobbra be kell fordulni, és kb. 30 méterrel később jobbra be egy udvarba, és ott rögtön jobbra, ott a cég, a Hyundai céggel szemben. Ki van táblázva. Megbeszélés alapján hipp- hopp orvosolják a hibát. a távírányítóhoz köze nincs !!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #667 Dátum: 2011. Február 21. - 19:39:50 » |
|
Sziasztok! Van egy Meta system riasztóm, olyan index villogtatós...volt.  Az utóbbi időben nem alszik el az egyik oldalon az index. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Esetleg gyógymód?? Szia Blende! Nekem most javították meg a Meta riasztom. Priviben megadom a számom, és érdeklődj, megoldható a gond. Azt azért nézd meg addig, hogy ezt a hibát mindkét távirányítónál bejön, vagy csak az egyiknél. Hívj majd! Amúgy meg a cég: Setech Kft. Bp. XI. Fehérvári út 130. Tel: 206-18-81. A raktárosuk is Lacettis. Ha a Fehérvári úton jössz befelé, akkor a 130.-as ház után jobbra be kell fordulni, és kb. 30 méterrel később jobbra be egy udvarba, és ott rögtön jobbra, ott a cég, a Hyundai céggel szemben. Ki van táblázva. Megbeszélés alapján hipp- hopp orvosolják a hibát. a távírányítóhoz köze nincs !! De a risztóhoz igen, és ahhoz meg tartozik a két távirányító. De akkor ezek szerint tudod a hibát, és akkor meg miért nem írod meg szegény Debinek? Vagy mégsem? Én legalább próbáltam segíteni neki. Persze csak mint egyszerű halandó, és nem mindentudó überman, de igyekeztem legalább.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Február 21. - 19:41:51 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #668 Dátum: 2011. Február 22. - 09:50:13 » |
|
Sziasztok! Van egy Meta system riasztóm, olyan index villogtatós...volt.  Az utóbbi időben nem alszik el az egyik oldalon az index. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Esetleg gyógymód?? Szia Blende! Nekem most javították meg a Meta riasztom. Priviben megadom a számom, és érdeklődj, megoldható a gond. Azt azért nézd meg addig, hogy ezt a hibát mindkét távirányítónál bejön, vagy csak az egyiknél. Hívj majd! Amúgy meg a cég: Setech Kft. Bp. XI. Fehérvári út 130. Tel: 206-18-81. A raktárosuk is Lacettis. Ha a Fehérvári úton jössz befelé, akkor a 130.-as ház után jobbra be kell fordulni, és kb. 30 méterrel később jobbra be egy udvarba, és ott rögtön jobbra, ott a cég, a Hyundai céggel szemben. Ki van táblázva. Megbeszélés alapján hipp- hopp orvosolják a hibát. a távírányítóhoz köze nincs !! De a risztóhoz igen, és ahhoz meg tartozik a két távirányító. De akkor ezek szerint tudod a hibát, és akkor meg miért nem írod meg szegény Debinek? Vagy mégsem? Én legalább próbáltam segíteni neki. Persze csak mint egyszerű halandó, és nem mindentudó überman, de igyekeztem legalább. Megírta. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
revolver
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #669 Dátum: 2011. Február 22. - 11:02:43 » |
|
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, csak kérdésem lenne van egy 2004 1.4 lacetti-m és hogy ez CAMBUS-os vagy nem? Meg az ajtónál lezárásnál nem villog a led vagy nem is kell neki? Elnézést a zavarásért. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #670 Dátum: 2011. Február 22. - 13:50:38 » |
|
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, csak kérdésem lenne van egy 2004 1.4 lacetti-m és hogy ez CAMBUS-os vagy nem? Meg az ajtónál lezárásnál nem villog a led vagy nem is kell neki? Elnézést a zavarásért.  Nem CANBUS rendszerű és a led csak akkor villog, ha nem megfelelő kulccsal akarják indítani, jelzi az indításgátló működését.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #671 Dátum: 2011. Február 22. - 15:29:05 » |
|
Sziasztok! Van egy Meta system riasztóm, olyan index villogtatós...volt.  Az utóbbi időben nem alszik el az egyik oldalon az index. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Esetleg gyógymód?? Szia Blende! Nekem most javították meg a Meta riasztom. Priviben megadom a számom, és érdeklődj, megoldható a gond. Azt azért nézd meg addig, hogy ezt a hibát mindkét távirányítónál bejön, vagy csak az egyiknél. Hívj majd! Amúgy meg a cég: Setech Kft. Bp. XI. Fehérvári út 130. Tel: 206-18-81. A raktárosuk is Lacettis. Ha a Fehérvári úton jössz befelé, akkor a 130.-as ház után jobbra be kell fordulni, és kb. 30 méterrel később jobbra be egy udvarba, és ott rögtön jobbra, ott a cég, a Hyundai céggel szemben. Ki van táblázva. Megbeszélés alapján hipp- hopp orvosolják a hibát. a távírányítóhoz köze nincs !! De a risztóhoz igen, és ahhoz meg tartozik a két távirányító. De akkor ezek szerint tudod a hibát, és akkor meg miért nem írod meg szegény Debinek? Vagy mégsem? Én legalább próbáltam segíteni neki. Persze csak mint egyszerű halandó, és nem mindentudó überman, de igyekeztem legalább. De megírtam csak te nem olvastad el!!! Nem vagyok mindentudó de van mögöttem jópár év tapasztalat!!!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
revolver
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #672 Dátum: 2011. Február 22. - 18:25:52 » |
|
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, csak kérdésem lenne van egy 2004 1.4 lacetti-m és hogy ez CAMBUS-os vagy nem? Meg az ajtónál lezárásnál nem villog a led vagy nem is kell neki? Elnézést a zavarásért.  Nem CANBUS rendszerű és a led csak akkor villog, ha nem megfelelő kulccsal akarják indítani, jelzi az indításgátló működését. Köszi szépen a választ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blog
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #673 Dátum: 2011. Február 24. - 16:30:19 » |
|
T: Klubtársak! Dec. hónapban valamelyik topik tallózása közben találtam egy linket a Daewoo Service Manual magyar fordítására. A linket letöltöttem a gépre és azóta sok esetben használtam is. A napokban rákattintva a következő jelenik meg: Forbidden You don't have permission to access /gmtis/hu/documents_2007/nubira-lacetti/ewd-lhd-j/7J2_529_.hu.html on this server. Mi jelent ez a tiltás? Hogy lehet feloldani, hogy az oldal továbbra is használható legyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #674 Dátum: 2011. Február 25. - 12:55:42 » |
|
T: Klubtársak! Dec. hónapban valamelyik topik tallózása közben találtam egy linket a Daewoo Service Manual magyar fordítására. A linket letöltöttem a gépre és azóta sok esetben használtam is. A napokban rákattintva a következő jelenik meg: Forbidden You don't have permission to access /gmtis/hu/documents_2007/nubira-lacetti/ewd-lhd-j/7J2_529_.hu.html on this server. Mi jelent ez a tiltás? Hogy lehet feloldani, hogy az oldal továbbra is használható legyen?
Hi, Ezt nézd meg: http://www.anagabriela.ro/Manuale%20Daewoo/Lacetti/Service%20Manual/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|