| 
							sebijoe

Vendég 

| 

| 

« Hozzászólás #15 Dátum: 2008. Október 24. - 01:35:37 »  | 

| 

Neked nem is lesz ilyen problémád. Mondjuk nekem se, mert én nem használom a hátsó ablaktörlőt és spricnit.   Ez az 5 ajtós HB-k típushibája ti ezért nem tapasztaljátok.  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

athee

Adminisztrátor 
								Ezredes

Nem elérhető

Lacetti 1.4 Star HB

| 

| 

« Hozzászólás #16 Dátum: 2008. Október 24. - 07:30:48 »  | 

| 

Gomboséknál 5 ezer forintért csinálták meg nekem tavaly.  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

Jani

Kábelbarát 
								Törzstag

Nem elérhető

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

| 

| 

« Hozzászólás #17 Dátum: 2008. November 08. - 18:55:14 »  | 

| 

Van az autóban a műszerfalon, az a hiperszuperürteknikáscsoda digitális óra. 2-3 hónapja meg van kergülve. Van hogy hetekig percre pontos, máskor meg 1 nap alatt képes 30 percet késni.    Mi lehet a baja, másnál is csinál ilyet?    
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

LPG  
						 | 

|  

| 

| 
							Jopek

| 

| 

« Hozzászólás #18 Dátum: 2008. November 08. - 18:57:37 »  | 

| 

Van az autóban a műszerfalon, az a hiperszuperürteknikáscsoda digitális óra. 2-3 hónapja meg van kergülve. Van hogy hetekig percre pontos, máskor meg 1 nap alatt képes 30 percet késni.    Mi lehet a baja, másnál is csinál ilyet?   Ezt az enyém nem csinálta, helyette viszont különböző fényerősséggel mutatta a pontost. Csere lett belőle...  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

ladigidy

Kábelbarát 
								Törzstag

Nem elérhető

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

| 

| 

« Hozzászólás #19 Dátum: 2008. November 08. - 19:05:50 »  | 

| 

Van az autóban a műszerfalon, az a hiperszuperürteknikáscsoda digitális óra. 2-3 hónapja meg van kergülve. Van hogy hetekig percre pontos, máskor meg 1 nap alatt képes 30 percet késni.    Mi lehet a baja, másnál is csinál ilyet?   Kontakthiba lehet, mert pontos, és a késést valószínűleg feszültségesés, vagy részleges kimaradás okozhatja, szerintem, mert nagyon érzékenyek a feszre a digit órák. Nézd meg a hozzátartozó biztiket, reléket, és lehet, hogy mozgatásuk után újra jó lesz. sok szerencsét hozzá, drukkolok Neked!  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu  
						 | 

|  

| 

athee

Adminisztrátor 
								Ezredes

Nem elérhető

Lacetti 1.4 Star HB

| 

| 

« Hozzászólás #20 Dátum: 2008. November 08. - 19:08:24 »  | 

| 

Van az autóban a műszerfalon, az a hiperszuperürteknikáscsoda digitális óra. 2-3 hónapja meg van kergülve. Van hogy hetekig percre pontos, máskor meg 1 nap alatt képes 30 percet késni.    Mi lehet a baja, másnál is csinál ilyet?   Kontakthiba lehet, mert pontos, és a késést valószínűleg feszültségesés, vagy részleges kimaradás okozhatja, szerintem, mert nagyon érzékenyek a feszre a digit órák. Nézd meg a hozzátartozó biztiket, reléket, és lehet, hogy mozgatásuk után újra jó lesz. sok szerencsét hozzá, drukkolok Neked! Nekem is villog. 14 ezret mondtak a cserére, mivel nem javítható. Inkább hagyom villogni.   
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

Jani

Kábelbarát 
								Törzstag

Nem elérhető

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

| 

| 

« Hozzászólás #21 Dátum: 2008. November 08. - 19:11:14 »  | 

| 

Van az autóban a műszerfalon, az a hiperszuperürteknikáscsoda digitális óra. 2-3 hónapja meg van kergülve. Van hogy hetekig percre pontos, máskor meg 1 nap alatt képes 30 percet késni.    Mi lehet a baja, másnál is csinál ilyet?   Kontakthiba lehet, mert pontos, és a késést valószínűleg feszültségesés, vagy részleges kimaradás okozhatja, szerintem, mert nagyon érzékenyek a feszre a digit órák. Nézd meg a hozzátartozó biztiket, reléket, és lehet, hogy mozgatásuk után újra jó lesz. sok szerencsét hozzá, drukkolok Neked! Nekem is villog. 14 ezret mondtak a cserére, mivel nem javítható. Inkább hagyom villogni.  Köszi a tanácsot, majd megnézem. Újat biztos nem fogok venni, inkább lehúzom a csatlakozóját, hogy ne idegesítsen.      
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

LPG  
						 | 

|  

| 

athee

Adminisztrátor 
								Ezredes

Nem elérhető

Lacetti 1.4 Star HB

| 

| 

« Hozzászólás #22 Dátum: 2008. November 08. - 19:14:55 »  | 

| 

Van az autóban a műszerfalon, az a hiperszuperürteknikáscsoda digitális óra. 2-3 hónapja meg van kergülve. Van hogy hetekig percre pontos, máskor meg 1 nap alatt képes 30 percet késni.    Mi lehet a baja, másnál is csinál ilyet?   Kontakthiba lehet, mert pontos, és a késést valószínűleg feszültségesés, vagy részleges kimaradás okozhatja, szerintem, mert nagyon érzékenyek a feszre a digit órák. Nézd meg a hozzátartozó biztiket, reléket, és lehet, hogy mozgatásuk után újra jó lesz. sok szerencsét hozzá, drukkolok Neked! Nekem is villog. 14 ezret mondtak a cserére, mivel nem javítható. Inkább hagyom villogni.  Köszi a tanácsot, majd megnézem. Újat biztos nem fogok venni, inkább lehúzom a csatlakozóját, hogy ne idegesítsen.     Már futottam vele pár kört a szervizekben. Mindenhol cserét javasoltak. Már megszoktam.   
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

| 
							Jopek

| 

| 

« Hozzászólás #23 Dátum: 2008. November 09. - 09:52:08 »  | 

| 

Van az autóban a műszerfalon, az a hiperszuperürteknikáscsoda digitális óra. 2-3 hónapja meg van kergülve. Van hogy hetekig percre pontos, máskor meg 1 nap alatt képes 30 percet késni.    Mi lehet a baja, másnál is csinál ilyet?   Kontakthiba lehet, mert pontos, és a késést valószínűleg feszültségesés, vagy részleges kimaradás okozhatja, szerintem, mert nagyon érzékenyek a feszre a digit órák. Nézd meg a hozzátartozó biztiket, reléket, és lehet, hogy mozgatásuk után újra jó lesz. sok szerencsét hozzá, drukkolok Neked! Nekem is villog. 14 ezret mondtak a cserére, mivel nem javítható. Inkább hagyom villogni.  Köszi a tanácsot, majd megnézem. Újat biztos nem fogok venni, inkább lehúzom a csatlakozóját, hogy ne idegesítsen.     Már futottam vele pár kört a szervizekben. Mindenhol cserét javasoltak. Már megszoktam.  Nekem még gariban jött elő, 2 éves korában.   
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

meatloaf

Kábelbarát 
								Törzstag

Nem elérhető

SW 1,6 elite+

| 

| 

« Hozzászólás #24 Dátum: 2008. November 09. - 13:04:35 »  | 

| 

Van az autóban a műszerfalon, az a hiperszuperürteknikáscsoda digitális óra. 2-3 hónapja meg van kergülve. Van hogy hetekig percre pontos, máskor meg 1 nap alatt képes 30 percet késni.    Mi lehet a baja, másnál is csinál ilyet?   Hát mikor a fény sebességénél gyorsabban mesz,akkor tudnak furcsa dolgok történni.    
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?! 
						 | 

|  

| 

Giovanni

Törzstag 

Nem elérhető

Kékvillám :)

| 

| 

« Hozzászólás #25 Dátum: 2008. November 09. - 13:20:47 »  | 

| 

Van az autóban a műszerfalon, az a hiperszuperürteknikáscsoda digitális óra. 2-3 hónapja meg van kergülve. Van hogy hetekig percre pontos, máskor meg 1 nap alatt képes 30 percet késni.    Mi lehet a baja, másnál is csinál ilyet?   Kontakthiba lehet, mert pontos, és a késést valószínűleg feszültségesés, vagy részleges kimaradás okozhatja, szerintem, mert nagyon érzékenyek a feszre a digit órák. Nézd meg a hozzátartozó biztiket, reléket, és lehet, hogy mozgatásuk után újra jó lesz. sok szerencsét hozzá, drukkolok Neked! Nekem is villog. 14 ezret mondtak a cserére, mivel nem javítható. Inkább hagyom villogni.  Köszi a tanácsot, majd megnézem. Újat biztos nem fogok venni, inkább lehúzom a csatlakozóját, hogy ne idegesítsen.     Már futottam vele pár kört a szervizekben. Mindenhol cserét javasoltak. Már megszoktam.  Tegyél be helyette valami computert, vagy külső hőmérőt    Biztos megoldható lenne  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál   Lacetti:    Toyota:     
						 | 

|  

| 

| 
							Stocz

| 

| 

« Hozzászólás #26 Dátum: 2008. November 14. - 15:22:26 »  | 

| 

Van az autóban a műszerfalon, az a hiperszuperürteknikáscsoda digitális óra. 2-3 hónapja meg van kergülve. Van hogy hetekig percre pontos, máskor meg 1 nap alatt képes 30 percet késni.    Mi lehet a baja, másnál is csinál ilyet?   Kontakthiba lehet, mert pontos, és a késést valószínűleg feszültségesés, vagy részleges kimaradás okozhatja, szerintem, mert nagyon érzékenyek a feszre a digit órák. Nézd meg a hozzátartozó biztiket, reléket, és lehet, hogy mozgatásuk után újra jó lesz. sok szerencsét hozzá, drukkolok Neked! Mikor nekem cserélték (gariban) a raktáros húzta a száját: "miért kell ezeket kicserélni a helyett, hogy megjavítanánk". Valószínűleg lehet javítani, csak így jobban jön ki a szervizeknek. Mondjuk az asszony nexiájában (ugyan ez a hol világít-hol nem a gond) már többször megpróbáltam a kontakt hibát elhárítani - nem sikerült. Ideig-óráig jó (esetleg), aztán megint előjön. Lehet, hogy ezért mondják a cserét. Ha magadnak meg tudod csinálni (elég horror kipattintani az órát a műszerfalból), akkor azért 1-2 próbát megér. Nekem is villog. 14 ezret mondtak a cserére, mivel nem javítható. Inkább hagyom villogni.  Köszi a tanácsot, majd megnézem. Újat biztos nem fogok venni, inkább lehúzom a csatlakozóját, hogy ne idegesítsen.     Már futottam vele pár kört a szervizekben. Mindenhol cserét javasoltak. Már megszoktam.   
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

| 
							baroti

| 

| 

« Hozzászólás #27 Dátum: 2008. November 23. - 07:39:33 »  | 

| 

Segitsetek. Nalam is valami elektromos kutyu megbolondult, ugyanis az van hogy leallitom a motort es a muszerfalon minden jelzo ikon egvemarad mintha rajta lenne a kontakt megha a kulcsot kiveszem akkor is. Ezt teszi a tegnap delutantol miutan egesznap vizes havazo es utanna estefelere a fagy kostolgatta az autot. Meg ma megnezem a hatso ablakmosot, de ha nem az akkor mi okozhat zarlat temat? 
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

| 
							sebijoe

Vendég 

| 

| 

« Hozzászólás #28 Dátum: 2008. November 23. - 07:45:17 »  | 

| 

Segitsetek. Nalam is valami elektromos kutyu megbolondult, ugyanis az van hogy leallitom a motort es a muszerfalon minden jelzo ikon egvemarad mintha rajta lenne a kontakt megha a kulcsot kiveszem akkor is. Ezt teszi a tegnap delutantol miutan egesznap vizes havazo es utanna estefelere a fagy kostolgatta az autot. Meg ma megnezem a hatso ablakmosot, de ha nem az akkor mi okozhat zarlat temat?
  Nagy valószínűséggel a hátsó ablakmosó okozza azon a részen ahol a karosszériból átmegy a hátsó (5-k) ajtóba.  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

| 
							baroti

| 

| 

« Hozzászólás #29 Dátum: 2008. November 23. - 07:48:40 »  | 

| 

Nagy valószínűséggel a hátsó ablakmosó okozza azon a részen ahol a karosszériból átmegy a hátsó (5-k) ajtóba. [/quote  
						 | 

| 
								 | 

| 
									« Utoljára szerkesztve: 2008. November 23. - 07:51:05 írta baroti »
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 
	 |