B.Tomika
Friss hús
Nem elérhető
1.6 wtcc
|
 |
« Hozzászólás #705 Dátum: 2011. Május 04. - 11:56:52 » |
|
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy valaki cserélt már ezen duda kürtöt?Mert ez olyan kis fagyis duda hoyg valami jobb illene a kocsihoz megnyomom a dudát és kiröhögnek:)Ha esetleg valaki tudna segiteni megköszönném. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #706 Dátum: 2011. Május 04. - 13:45:10 » |
|
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy valaki cserélt már ezen duda kürtöt?Mert ez olyan kis fagyis duda hoyg valami jobb illene a kocsihoz megnyomom a dudát és kiröhögnek:)Ha esetleg valaki tudna segiteni megköszönném.  Én kötöttem rá dupla 100dBi-s dudát. Mi a konkrét kérdés? 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #707 Dátum: 2011. Május 04. - 17:51:05 » |
|
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy valaki cserélt már ezen duda kürtöt?Mert ez olyan kis fagyis duda hoyg valami jobb illene a kocsihoz megnyomom a dudát és kiröhögnek:)Ha esetleg valaki tudna segiteni megköszönném.  Én kötöttem rá dupla 100dBi-s dudát. Mi a konkrét kérdés?  és használod is? én is szeretnék, de a szigorú műszaki vizsga miatt nem mertem. 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cupika
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 D Elite
|
 |
« Hozzászólás #708 Dátum: 2011. Május 04. - 20:43:05 » |
|
Sax hírek! Bajuszkapcsolóm április 14-től a mai napig bírta. Hiba ua., mint korábban.  Elméletileg a korábbi javítás miatt most garanciás  (kínomban)  Szerintetek érdemes a vezetékeket, csatlakozókat átnézni? Már kezd elegem lenni a sok javításból  Ma voltam "szak" szervízbe, a bajusz kapcsolóm nem cserélték, de közölték velem, hogy ki kell cserélni a motortérben lévő biztosíték táblámat, kompletten az egészet. Azt hittem dobok egy hátast az ára hallatán. Szerintem ők sem tudják, hogy mi a baja. Ha valakinek lenne bontot dízelbe való biztosíték táblája, AS jelölésű, és meg is válna tőle anyagi haszon fejében, keressen, hívjon, üzenjen!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #709 Dátum: 2011. Május 04. - 21:40:30 » |
|
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy valaki cserélt már ezen duda kürtöt?Mert ez olyan kis fagyis duda hoyg valami jobb illene a kocsihoz megnyomom a dudát és kiröhögnek:)Ha esetleg valaki tudna segiteni megköszönném.  Én kötöttem rá dupla 100dBi-s dudát. Mi a konkrét kérdés?  és használod is? én is szeretnék, de a szigorú műszaki vizsga miatt nem mertem.  Aha, használom is  Amúgy már vagy 6 éve benne van, azóta meg volt már pár vizsga 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #710 Dátum: 2011. Május 05. - 19:07:57 » |
|
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy valaki cserélt már ezen duda kürtöt?Mert ez olyan kis fagyis duda hoyg valami jobb illene a kocsihoz megnyomom a dudát és kiröhögnek:)Ha esetleg valaki tudna segiteni megköszönném.  Én kötöttem rá dupla 100dBi-s dudát. Mi a konkrét kérdés?  és használod is? én is szeretnék, de a szigorú műszaki vizsga miatt nem mertem.  Aha, használom is  Amúgy már vagy 6 éve benne van, azóta meg volt már pár vizsga  Azért ez erősen szerencse kérdése. Az én kürtöm is átment jó néhány vizsgán (nekem ugye évente 1  ), amikor az egyiken meg meg akarták rántani miatta a kocsit. Ott a vizsga soron (illetve előtte az udvaron, Januári zimankóban, 1 db túlélő fogó segítségével) kellett kiszerelnem kürtöt, kompresszort. Szóval olyan mint a xenon. Nem szabályos, de használhatod amíg meg nem buksz vele. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #711 Dátum: 2011. Május 05. - 19:37:11 » |
|
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy valaki cserélt már ezen duda kürtöt?Mert ez olyan kis fagyis duda hoyg valami jobb illene a kocsihoz megnyomom a dudát és kiröhögnek:)Ha esetleg valaki tudna segiteni megköszönném.  Én kötöttem rá dupla 100dBi-s dudát. Mi a konkrét kérdés?  és használod is? én is szeretnék, de a szigorú műszaki vizsga miatt nem mertem.  Aha, használom is  Amúgy már vagy 6 éve benne van, azóta meg volt már pár vizsga  Azért ez erősen szerencse kérdése. Az én kürtöm is átment jó néhány vizsgán (nekem ugye évente 1  ), amikor az egyiken meg meg akarták rántani miatta a kocsit. Ott a vizsga soron (illetve előtte az udvaron, Januári zimankóban, 1 db túlélő fogó segítségével) kellett kiszerelnem kürtöt, kompresszort. Szóval olyan mint a xenon. Nem szabályos, de használhatod amíg meg nem buksz vele.  Nekem nem kompresszoros  Olyan régen volt a lanosban, 6 légkürt. Komplett Szombathely hallotta, mikor anyámnak feldudáltam... Az meg eldobta ami a kezében volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 D Elite
|
 |
« Hozzászólás #712 Dátum: 2011. Május 05. - 20:46:16 » |
|
Sax hírek! Bajuszkapcsolóm április 14-től a mai napig bírta. Hiba ua., mint korábban.  Elméletileg a korábbi javítás miatt most garanciás  (kínomban)  Szerintetek érdemes a vezetékeket, csatlakozókat átnézni? Már kezd elegem lenni a sok javításból  Ma voltam "szak" szervízbe, a bajusz kapcsolóm nem cserélték, de közölték velem, hogy ki kell cserélni a motortérben lévő biztosíték táblámat, kompletten az egészet. Azt hittem dobok egy hátast az ára hallatán. Szerintem ők sem tudják, hogy mi a baja. Ha valakinek lenne bontot dízelbe való biztosíték táblája, AS jelölésű, és meg is válna tőle anyagi haszon fejében, keressen, hívjon, üzenjen!! Hiba megoldva. Bizti táblát cserélni nem kellett. Autó villamossági fő-fő guru áramkör kiiktatásával, plusz relék bekötésével orvosolta a próblémám. A bajuszkapcsolót természetesen megint cserélni kellett. Véleménye a lacetti villamossági rendszeréről: túlfeszültség van a rendszerben, nem jól vannak méretezve az egyes relék és biztik- legalábbis nálam, dízelesnél. A rendszer egyszerű, de olyan rossz is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzs198
Teljes tag

Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
 |
« Hozzászólás #713 Dátum: 2011. Május 06. - 09:40:32 » |
|
Sziasztok márkatársak!
Mivel nem találtam sehol sem így ide írnám a tempomattal kapcsolatos kérdésemet! Az autóm 2005.-ös 1.4 HB SE (full fapad, se klíma se elektromos csomag). Mivel sokat fogok autópályázni, itthon és külföldön jó lenne egy tempomat ami segítene a sebesség tartásában! Utólagosan hogyan lehetne ezt beszereltetni? Márkaszervizet nem kérdeztem, de az elég horror lehet szerintem. Van aki szereltetett már be az autójába? Ez lacsi egyébként elektromos gázpedálos? Várom a válaszotokat és ha körülbelüli árat tudnátok mondani az jó lenne! Minden jót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #714 Dátum: 2011. Május 06. - 10:10:04 » |
|
Sziasztok márkatársak!
Mivel nem találtam sehol sem így ide írnám a tempomattal kapcsolatos kérdésemet! Az autóm 2005.-ös 1.4 HB SE (full fapad, se klíma se elektromos csomag). Mivel sokat fogok autópályázni, itthon és külföldön jó lenne egy tempomat ami segítene a sebesség tartásában! Utólagosan hogyan lehetne ezt beszereltetni? Márkaszervizet nem kérdeztem, de az elég horror lehet szerintem. Van aki szereltetett már be az autójába? Ez lacsi egyébként elektromos gázpedálos? Várom a válaszotokat és ha körülbelüli árat tudnátok mondani az jó lenne! Minden jót!
Nem elektromos a gázpedálja, a full fapadnak, de még az elite-nek sem, csak a platinumnak, de ott is talán (?) csak a dizelesnek. Tehát ha meg is oldható lenne, mélyen a zsebedbe kéne nyúlnod. Meggondolandó...
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #715 Dátum: 2011. Május 06. - 10:18:57 » |
|
Sziasztok márkatársak!
Pár éve olvastam az autó2-ben (azóta "Az autó"), kb. 90 000 Ft a költsége. Keress rá szerintem a honlapjukon, hátha találsz róla valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 D Elite
|
 |
« Hozzászólás #716 Dátum: 2011. Május 06. - 20:17:01 » |
|
Sziasztok márkatársak!
Nem elektromos a gázpedálja, a full fapadnak, de még az elite-nek sem, csak a platinumnak, de ott is talán (?) csak a dizelesnek. Tehát ha meg is oldható lenne, mélyen a zsebedbe kéne nyúlnod. Meggondolandó... Dízelben a tempomat kapcsoló bekötve, elektromos vezetékek bekötve. Csak kormánykapcsoló, vezetékelés és motorvezérlés frissítés kell. Tanács: keress bontott dízelt, kérd belőle a tempomat előkészítést. Ladócsi Sándor, 30/4742944. Nála van dízel bontásra. Ja, gázpedál szerintem elektromos a dízelnek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #717 Dátum: 2011. Május 06. - 20:35:56 » |
|
Sziasztok márkatársak!
Én amikor vettem a Lacsit, ott mondták, ha kell kb. 30eFt-ért beleteszik a tempomatot.  Nem gyárit, "valamilyet".  Viszont csak a dieselnek elektromos a gázpedálja, de ez nem akadály, legfeljebb nem gyári lesz a tempomat.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #718 Dátum: 2011. Május 06. - 20:46:33 » |
|
Sziasztok márkatársak!
Én amikor vettem a Lacsit, ott mondták, ha kell kb. 30eFt-ért beleteszik a tempomatot.  Nem gyárit, "valamilyet".  Viszont csak a dieselnek elektromos a gázpedálja, de ez nem akadály, legfeljebb nem gyári lesz a tempomat. 30 ezerért nagyon olcsó ez mikor volt, kompletten ennyi? Engem is érdekelne.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #719 Dátum: 2011. Május 07. - 07:26:06 » |
|
Sziasztok márkatársak!
Én amikor vettem a Lacsit, ott mondták, ha kell kb. 30eFt-ért beleteszik a tempomatot.  Nem gyárit, "valamilyet".  Viszont csak a dieselnek elektromos a gázpedálja, de ez nem akadály, legfeljebb nem gyári lesz a tempomat. 30 ezerért nagyon olcsó ez mikor volt, kompletten ennyi? Engem is érdekelne. Pont 4 éve volt, amikor vettem a Lacsit. Haverom is gondolkozott cserén, de Ő a Captivát nézte és akkor került szóba az Ő kocsijának a beszámolása, de mondta hogy tempomaton kívül fullos az autója. Akkor mondta a kereskedő, hogy 30 pénzért bármibe beleteszik kompletten... Sajnos azóta bezárt ez a kereskedés, pedig az egyik legkorrektebb szalon volt...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|