Lacetti klub fórum
2025. április 30. - 09:48:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 461214 alkalommal)
gkrisz78
Friss hús
*
Nem elérhető Nem elérhető

1.6 SW

« Hozzászólás #720 Dátum: 2011. Május 16. - 06:55:38 »

Sziasztok!
Hátsó ablaktörlő sw-n ha nem megy, az ablakmosócső törés gyanús, vagy más okai is lehetnek? Az ablakmosóból jön a víz hátulra, és nem érzem a szagát sem a kocsi belsejében, már leszedtem a bal hátsó műanyagot, nem látok törést a csőnél.
A csomagtér lámpa újra nem világít, lehet, hogy van összefüggés a kettő között?
Krisz
Naplózva
gkrisz78
Friss hús
*

1.6 SW

« Hozzászólás #721 Dátum: 2011. Május 23. - 10:30:04 »

Sziasztok!

Senkinek nem volt még a 720 hsz-ben tapasztalt problémája a hátsó ablaktörlővel (azaz, hogy nem működik)?

Krisz
Naplózva
Krisz
Ezredes

1.4 16v STAR AC HB

« Hozzászólás #722 Dátum: 2011. Május 23. - 12:56:29 »

Sziasztok!

Senkinek nem volt még a 720 hsz-ben tapasztalt problémája a hátsó ablaktörlővel (azaz, hogy nem működik)?

Krisz
Ha lett volna,irtak volna. Kacsint
Naplózva

06 70/22 11 222
gkrisz78
Friss hús
*

1.6 SW

« Hozzászólás #723 Dátum: 2011. Május 23. - 14:00:42 »

Ez jogos. Mosolyog
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #724 Dátum: 2011. Május 23. - 17:01:38 »

Sziasztok!

Krisz
Ha az ablakmosó cső törött, az nem folyik rá az ablaktörlő motorjára. Szóval vagy a biztosíték, vagy a motor, esetleg a csatlakozó csúszott le. Biztosítékot megnézted?

A csatlakozó megnézéséhez sajnos le kell venned a csomagtér ajtó burkolatát, de az nem probléma, bár jó, ha vannak új patentjaid a vis****akáshoz. Arra figyelj, hogy az ablakkereten két oldalt lévő burkolatot ne feszítsd meg, mert eltörhet.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
gkrisz78
Friss hús
*

1.6 SW

« Hozzászólás #725 Dátum: 2011. Május 23. - 19:17:02 »

Ha az ablakmosó cső törött, az nem folyik rá az ablaktörlő motorjára. Szóval vagy a biztosíték, vagy a motor, esetleg a csatlakozó csúszott le. Biztosítékot megnézted?

A csatlakozó megnézéséhez sajnos le kell venned a csomagtér ajtó burkolatát, de az nem probléma, bár jó, ha vannak új patentjaid a vis****akáshoz. Arra figyelj, hogy az ablakkereten két oldalt lévő burkolatot ne feszítsd meg, mert eltörhet.
Igazából csak a könyvben néztem, hogy csak 1 ablaktörlő biztosítékot ír (a belső biztosíték táblán a 25A-s), és mivel az első ablaktörlő működik, így azt nem is néztem, van esetleg másik biztosítéka a hátsónak?
A csomagtartónál csak a középső kis részt csavaroztam le, és valóban innen nem igazán lehet elérni kézzel a motort, csak a sötétben tapogattam, szóval ha nem lesz más megoldás, akkor le kell szedni a burkolatot.
Mindenesetre először azért a biztosítékot lecsekkolom.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #726 Dátum: 2011. Május 23. - 19:27:36 »

Igazából csak a könyvben néztem, hogy csak 1 ablaktörlő biztosítékot ír (a belső biztosíték táblán a 25A-s), és mivel az első ablaktörlő működik, így azt nem is néztem, van esetleg másik biztosítéka a hátsónak?
A csomagtartónál csak a középső kis részt csavaroztam le, és valóban innen nem igazán lehet elérni kézzel a motort, csak a sötétben tapogattam, szóval ha nem lesz más megoldás, akkor le kell szedni a burkolatot.
Mindenesetre először azért a biztosítékot lecsekkolom.
Na várjál. Leügetek a kocsihoz és megszasszerolom.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #727 Dátum: 2011. Május 23. - 19:41:51 »

Naszóval.

Egy bizti, 25A. A felső sor közepén van. Ha nem ez és nem álnál neki bontani egyedül, akkor szombaton Dobogókőn megnézhetjük neked csatit.
A megbontott patentekkel előfordulhat, hogy nem tartanak majd. De azok darabja 140 pénz sebijoenál, utólag is tudod cserélni.
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #728 Dátum: 2011. Május 23. - 19:47:36 »

Krisztiánnál 70Ft/db ez a két fajta patent. Kacsint
Naplózva

LPG
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #729 Dátum: 2011. Május 23. - 20:01:02 »

Ja, de nem ilyen patentről van szó. Ami meg kellett, pont nem volt.
Naplózva

sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #730 Dátum: 2011. Május 23. - 21:04:26 »

Ezek nem a csomagtér ajtó burkolatának patentjei, nem kéne keverni a szezont a fazonnal.
Naplózva

gkrisz78
Friss hús
*

1.6 SW

« Hozzászólás #731 Dátum: 2011. Május 24. - 06:35:10 »

Naszóval.

Egy bizti, 25A. A felső sor közepén van. Ha nem ez és nem álnál neki bontani egyedül, akkor szombaton Dobogókőn megnézhetjük neked csatit.
A megbontott patentekkel előfordulhat, hogy nem tartanak majd. De azok darabja 140 pénz sebijoenál, utólag is tudod cserélni.

Köszönöm, megnézem.
Sajnos a szombaton foglalt már.
Naplózva
Dzsoti
Friss hús
*

« Hozzászólás #732 Dátum: 2011. Június 09. - 12:26:37 »

Hali! Olyan probléma jelentkezett a gépnél, hogy össze-vissza jár az órája (általában késik, de nem perceket, hanem órákat) olyan mintha a gyújtás levételekor nem kapna áramot és a következő indításnál onnan indul ahol előzőleg megállt + néha elkezd villogni halványan és erősebben. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet orvosolni?
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #733 Dátum: 2011. Június 09. - 13:14:41 »

Hali! Olyan probléma jelentkezett a gépnél, hogy össze-vissza jár az órája (általában késik, de nem perceket, hanem órákat) olyan mintha a gyújtás levételekor nem kapna áramot és a következő indításnál onnan indul ahol előzőleg megállt + néha elkezd villogni halványan és erősebben. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet orvosolni?
Nekem is villog,mikor ráadom a világítást,már megszoktam.Óracsere.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
baroti
Vén róka

Lacetti HB 1.8 16V CDX Platinum / GPL

« Hozzászólás #734 Dátum: 2011. Június 09. - 13:16:58 »

Szia. Eloszor is kozolnod kellene az autod tipussat, ugyminit HB, SW, vagy Sedan, ugyanis a HB-nel gyakori egy a muszerfal mogotti csatlakozo meghibasodasa es az is esetleg beleszolhat a problemadba.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 115   Fel

Ugrás: