guszesz
|
 |
« Hozzászólás #1020 Dátum: 2012. Október 10. - 19:30:31 » |
|
Ma reggel munkába menet elkezdett világítani a légzsák lámpája és azóta folyamatosan világít.  Nem tudom mi lehet a gond. Valakinek volt már ilyen jellegű gondja? Esetleg valakinek valami ötlet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1021 Dátum: 2012. Október 10. - 19:38:45 » |
|
Ma reggel munkába menet elkezdett világítani a légzsák lámpája és azóta folyamatosan világít.  Nem tudom mi lehet a gond. Valakinek volt már ilyen jellegű gondja? Esetleg valakinek valami ötlet? Kiolvasás, törlés. Valószínűleg valamelyik csatlakozónál volt egy kis érintkezési probléma, vagy feszültség esés. Nálam ezek szoktak előfordulni, úgy évente 1 szer. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #1022 Dátum: 2012. Október 10. - 19:49:30 » |
|
Ma reggel munkába menet elkezdett világítani a légzsák lámpája és azóta folyamatosan világít.  Nem tudom mi lehet a gond. Valakinek volt már ilyen jellegű gondja? Esetleg valakinek valami ötlet? Kiolvasás, törlés. Valószínűleg valamelyik csatlakozónál volt egy kis érintkezési probléma, vagy feszültség esés. Nálam ezek szoktak előfordulni, úgy évente 1 szer.  Ha pillanatnyi hiba van ,attól is égve marad a visszajelző lámpa? Egyébként remélem nekem is csak hasonló a gond..... Csak scan100 tudja olvasni ugye?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Október 10. - 19:53:34 írta guszesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1023 Dátum: 2012. Október 10. - 19:57:10 » |
|
Ma reggel munkába menet elkezdett világítani a légzsák lámpája és azóta folyamatosan világít.  Nem tudom mi lehet a gond. Valakinek volt már ilyen jellegű gondja? Esetleg valakinek valami ötlet? Kiolvasás, törlés. Valószínűleg valamelyik csatlakozónál volt egy kis érintkezési probléma, vagy feszültség esés. Nálam ezek szoktak előfordulni, úgy évente 1 szer.  Ha pillanatnyi hiba van ,attól is égve marad a visszajelző lámpa? Egyébként remélem nekem is csak hasonló a gond..... Csak scan100 tudja olvasni ugye? Lehet, hogy elalszik (nekem volt, hogy elaludt), de gyújtásráadáskor nem fog 7-t villogni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Október 10. - 20:08:46 írta Jani »
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
karakop
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1024 Dátum: 2012. Október 11. - 08:37:40 » |
|
Helló van egy elektromos problémám a lacettim belső levegő kapcsolója a légkondi meg a hátsó ablak fűtés kapcsolóimnak a visszajelző lámpája nem működik+ a hátsó ablak fűtésem egyáltalán nem kapcsol! Voltam vele márka szervizben ahol a panel felett mindent kicseréltek és 1 napig működött is rendesen de utána semmi? Valakinek valami ötlet mi a baj?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1025 Dátum: 2012. Október 11. - 09:17:05 » |
|
Helló van egy elektromos problémám a lacettim belső levegő kapcsolója a légkondi meg a hátsó ablak fűtés kapcsolóimnak a visszajelző lámpája nem működik+ a hátsó ablak fűtésem egyáltalán nem kapcsol! Voltam vele márka szervizben ahol a panel felett mindent kicseréltek és 1 napig működött is rendesen de utána semmi? Valakinek valami ötlet mi a baj?
panelhiba át kell forrasztani
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
karakop
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1026 Dátum: 2012. Október 11. - 20:35:37 » |
|
Köszi meglátjuk mi lesz, nem sokára megyek a szervizbe!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jego75
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1027 Dátum: 2012. Október 13. - 10:29:48 » |
|
Sziasztok!
Új vagyok még itt, de rendszeresen olvasom a fórumot, hátha tanulok valamit:) Nekem is ugyanaz a problémám, mint "Karakop" márkatársnak. Hibának és megoldásnak panelhibát írtatok, amit át kell forrasztani. Ez mit takar? Csak autóvillanyász tudja megcsinálni, vagy akár én magam, házilag is? Előre is köszi a választ!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #1028 Dátum: 2012. Október 13. - 12:03:28 » |
|
Sziasztok!
Új vagyok még itt, de rendszeresen olvasom a fórumot, hátha tanulok valamit:) Nekem is ugyanaz a problémám, mint "Karakop" márkatársnak. Hibának és megoldásnak panelhibát írtatok, amit át kell forrasztani. Ez mit takar? Csak autóvillanyász tudja megcsinálni, vagy akár én magam, házilag is? Előre is köszi a választ!!
Ha van jártasságod benne otthon is megoldható, páran már javították házilag. Egy kis segítség:http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=370
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
JOcesz
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1029 Dátum: 2012. Október 13. - 21:33:52 » |
|
Heló Mindenkinek! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az én autóm Platinumos és elvileg van benne tükörfűtés. Lenne ennek külön kapcsolója valahol vagy valamelyik ablakfűtéssel együtt üzemel? Üdv Mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
1.6 16v Platinum
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #1030 Dátum: 2012. Október 13. - 21:50:35 » |
|
Heló Mindenkinek! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az én autóm Platinumos és elvileg van benne tükörfűtés. Lenne ennek külön kapcsolója valahol vagy valamelyik ablakfűtéssel együtt üzemel? Üdv Mindenkinek
A páramentesítővel együtt működik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1031 Dátum: 2012. Október 13. - 22:03:53 » |
|
A páramentesítővel együtt működik. Egész pontosan a hátsó ablak fűtéssel van egy kapcsolón. Csak azért pontosítottam, mert a digitklímásban van első szélvédő páramentesítő gomb is. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
JOcesz
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1032 Dátum: 2012. Október 14. - 06:19:32 » |
|
A páramentesítővel együtt működik. Egész pontosan a hátsó ablak fűtéssel van egy kapcsolón. Csak azért pontosítottam, mert a digitklímásban van első szélvédő páramentesítő gomb is.  Köszönöm szépen! Én már úgy voltam vele hogy ebbe nincs ilyesmi! több autónál is volt külön gombja a tükörfűtésnek. Nemsokára már próbálhatom is kifele:-) Üdv
|
|
|
Naplózva
|
1.6 16v Platinum
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #1033 Dátum: 2012. Október 16. - 16:31:27 » |
|
Ma délután indulás után elaludt a légzsáklámpám.(remélem így is marad!) Igaz nem villog hetet hanem folyamatosan világít de pár másodperc múlva elalszik. Kíváncsi leszek (ha végre eljutok kiolvastatni a hibát) ,hogy mi okozhatta a galibát!? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papzi
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1034 Dátum: 2012. November 06. - 15:45:38 » |
|
Tiszteletem a boldog lacetti tulajdonosoknak! Nekem ugyan működik a klímám, de nem ég a kapcsolón a vissza jelzés. A belső levegő keringetés és a hátsó ablak fűtés hol működött hol nem. Az idei őszi időben meg azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem működik már. A Fórumot olvasva arra gondoltam, hogy megpróbálkozom az átforrasztással a panelen. (ős időkben elektronikai műszerésznek tanultam) Odáig eljutottam, hogy a közép konzolt kipattintottam, de csak 1 centit jött előbbre az alja. Így fogalmam sincs, hogy férhetek hozzá egyáltalán a bovden kiakasztásához. Ehhez kérek segítséget.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. November 06. - 16:04:52 írta papzi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|