Lacetti klub fórum
2025. április 30. - 18:05:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 461475 alkalommal)
sebike
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #1425 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 19:07:48 »

És az adatlistábol kiderül ha csal a gomba? Mint irtam a régi termosztáttal ugyan ezt csinálta igy evidens, hogy nem az a rossz

:fejelfalnak:
Naplózva

70/4334431
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #1426 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 19:35:09 »

Hát mert te aztán tapasztalt lehetsz a 2 hozzászólásoddal a fórumon. De ha csak a másikat oltani jöttél ide akkor akár távozhatsz is még ugyis friss husi vagy
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1427 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 19:50:51 »

Na jó, ezekből a bunkózásból piszok elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Tessék abbahagyni!!! 
Nem kell a másikat kioktatni, meg elküldeni sehova. 
Mindenkinek annyi joga van itt lenni, mint a másiknak.  Zavart Zavart Zavart Zavart Zavart
Ha valami nem tetszik, ne tessék reagálni!!! Zavart Zavart Zavart Zavart

Köszönöm!!!
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Insider
Friss hús
*

« Hozzászólás #1428 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 19:54:08 »

Hát mert te aztán tapasztalt lehetsz a 2 hozzászólásoddal a fórumon. De ha csak a másikat oltani jöttél ide akkor akár távozhatsz is még ugyis friss husi vagy
Abból a két hsz-ből ismersz? Én fél éve olvasom a nyűglődésedet! Szánalmas. Egyébként van megoldás a gondodra, csak nem érdemled meg.
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1429 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 19:58:02 »

Abból a két hsz-ből ismersz? Én fél éve olvasom a nyűglődésedet! Szánalmas. Egyébként van megoldás a gondodra, csak nem érdemled meg.
HAHÓÓÓÓÓ!!!
Olvasd el az elöző hozzászólásomat!!!
Naplózva

Insider
Friss hús
*

« Hozzászólás #1430 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 20:07:07 »

HAHÓÓÓÓÓ!!!

Elolvastam. Azt azonban nem értem, hogy amint olvastam, hozzáértők igyekeznek segíteni, mégis "pusztába kiáltott szó". Kötözködés, akadékoskodás "oszályrészük". Ennyi idő után már régen hibátlanul működne az autó. Szakember megjavítja. Ja, hogy ez pénzbe kerül? Igen! A tudást és a szakértelmet nem osztják ingyen. Így működik a világ.
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1431 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 20:11:03 »

HAHÓÓÓÓÓ!!!

Elolvastam. Azt azonban nem értem, hogy amint olvastam, hozzáértők igyekeznek segíteni, mégis "pusztába kiáltott szó". Kötözködés, akadékoskodás "oszályrészük". Ennyi idő után már régen hibátlanul működne az autó. Szakember megjavítja. Ja, hogy ez pénzbe kerül? Igen! A tudást és a szakértelmet nem osztják ingyen. Így működik a világ.
Sajnos nem vagyunk egyformák. Valaki megfogadja a tanácsot, valaki pedig nem. De a kioktatás nem biztos hogy ide való a fórumra. Ezért kérlek tartózkodj az efféle kirohanásoktól. "Széllel szemben senkinek sem lehet..."
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1432 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 20:39:11 »

És az adatlistábol kiderül ha csal a gomba? Mint irtam a régi termosztáttal ugyan ezt csinálta igy evidens, hogy nem az a rossz
Azt gondolom, hogy ideje volna keresni egy normális szakit, aki megoldja ezt a hatalmas problémát. Előbb-utóbb besokall a társaság. Felesleges a tudatlanságot ennyire reklámozni, menekülni fog, ki merre lát. Abba gondolj bele, hogy ennél kevesebbért is öltek már embert.
Amellett, hogy teljesen egyetértek ladlaccal, meg kell adni, hogy Insider cartárs ritkán szól,de az most ült.  Kacsint
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Insider
Friss hús
*

« Hozzászólás #1433 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 20:51:01 »

HAHÓÓÓÓÓ!!!

Sajnos nem vagyunk egyformák. Valaki megfogadja a tanácsot, valaki pedig nem. De a kioktatás nem biztos hogy ide való a fórumra. Ezért kérlek tartózkodj az efféle kirohanásoktól. "Széllel szemben senkinek sem lehet..."
Úgy látom, nálatok itt a fórumon igen érdekes értelmet nyert a "kioktatás" és  a "kirohanás" fogalma. Tényeket közöltem. Mindenféle hangulatjel, felkiáltójel nélkül. Nekem egy mondanivaló tartalma, hitelessége a fontos, nem az, hogy ki mondja.
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #1434 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 20:52:19 »

Azt gondolom, hogy ideje volna keresni egy normális szakit, aki megoldja ezt a hatalmas problémát. Előbb-utóbb besokall a társaság. Felesleges a tudatlanságot ennyire reklámozni, menekülni fog, ki merre lát. Abba gondolj bele, hogy ennél kevesebbért is öltek már embert.
Amellett, hogy teljesen egyetértek ladlaccal, meg kell adni, hogy Insider cartárs ritkán szól,de az most ült.  Kacsint

sajnos az utóbbi időben több helyről egyre több kérdést kapok ,hogy egy -két vélt tünet alapján állítsak fel távdiagnózist ami lehetetlen értem,hogy kevés a pénz de egy kis hiba nagyobb kárt okoz és azt is figyelembe kellene venni ezek nem az otthon barkácsolható autók
Naplózva

70/4334431
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #1435 Dátum: 2013. Szeptember 25. - 16:30:18 »

A fórumban elég sok információ megtalálható akár a hibakód és az ok okozati dolga is igaz ,hogy kissé melósabb megkeresni mint a másiktól megkérdezni!
Még egy dolog sokaknak van már kiolvasója/sajnos a műszer megvétele nem jár tapasztalattal is/ egy dolgot nem szabad elfelejteni a hibakódtörlés az NEM javítás a törléssel nem szüntetjük meg a hibát rossz esetben akár nagyobb galibát is okozhatunk, tapasztalat és megfelelő háttér nélkül ne álljunk otthon barkácsolni.Ez egy külön szakma ami rengeteg idővel pénzel és tapasztalattal művelhető és folyamatos tanulást kíván.Nem azt mondom ,hogy egy olajat ne cseréljen le az akinek megvannak a feltételei hozzá,csak azt aki nem ért hozzá az ne matasson bele,és ha saját bevallása szerint ért hozzá akkor ne menjen a többiek idegére....

Elnézést ez most kíkivánkozott belőlem akinek nem inge ne vegye magára
Naplózva

70/4334431
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1436 Dátum: 2013. Szeptember 25. - 19:47:50 »

Vigyorog picit felröhögtem vacsi közben inszájder irományát olvasva  Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: 2013. Szeptember 25. - 19:53:44 írta WERES » Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
Döme
Ezredes

Daewoo Nubira 1.6 SX Sedan designed by pininfarina

« Hozzászólás #1437 Dátum: 2013. Szeptember 26. - 10:20:11 »

Akkor töröld le szépen a monitort...  Vigyorog
Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1438 Dátum: 2013. Szeptember 26. - 19:04:54 »

hehe, nem lett olyan amilyen  Vigyorog
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
Insider
Friss hús
*

« Hozzászólás #1439 Dátum: 2013. Szeptember 26. - 22:41:16 »

hehe, nem lett olyan amilyen  Vigyorog
Szabad megkérdeznem, hogy mi volt benne ennyire vicces?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 115   Fel

Ugrás: