ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2400 Dátum: 2010. Március 14. - 17:52:33 » |
|
Kathy! Stocz! Itt vagytok mindketten, keressétek egymást! Kathy szomorú, és ezen segíteni kell!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2401 Dátum: 2010. Március 14. - 17:54:46 » |
|
Kathy! Stocz! Itt vagytok mindketten, keressétek egymást! Kathy szomorú, és ezen segíteni kell!
A főni meg nős. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #2402 Dátum: 2010. Március 14. - 18:09:03 » |
|
Jé, itt van ladlac a fórumon!  Ezt teszi a szerelem, még a fórumot is mellőzi, és alig csinálunk mostanában minitalit. De azért nem vesztettük véglegesen el, csak ritkább vendég lett a háznál. De meg lehet érteni, mert akibe szerelmes, az gyönyörű! Fogadok, hogy most még a kocsija se tiszta, pedig az nála nagy szó. Apropó: mosunk autót? ... háááát kellene.......... csak jönne a yooo idő. Tényleg csupa kosz. Viszont új pollenszűrő van, fékbetét kicserélve. Tankja üres, illetve száraz, mint a jó Martini. Kocsimosás, ha 2 számjegyű lesz a hőmérő mutatón...  / és igen, szerelmes. 15 hónapos és 10 foga van./
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #2403 Dátum: 2010. Március 14. - 18:20:14 » |
|
Én voltam olyan hülye, hogy elmentem ebben az orkánban kocsit mosni. Az még hagyján, hogy végig a pofámon kötött ki a permet, de hogy mire visszaértem vele a garázsba -kb. 100 méter- jól beleragadt a sok por, amit a szél hordott... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
 |
« Hozzászólás #2404 Dátum: 2010. Március 15. - 10:04:55 » |
|
Föltámadott a tenger, A népek tengere; Ijesztve eget-földet, Szilaj hullámokat vet Rémítő ereje.
Látjátok ezt a táncot? Halljátok e zenét? Akik még nem tudtátok, Most megtanulhatjátok, Hogyan mulat a nép.
Reng és üvölt a tenger, Hánykódnak a hajók, Sűlyednek a pokolra, Az árboc és vitorla Megtörve, tépve lóg.
Tombold ki, te özönvíz, Tombold ki magadat, Mutasd mélységes medred, S dobáld a fellegekre Bőszült tajtékodat;
Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!
(Pest, 1848. március 27–30.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #2405 Dátum: 2010. Március 15. - 11:22:18 » |
|
A főni meg nős.  Én meg szabad lettem! Valaki mutassa már be nekem Kathy-t! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #2406 Dátum: 2010. Március 15. - 11:25:58 » |
|
Én voltam olyan hülye, hogy elmentem ebben az orkánban kocsit mosni. Az még hagyján, hogy végig a pofámon kötött ki a permet, de hogy mire visszaértem vele a garázsba -kb. 100 méter- jól beleragadt a sok por, amit a szél hordott...  Na, ezért nem mostam meg tavaly július óta! Lehet szégyen, de tudjátok, ez idő alatt hányszor hajtott végre öntisztító mechanizmust?  Majd ha nem sóznak többet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #2407 Dátum: 2010. Március 15. - 11:27:48 » |
|
Föltámadott a tenger, A népek tengere; Ijesztve eget-földet, Szilaj hullámokat vet Rémítő ereje.
Látjátok ezt a táncot? Halljátok e zenét? Akik még nem tudtátok, Most megtanulhatjátok, Hogyan mulat a nép.
Reng és üvölt a tenger, Hánykódnak a hajók, Sűlyednek a pokolra, Az árboc és vitorla Megtörve, tépve lóg.
Tombold ki, te özönvíz, Tombold ki magadat, Mutasd mélységes medred, S dobáld a fellegekre Bőszült tajtékodat;
Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!
(Pest, 1848. március 27�0.)
Igen, így kellene lennie!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2408 Dátum: 2010. Március 15. - 15:28:13 » |
|
A főni meg nős.  Én meg szabad lettem! Valaki mutassa már be nekem Kathy-t!  Kathy férjezett. Férjének hobbija is van: vadászik. Nagyvadra...  Egyébként meg örülja a szabadságnak.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #2409 Dátum: 2010. Március 15. - 15:50:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2410 Dátum: 2010. Március 15. - 19:13:36 » |
|
Meatloaf, köszi az izzókészletet!
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2411 Dátum: 2010. Március 15. - 19:21:39 » |
|
Szívesen.Ha kell,van még.Ha kell az egész klubnak jut,mindből csak a H7-es égő hiányzik  De pszt,ne hogy a HB-sek meghallják.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2412 Dátum: 2010. Március 15. - 19:49:38 » |
|
Szívesen.Ha kell,van még.Ha kell az egész klubnak jut,mindből csak a H7-es égő hiányzik  De pszt,ne hogy a HB-sek meghallják. Épp ma jött szembe egy SW félszeműen.... 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2413 Dátum: 2010. Március 15. - 19:53:00 » |
|
Szívesen.Ha kell,van még.Ha kell az egész klubnak jut,mindből csak a H7-es égő hiányzik  De pszt,ne hogy a HB-sek meghallják. Épp ma jött szembe egy SW félszeműen....  Engem meg az Üllői úton követett egy félszemű HB.  Ja és a kollégám HB-ján pénteken kellet kicserélni az egyik H4-est.  Szóval az is ki tud égni. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2414 Dátum: 2010. Március 15. - 19:53:59 » |
|
Szívesen.Ha kell,van még.Ha kell az egész klubnak jut,mindből csak a H7-es égő hiányzik  De pszt,ne hogy a HB-sek meghallják. Épp ma jött szembe egy SW félszeműen....  Félreértetted! Csak kacsintott Neked, mint márkatárs. Amúgy meg tény, hogy a H7-es nem hosszú életű semmilyen márkájú autóban. Viszont mi legalább házilag ki tudjuk cserélni, nem úgy, mint sok más autónál, ahol csak a szerviz tudja, mert a fél autót szét kell szedni hozzá. (pl.: Ford Focus).
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|