WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #2655 Dátum: 2010. Március 31. - 12:47:58 » |
|
Én nemértem ez a nép olyan birka keresve sem találnék hulyébbet.Ezért, emeljék csak megérdemeljük ha türjük!!!!
Te forradalmat akarsz?  Előbb várjuk meg a választásokat. 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2656 Dátum: 2010. Március 31. - 13:09:17 » |
|
Én nemértem ez a nép olyan birka keresve sem találnék hulyébbet.Ezért, emeljék csak megérdemeljük ha türjük!!!!
Te forradalmat akarsz?  Előbb várjuk meg a választásokat.  Benne lennék egy kis néplázadásban.Sőt nagyban is!A választással sem lessz jobb semmi.Sőt félek csak rosszabb minden.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2657 Dátum: 2010. Március 31. - 14:24:50 » |
|
Te forradalmat akarsz?  Előbb várjuk meg a választásokat.  Benne lennék egy kis néplázadásban.Sőt nagyban is!A választással sem lessz jobb semmi.Sőt félek csak rosszabb minden. Igeeen,és követeljünk ingyen alkoholt az autóinkba,no meg belénk is. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #2659 Dátum: 2010. Március 31. - 18:38:42 » |
|
Egymás mellett mennénk gondolod?Hát akkor kösd fel a gatyód,mert nem bírom a vánszorgótempót.  . 2.,Még nem láttalak,de legyen igazad.  .  Álló helyzetre gondoltam...  Amúgy se félts, van már Serlegem!  2., várom a talit! Puszz!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #2660 Dátum: 2010. Március 31. - 18:40:52 » |
|
Találkozzatok az IWIW-en! Meg majd utána személyesen, és tényleg szépek lennétek!  Kösz Gidy, Benned mindig bízhatok! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2661 Dátum: 2010. Március 31. - 18:58:02 » |
|
Most mondta egy a Suzuki gyárban dolgozó ismerősöm, hogy állítólag a 3200 főből 800-at elküldenek. Most a héten már 200 főt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #2662 Dátum: 2010. Március 31. - 21:08:28 » |
|
Sziasztok Kedves Cartársak, mi most elpályázunk néhány napra. Reméljük, nem lesz semmi gond, és a sárga lámpa ördöge kerülni fog minket  . Addigis vigyázzatok magatokra és egymásra! Kathy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2663 Dátum: 2010. Március 31. - 21:09:07 » |
|
Sziasztok Kedves Cartársak, mi most elpályázunk néhány napra. Reméljük, nem lesz semmi gond, és a sárga lámpa ördöge kerülni fog minket  . Addigis vigyázzatok magatokra és egymásra! Kathy Jó pihenést és jó utat kívánok nektek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #2664 Dátum: 2010. Március 31. - 21:21:16 » |
|
Sziasztok Kedves Cartársak, mi most elpályázunk néhány napra. Reméljük, nem lesz semmi gond, és a sárga lámpa ördöge kerülni fog minket  . Addigis vigyázzatok magatokra és egymásra! Kathy Jó utat, vigyázzatok magatokra. Gyorsabban kell menni, mint a sárgalámpa ördöge.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #2665 Dátum: 2010. Március 31. - 22:46:40 » |
|
Sziasztok Kedves Cartársak, mi most elpályázunk néhány napra. Reméljük, nem lesz semmi gond, és a sárga lámpa ördöge kerülni fog minket  . Addigis vigyázzatok magatokra és egymásra! Kathy Jó utat, vigyázzatok magatokra. Gyorsabban kell menni, mint a sárgalámpa ördöge..  Ki kell venni az izzót a műszerfalból 
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2666 Dátum: 2010. április 01. - 10:23:21 » |
|
Sziasztok Kedves Cartársak, mi most elpályázunk néhány napra. Reméljük, nem lesz semmi gond, és a sárga lámpa ördöge kerülni fog minket  . Addigis vigyázzatok magatokra és egymásra! Kathy Jó utat, vigyázzatok magatokra. Gyorsabban kell menni, mint a sárgalámpa ördöge..  Ki kell venni az izzót a műszerfalból  Tényleg....talán az az egy izzó van a kocsiban, ami senkinek sem ég ki? 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2667 Dátum: 2010. április 01. - 14:51:40 » |
|
Sziasztok Kedves Cartársak, mi most elpályázunk néhány napra. Reméljük, nem lesz semmi gond, és a sárga lámpa ördöge kerülni fog minket  . Addigis vigyázzatok magatokra és egymásra! Kathy Jó utat, vigyázzatok magatokra. Gyorsabban kell menni, mint a sárgalámpa ördöge..  Ki kell venni az izzót a műszerfalból  Tényleg....talán az az egy izzó van a kocsiban, ami senkinek sem ég ki?  Az off technikámon 6,5 éve ég,de ott pirosan. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2668 Dátum: 2010. április 01. - 15:17:31 » |
|
Visszatéríti az állam az eredeti vizsgálatok árát, amit a vizsgánál szedtek be az év elején. ( www.utv.hu) Végre egy jó hír az autósoknak. Már kellett egy ilyen, de nagyon, és még kellene sok- sok!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #2669 Dátum: 2010. április 01. - 15:37:49 » |
|
Visszatéríti az állam az eredeti vizsgálatok árát, amit a vizsgánál szedtek be az év elején. ( www.utv.hu) Végre egy jó hír az autósoknak. Már kellett egy ilyen, de nagyon, és még kellene sok- sok! Na igen, de ezért is az autósoknak kell futkosni, írásban kérni, hogy az "ellopott" pénzüket visszakapják. De legalább visszakapják...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
|