baroti
|
 |
« Hozzászólás #2700 Dátum: 2010. április 05. - 20:26:36 » |
|
Hát ez nem jött be Giovanni! Tegnap egy öngyilkos merénylő nyúl elém vetette magát, megpusztult, de az semmi, magával vitte az alsó szoknyát, no meg a hűtőt, a persze a rendszámot is. Hát nem kicsit voltam, vagyok kiakadva. Jár arra busz is, meg traktor, az nem lett volna jó neki? Egy kis bűvészkedéssel haza tudtunk jönni, de holnap a napot Rudinál kezdem. Azt hiszem nem lesz túl olcsó a nyúl kalandom. A srácok, meg jópofáskodtak, locsoló verseket faragtak ennek emlékére. Ha már ott leszek, megcsináltatom a horpadást, és a nagy szervizt is. Így mulat egy magyar úr! Tehát most spórolásos időszak jön. Adományokat elfogadok!  Sajnálam ami történt. A lökhárító javítható? Én csak egyszer ütöttem el egy macskát még a Nissanommal, akkor mindketten megúsztuk a "kalandot". A műanyagot biztosan lehet hegeszteni, legalábbis remélem. A hűtőt már nem biztos. Holnap majd többet tudok, amikor Rudiék megvizslantják szegényt. Ez egy kapitális nagy nyúl volt, azért okozott ekkora kárt. A hűtőt több centire benyomta, pedig nagyot fékeztem elütés előtt. Majd beszámolok, hogy mi minden lesz vele, és mibe fáj, majd nagyon, de nagyon. Még jó, hogy a lufik nem nyíltak ki. Lehet, hogy nem is nyúl volt, hanem a pannon puma? Mert piszik nagy volt a bestia. De meglakolt a rongálásért. Sajnalom az autodat, neked meg a penztarcadat, biztos hogy nem volt kotelezoje a Nyuszinak? Igy unepre legalabb kothetett volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2701 Dátum: 2010. április 05. - 20:31:32 » |
|
Hát ez nem jött be Giovanni! Tegnap egy öngyilkos merénylő nyúl elém vetette magát, megpusztult, de az semmi, magával vitte az alsó szoknyát, no meg a hűtőt, a persze a rendszámot is. Hát nem kicsit voltam, vagyok kiakadva. Jár arra busz is, meg traktor, az nem lett volna jó neki? Egy kis bűvészkedéssel haza tudtunk jönni, de holnap a napot Rudinál kezdem. Azt hiszem nem lesz túl olcsó a nyúl kalandom. A srácok, meg jópofáskodtak, locsoló verseket faragtak ennek emlékére. Ha már ott leszek, megcsináltatom a horpadást, és a nagy szervizt is. Így mulat egy magyar úr! Tehát most spórolásos időszak jön. Adományokat elfogadok!  Sajnálam ami történt. A lökhárító javítható? Én csak egyszer ütöttem el egy macskát még a Nissanommal, akkor mindketten megúsztuk a "kalandot". A műanyagot biztosan lehet hegeszteni, legalábbis remélem. A hűtőt már nem biztos. Holnap majd többet tudok, amikor Rudiék megvizslantják szegényt. Ez egy kapitális nagy nyúl volt, azért okozott ekkora kárt. A hűtőt több centire benyomta, pedig nagyot fékeztem elütés előtt. Majd beszámolok, hogy mi minden lesz vele, és mibe fáj, majd nagyon, de nagyon. Még jó, hogy a lufik nem nyíltak ki. Lehet, hogy nem is nyúl volt, hanem a pannon puma? Mert piszik nagy volt a bestia. De meglakolt a rongálásért. Sajnalom az autodat, neked meg a penztarcadat, biztos hogy nem volt kotelezoje a Nyuszinak? Igy unepre legalabb kothetett volna Én is sajnálom az autód, meg persze téged is.  Nyulat megettétek? 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #2702 Dátum: 2010. április 05. - 21:16:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2703 Dátum: 2010. április 05. - 21:21:23 » |
|
A drága fiam, és unoka öccse több locsoló verset is írt hozzá. Ha lesz erőm hozzá, megírom a humor topicba, hadd nevessetek a kis pimaszokon, és rajtam. Amúgy aránylag jól viseltem, magam is meglepődtem ezen. Majd holnap lehet, hogy kevésbé viselem jól, ha konkrét összeget hallok Ruditól. Amúgy kiderült, hogy a nyúl valóban öngyilkos lett, mert nem vették be az utazó keretbe, ami az állatkertbe ment, hogy ott a gyerekek simogathassák, depressziós lett, és ez lett a vége, de miért pont velem csinálta. Igaz, az út melletti vasutat megszüntették, pedig az lett volna a klasszikus megoldás. Hiába rossz omen, húsvét hétfőn nyulat ölni, de ő akarta, nem én.  Még valamit. Honnan tudtam, hogy nem mehetett simogatásra? Mert böhöm nagy volt, és gyerekek halálra ijedtek volna tőle. Megettük-e? Nem, mert legfeljebb szőrős, bőrös pástétom lehetett volna belőle, ami nem túl jó- szerintem. Azt hiszem most Ilusnak új becéző nevet kell kitalálnom... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 05. - 21:54:17 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #2704 Dátum: 2010. április 05. - 22:09:07 » |
|
Azt hiszem most Ilusnak új becéző nevet kell kitalálnom...  Bogaram..? Csak sűrűn mosd a szélvédőt!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2705 Dátum: 2010. április 06. - 07:01:21 » |
|
Apa! Cascó- ra nem lehet? Hátha... Vadriasztó sípnak oda sem szaglott? 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #2706 Dátum: 2010. április 06. - 07:30:02 » |
|
Apa! Cascó- ra nem lehet? Hátha... Vadriasztó sípnak oda sem szaglott?  Dehogynem! Azt akarta letépni, mert idegesítette... 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2707 Dátum: 2010. április 06. - 08:09:42 » |
|
És a nyuszinál lévő tojások is összetörtek? 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #2708 Dátum: 2010. április 06. - 08:34:00 » |
|
Hogy is van a dal? "Nyuszi ül a fűben" Lehet , hogy nem ismerte?Kár!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2709 Dátum: 2010. április 06. - 08:46:13 » |
|
Van egy olyan reklám ahol azt mondják, fogd rá a nyuszira! Azér mindent nem kéne. Szerintem utolértél egy vonóhorgos autót és csak kitaláltad a nyulas történetet. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #2710 Dátum: 2010. április 06. - 11:16:47 » |
|
Ma reggel a 10- en lendületből utólértem egy gyönyőrű WTCC sedant. Bronzmetál, vagy ilyesmi. Elmentem mellette lendületből., azután beszorultam egy busz mögé (a tetves genya, amikor megelőztem volna belegyorsított, utána meg 60-al szívatott). A sedan elment mellettem, de szerintem elolvasta a hátsó lökösön a linket  . Legalábbis gondolom, mert Vörösváron bevárt és beállt elém. Ha nem rohanok annyira hazafelé adtam volna szórólapot is. Gyönyörű színe van, meg pöpec felnik, nem gyári. Gyulais autó (rendszámkeretből) és L- es rsz., de a teljesett elfelejtettem, mire hazaértem. Nem környékbeli, mert nem láttam még erre. Ha narancs színű volt, akkor az esztergomi vagy környéki, mert sokszor látom, de szórólapot még nem tudtam adni neki, mert mindig csak kocsiból látom, parkolni még sosem láttam. Egyébként 16-os felnik vannak rajta szerintem. Van egy ilyen kocsi a galériában, ha jól emlékszem. Aztán láttam a használtautó.hu-n is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2711 Dátum: 2010. április 06. - 11:49:02 » |
|
Van egy olyan reklám ahol azt mondják, fogd rá a nyuszira! Azér mindent nem kéne. Szerintem utolértél egy vonóhorgos autót és csak kitaláltad a nyulas történetet.  Biztos azt mondaná,hogy a nyuszinál lévő tojások hagytak olyan nyomot,mint a vonóhorog. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2712 Dátum: 2010. április 06. - 13:50:32 » |
|
De ismerte, nyuszi ült a fűben, addig nem is láttam, aztán, nyuszi hopp máris elém ugrott. Van cascom, arra megy majd a javítás. Első sárvédő, hűtő, klíma, rendszámtábla, és tartója. Javítás, csere, fényezés, feltöltések, pluszban horpadás javítás, nagy szerviz. A legkorábban péntek délutánra lesz kész, attól függően, hogy a biztosítós mikor megy ki megnézni a gépet. Az a lényeg, hogy szép, és jó legyen, számomra a legolcsóbban. Persze így sem lesz túlzottan filléres dolog, gondolhatjátok. Most pedig megyek a kínai piacra, veszek egy fegyvernek látszó tárgyat, és hozzá símaszkot, és be,egyek a bankba egy kis készpénzért, mert nekik van bőven, nekem meg nincs. Szolidárisnak kell lenni, úgy lenne helyes!  Vagy esetleg számíthatok rátok, és nem kell piacra mennem?  Persze majd beszámolok a végső dolgokról, mert én is nagyon kíváncsi vagyok, és persze aggódó is. További nyuszis megjegyzésektől kíméljetek meg! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2713 Dátum: 2010. április 06. - 13:56:21 » |
|
De ismerte, nyuszi ült a fűben, addig nem is láttam, aztán, nyuszi hopp máris elém ugrott. Van cascom, arra megy majd a javítás. Első sárvédő, hűtő, klíma, rendszámtábla, és tartója. Javítás, csere, fényezés, feltöltések, pluszban horpadás javítás, nagy szerviz. A legkorábban péntek délutánra lesz kész, attól függően, hogy a biztosítós mikor megy ki megnézni a gépet. Az a lényeg, hogy szép, és jó legyen, számomra a legolcsóbban. Persze így sem lesz túlzottan filléres dolog, gondolhatjátok. Most pedig megyek a kínai piacra, veszek egy fegyvernek látszó tárgyat, és hozzá símaszkot, és be,egyek a bankba egy kis készpénzért, mert nekik van bőven, nekem meg nincs. Szolidárisnak kell lenni, úgy lenne helyes!  Vagy esetleg számíthatok rátok, és nem kell piacra mennem?  Persze majd beszámolok a végső dolgokról, mert én is nagyon kíváncsi vagyok, és persze aggódó is. További nyuszis megjegyzésektől kíméljetek meg!  Egy ártatlan nyuszika ekkora kárt csinál? Akkor a tied valami ilyesmi lehetett: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Wolpertinger.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2714 Dátum: 2010. április 06. - 14:00:51 » |
|
De ismerte, nyuszi ült a fűben, addig nem is láttam, aztán, nyuszi hopp máris elém ugrott. Van cascom, arra megy majd a javítás. Első sárvédő, hűtő, klíma, rendszámtábla, és tartója. Javítás, csere, fényezés, feltöltések, pluszban horpadás javítás, nagy szerviz. A legkorábban péntek délutánra lesz kész, attól függően, hogy a biztosítós mikor megy ki megnézni a gépet. Az a lényeg, hogy szép, és jó legyen, számomra a legolcsóbban. Persze így sem lesz túlzottan filléres dolog, gondolhatjátok. Most pedig megyek a kínai piacra, veszek egy fegyvernek látszó tárgyat, és hozzá símaszkot, és be,egyek a bankba egy kis készpénzért, mert nekik van bőven, nekem meg nincs. Szolidárisnak kell lenni, úgy lenne helyes!  Vagy esetleg számíthatok rátok, és nem kell piacra mennem?  Persze majd beszámolok a végső dolgokról, mert én is nagyon kíváncsi vagyok, és persze aggódó is. További nyuszis megjegyzésektől kíméljetek meg!  Egy ártatlan nyuszika ekkora kárt csinál? Akkor a tied valami ilyesmi lehetett: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Wolpertinger.jpgEgyrészt nem volt ártatlan, másrészt meg ez mutációs dög lehetett, mert óriási volt. Persze az is lehet, hogy kicsi volt, de akkor nem nyúl, hanem szamár lehetett. ****va nem volt, de mintha egy buzogány lett volna a kezében, ahelyett, hogy piros tojást tartott volna a haramia nyúl, vagy szamár. Nagyfülű állat mindkettő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|