ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2715 Dátum: 2010. április 06. - 19:49:00 » |
|
Van egy olyan reklám ahol azt mondják, fogd rá a nyuszira! Azér mindent nem kéne. Szerintem utolértél egy vonóhorgos autót és csak kitaláltad a nyulas történetet.  Jani! A következő beszólásodnál már jár a gratuláció, az lesz a 3000.-ik! Előre is gratulálok, és kíváncsian várom, kihez szólsz valami kedveset. Remélem nem a nyúlnak!  Most pedig itt hagylak Bennetek, nézem a Barcelona vs Arsenal meccset, 2:2-ről indult. A győztessel játszik majd az Inter a döntőbe jutásért.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #2716 Dátum: 2010. április 06. - 20:09:00 » |
|
Van egy olyan reklám ahol azt mondják, fogd rá a nyuszira! Azér mindent nem kéne. Szerintem utolértél egy vonóhorgos autót és csak kitaláltad a nyulas történetet.  Jani! A következő beszólásodnál már jár a gratuláció, az lesz a 3000.-ik! Előre is gratulálok, és kíváncsian várom, kihez szólsz valami kedveset. Remélem nem a nyúlnak!  Most pedig itt hagylak Bennetek, nézem a Barcelona vs Arsenal meccset, 2:2-ről indult. A győztessel játszik majd az Inter a döntőbe jutásért. Hm.. Meccs..Akkor most nyúlsz a sörért..? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2717 Dátum: 2010. április 06. - 20:29:34 » |
|
Hogy is van a dal? "Nyuszi ül a fűben" Lehet , hogy nem ismerte?Kár!
De ismerte, nyuszi ült a fűben, addig nem is láttam, aztán, nyuszi hopp máris elém ugrott. Van cascom, arra megy majd a javítás. Első sárvédő, hűtő, klíma, rendszámtábla, és tartója. Javítás, csere, fényezés, feltöltések, pluszban horpadás javítás, nagy szerviz. A legkorábban péntek délutánra lesz kész, attól függően, hogy a biztosítós mikor megy ki megnézni a gépet. Az a lényeg, hogy szép, és jó legyen, számomra a legolcsóbban. Persze így sem lesz túlzottan filléres dolog, gondolhatjátok. Most pedig megyek a kínai piacra, veszek egy fegyvernek látszó tárgyat, és hozzá símaszkot, és be,egyek a bankba egy kis készpénzért, mert nekik van bőven, nekem meg nincs. Szolidárisnak kell lenni, úgy lenne helyes!  Vagy esetleg számíthatok rátok, és nem kell piacra mennem?  Persze majd beszámolok a végső dolgokról, mert én is nagyon kíváncsi vagyok, és persze aggódó is. További nyuszis megjegyzésektől kíméljetek meg!  Te vagy a hibás Gidy! Nem kormánytekergetőnek, hanem humánpolitikai előadónak kellett volna menned!!!! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #2718 Dátum: 2010. április 07. - 04:56:02 » |
|
Sziasztok! Megjöttünk Csehországból, elég kalandosra sikeredett. Szerencsére a Lacsi jól viselte magát végig, ment mint a golyó - pedig négyen ültünk benne babával, csurig megrakottan. Ezúttal sárga lámpa ördöge is elkerült minket szerencsésen. Gidy Apu, drukkolunk, hogy a gatyád ne menjen rá a szereltetésre. Talán a casco tényleg segít majd... Üdv, Kathy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2719 Dátum: 2010. április 07. - 11:16:31 » |
|
Gidy,azért érdeklődj utána,hogy a cascód mennyit fog változni jövőre,ha arra csináltatod.Nekem az off technikán egy szélvédő csere után +5%-ot ugrott,amikor 2szer is volt cserélve egy évben,akkor 10%-ot.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2720 Dátum: 2010. április 07. - 12:03:12 » |
|
Gidy,azért érdeklődj utána,hogy a cascód mennyit fog változni jövőre,ha arra csináltatod.Nekem az off technikán egy szélvédő csere után +5%-ot ugrott,amikor 2szer is volt cserélve egy évben,akkor 10%-ot.
Jó ötlet, de legfeljebb nem csökken talán. Amúgy meg akkor átkötöm, hogy ne essek arcra. Addigra már 6 éves lesz, más kategória. Amúgy meg nem én voltam a hibás...
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #2721 Dátum: 2010. április 07. - 15:04:08 » |
|
Túlléptem a 70000-et 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2722 Dátum: 2010. április 07. - 15:11:24 » |
|
Túlléptem a 70000-et  Gratulálok! Én meg közelítek a 20000-hez. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #2723 Dátum: 2010. április 07. - 15:21:21 » |
|
Túlléptem a 70000-et  Gratulálok! Én meg közelítek a 20000-hez.  az sem rossz  köszi
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2724 Dátum: 2010. április 07. - 15:32:03 » |
|
Ma találkoztam LuZso cartársunk kedves, aranyos, szép asszonyával, amikor jöttem haza a garázsból. Jól vannak, csak rengeteget dolgoznak, és hát a három szép gyerek is jól van, de bőven adnak munkát nekik persze. A csoda SW-jük is jól szolgál, leszámítva, hogy egy kicsit megtolták, és rá- rányitják az ajtókat idióta autósok. Azért nem felejtették el a klubot, és üdvözlik a csapatot. Szórólapot azért feltettem a kocsijukra, hátha többet jönnek ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2725 Dátum: 2010. április 07. - 18:07:17 » |
|
Túlléptem a 70000-et  Gratulálok! Én meg közelítek a 20000-hez.  az sem rossz  köszi Ma léptem át a 110000et. 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #2726 Dátum: 2010. április 07. - 20:43:50 » |
|
Ez valami verseny?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2727 Dátum: 2010. április 07. - 20:53:03 » |
|
Ez valami verseny?
Nem tudom. De én 34 leszek, ha megérem. Amúgy meg ha beszállsz, majd csönd lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #2728 Dátum: 2010. április 08. - 10:33:04 » |
|
Gidy kért egy kis beszámolót a cseh utunkról - a Szép tájak, finom ételek topikba beírtam. Akit érdekel, ott megtalálja. Nem lett hosszú szerintem  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2729 Dátum: 2010. április 08. - 14:22:40 » |
|
Köszi Kathy! Hétvégén nyílt nap lesz a Gomboséknál, de már az Opeles helyen. Lehet alkudni, próbálni, kinek mi tetszik. Nekem a Cruze, és az Insignia, meg az új Astra is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|