diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2835 Dátum: 2010. április 18. - 10:18:06 » |
|
Nekem az off Swifttel fordult elő, hogy fékezéskor pislogott az olaj lámpa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag

Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
 |
« Hozzászólás #2836 Dátum: 2010. április 18. - 21:57:12 » |
|
Volt egy '82-es 1,6d passatunk, az is ezt csinálta már akkor, amikor a pálca minimum jelzése alá ment az olajszint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #2837 Dátum: 2010. április 19. - 11:47:37 » |
|
Olajszint változást SOHA nem vettem észre, már nem is nézem (jó kis gép ez...!)
Erre egyszer még rá fogsz fázni...  Az nem lehet...  , Te hoztad az olajat...  De kicsit komolyabban: csak arra akartam utalni, hogy szerintem hetente felesleges nézegetni (és senki sem kívánok rábeszélni arra, hogy ne nézegesse...). Alkalomszerűen én is nézegetem (még most is  ), de mivel sohasem tapasztaltam változást, végre van valami - az olajszint -, ami miatt egyáltalán nem aggódom... Aggodalomra nincs is ok  De azért érdemes ránézni, bármikor adódhat olyan probléma, ami miatt megnő az olajfogyasztás, nehogy a legrosszabb helyen/időben hagyjon ott az autó... azt egyébként lehet hallani a hangján, ha kevesebb az olaj, olyankor hangosabb a motor és dízelesebb a hangja Az alacsonyabb olajszintnél a hidrotőkék azonnal jeleznek! Tempósabb kanyarban kigyullad a lámpa (ezt az előző autómnál tapasztaltam), ha kevés az olaj. Hát nem kis sebességgel vehetted a kanyarokat,ha eltűnt az olaj a teknőből.  Ez szerintem fuggött attól is jobbos vagy balos kanyar volt.Mert egy-két autónál az olajszivatyú szivó fej része nem középre van,volt téve. Jobb kanyar volt és Opel Corsa B.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #2838 Dátum: 2010. április 19. - 12:27:35 » |
|
Erre egyszer még rá fogsz fázni...  Az nem lehet...  , Te hoztad az olajat...  De kicsit komolyabban: csak arra akartam utalni, hogy szerintem hetente felesleges nézegetni (és senki sem kívánok rábeszélni arra, hogy ne nézegesse...). Alkalomszerűen én is nézegetem (még most is  ), de mivel sohasem tapasztaltam változást, végre van valami - az olajszint -, ami miatt egyáltalán nem aggódom... Aggodalomra nincs is ok  De azért érdemes ránézni, bármikor adódhat olyan probléma, ami miatt megnő az olajfogyasztás, nehogy a legrosszabb helyen/időben hagyjon ott az autó... azt egyébként lehet hallani a hangján, ha kevesebb az olaj, olyankor hangosabb a motor és dízelesebb a hangja Az alacsonyabb olajszintnél a hidrotőkék azonnal jeleznek! Tempósabb kanyarban kigyullad a lámpa (ezt az előző autómnál tapasztaltam), ha kevés az olaj. Hát nem kis sebességgel vehetted a kanyarokat,ha eltűnt az olaj a teknőből.  Ez szerintem fuggött attól is jobbos vagy balos kanyar volt.Mert egy-két autónál az olajszivatyú szivó fej része nem középre van,volt téve. Jobb kanyar volt és Opel Corsa B. Jaj, én még emlékszem a korzádra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2839 Dátum: 2010. április 19. - 12:35:31 » |
|
Erre egyszer még rá fogsz fázni...  Az nem lehet...  , Te hoztad az olajat...  De kicsit komolyabban: csak arra akartam utalni, hogy szerintem hetente felesleges nézegetni (és senki sem kívánok rábeszélni arra, hogy ne nézegesse...). Alkalomszerűen én is nézegetem (még most is  ), de mivel sohasem tapasztaltam változást, végre van valami - az olajszint -, ami miatt egyáltalán nem aggódom... Aggodalomra nincs is ok  De azért érdemes ránézni, bármikor adódhat olyan probléma, ami miatt megnő az olajfogyasztás, nehogy a legrosszabb helyen/időben hagyjon ott az autó... azt egyébként lehet hallani a hangján, ha kevesebb az olaj, olyankor hangosabb a motor és dízelesebb a hangja Az alacsonyabb olajszintnél a hidrotőkék azonnal jeleznek! Tempósabb kanyarban kigyullad a lámpa (ezt az előző autómnál tapasztaltam), ha kevés az olaj. Hát nem kis sebességgel vehetted a kanyarokat,ha eltűnt az olaj a teknőből.  Ez szerintem fuggött attól is jobbos vagy balos kanyar volt.Mert egy-két autónál az olajszivatyú szivó fej része nem középre van,volt téve. Jobb kanyar volt és Opel Corsa B. Igen opeléknál a jobboldalt volt a szivatyú ezekben.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2840 Dátum: 2010. április 19. - 14:57:48 » |
|
Egy perc teszt: Eddig ez még senkinek nem sikerült! Intelligens a jobb lábad? Ami most következik, az elég vicces és fogadok, hogy legalább 50-szer újra fogod próbálni, hogy képes vagy-e megcsinálni. Próbáld csak ki! 1. Tehát, ülsz most éppen a székeden, emeld fel a jobb lábadat a padlóról, és körözz vele az óramutató járásával megegyező irányban! 2. Míg körözöl a jobb lábaddal, rajzolj a levegőbe a jobb kezeddel egy 6-os számjegyet! ..... a lábad irányt változtat! ..... és nem tudsz ellene semmit tenni. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #2841 Dátum: 2010. április 19. - 15:06:11 » |
|
Egy perc teszt: Eddig ez még senkinek nem sikerült! Intelligens a jobb lábad? Ami most következik, az elég vicces és fogadok, hogy legalább 50-szer újra fogod próbálni, hogy képes vagy-e megcsinálni. Próbáld csak ki! 1. Tehát, ülsz most éppen a székeden, emeld fel a jobb lábadat a padlóról, és körözz vele az óramutató járásával megegyező irányban! 2. Míg körözöl a jobb lábaddal, rajzolj a levegőbe a jobb kezeddel egy 6-os számjegyet! ..... a lábad irányt változtat! ..... és nem tudsz ellene semmit tenni.  tényleg 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #2842 Dátum: 2010. április 19. - 15:23:22 » |
|
Egy perc teszt: Eddig ez még senkinek nem sikerült! Intelligens a jobb lábad? Ami most következik, az elég vicces és fogadok, hogy legalább 50-szer újra fogod próbálni, hogy képes vagy-e megcsinálni. Próbáld csak ki! 1. Tehát, ülsz most éppen a székeden, emeld fel a jobb lábadat a padlóról, és körözz vele az óramutató járásával megegyező irányban! 2. Míg körözöl a jobb lábaddal, rajzolj a levegőbe a jobb kezeddel egy 6-os számjegyet! ..... a lábad irányt változtat! ..... és nem tudsz ellene semmit tenni.  Igen, először elrontottam, aztán csak rúgtam egyet, de ha lassan csinálom! sikerül! Nézd: 6
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #2843 Dátum: 2010. április 19. - 17:15:37 » |
|
Egy perc teszt: Eddig ez még senkinek nem sikerült! Intelligens a jobb lábad? Ami most következik, az elég vicces és fogadok, hogy legalább 50-szer újra fogod próbálni, hogy képes vagy-e megcsinálni. Próbáld csak ki! 1. Tehát, ülsz most éppen a székeden, emeld fel a jobb lábadat a padlóról, és körözz vele az óramutató járásával megegyező irányban! 2. Míg körözöl a jobb lábaddal, rajzolj a levegőbe a jobb kezeddel egy 6-os számjegyet! ..... a lábad irányt változtat! ..... és nem tudsz ellene semmit tenni.  Igen...Hát, dobolni kell. Akkor egyáltalán nem jelent problémát egy kis függetlenítés. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2844 Dátum: 2010. április 19. - 18:41:51 » |
|
Ma megállítottak a rend éber őrei, papírok ellenőrzése után további jó utat és szép napot kívántak.  Pedig vártam a kötekedést de elmaradt. Ja az egyik rendőr úgy nézet ki mint Joshi barát 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2845 Dátum: 2010. április 19. - 20:18:11 » |
|
Löktem néhány privátot, remélem nem hiába, mert különben dühbe gurulok, ami nem tesz jót nektek sem! (Tudjátok: kis piros számocska villog a privát üzeneteknél!) 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2847 Dátum: 2010. április 19. - 20:21:31 » |
|
Löktem néhány privátot, remélem nem hiába, mert különben dühbe gurulok, ami nem tesz jót nektek sem! (Tudjátok: kis piros számocska villog a privát üzeneteknél!)  Mivel én nem kaptam pü-t. Ezért gondolom, a szülinapi meglepetésemet szervezitek. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát