Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #2910 Dátum: 2010. április 25. - 21:15:06 » |
|
10 peccel ezelőtt, amikor gyalogoltam hazafelé, zúgott el mellettem egy R8 Audi. Hogy annak milyen jó hangja van  Az biztos hogy az is komoly gép, persze nem annyiért mint a lacetti. Azért kipróbálnék egy győri gépet milyen lehet..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #2911 Dátum: 2010. április 25. - 21:22:13 » |
|
Tegnap Kapitánynak nagy volt a szája és láss csodát kipróbáltuk, a gyerek bicaja csont nélkül befért a csomagtartómba  Persze volt még mellette bőven hely, ahová lehetett volna pakolni... szóval ennyit a HB kis csomagteréről  Nana! Azért az, ami az én csomagtartómban volt mellette, az a sok minden, az már nem igazán. A hangsúly a MELLETTE szón van. Nem rajt, mellette.  Amit te bepakolsz az SW-be én azt bepakolom a HB-be:D Ha kell fogadok is veled 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #2912 Dátum: 2010. április 25. - 21:25:13 » |
|
Kedves klubtagok, nem tudom hol a legjobb helye, ezért ide írom, ha valaki a Mátrában autózna a 21 es 24 es utak között, Pásztó- Falloskut-Gallytető, nagyon rossz állapotban van,komoly kátyúk tömege, le a kalappal a lacetti futómű előtt, hogy kibírta!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2913 Dátum: 2010. április 25. - 21:31:27 » |
|
Tegnap Kapitánynak nagy volt a szája és láss csodát kipróbáltuk, a gyerek bicaja csont nélkül befért a csomagtartómba  Persze volt még mellette bőven hely, ahová lehetett volna pakolni... szóval ennyit a HB kis csomagteréről  Nana! Azért az, ami az én csomagtartómban volt mellette, az a sok minden, az már nem igazán. A hangsúly a MELLETTE szón van. Nem rajt, mellette.  Amit te bepakolsz az SW-be én azt bepakolom a HB-be:D Ha kell fogadok is veled  SItt a csomagtartóról van szó Dani!  Abban az Sw jobban el van engedve.  És úriember olyanra nem fogad, amiben biztos - kivétel a sportesemények. Én úriember vagyok. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2914 Dátum: 2010. április 26. - 07:21:53 » |
|
10 peccel ezelőtt, amikor gyalogoltam hazafelé, zúgott el mellettem egy R8 Audi. Hogy annak milyen jó hangja van  Az biztos hogy az is komoly gép, persze nem annyiért mint a lacetti. Azért kipróbálnék egy győri gépet milyen lehet.. Győrben csak a motorját gyártják.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #2915 Dátum: 2010. április 26. - 09:14:39 » |
|
10 peccel ezelőtt, amikor gyalogoltam hazafelé, zúgott el mellettem egy R8 Audi. Hogy annak milyen jó hangja van  Az biztos hogy az is komoly gép, persze nem annyiért mint a lacetti. Azért kipróbálnék egy győri gépet milyen lehet.. Győrben csak a motorját gyártják. Ill. csak szerelik össze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2916 Dátum: 2010. április 26. - 20:38:44 » |
|
Vasárnap a Szigethalmi piacon beszereztem egy ilyet, amit ezennel felajánlok a klubnak, mint közös tárgy: találkozókra, vagy bárhova, közös fényképekhez, amire csak tudjuk használni stb... http://www.kepfeltoltes.hu/view/100426/100_7328_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://www.kepfeltoltes.hu/view/100426/100_7326_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(az elcsúszott betű, csak az összerakott kép miatt van, mert csak így fért bele) A mérete 380x150 centiméter. Vicces sztori volt. Egy jó 3 hete kimentem a Szigethalmi piacra, mire egy farmer árusnál megláttam ezt a zászlót vagy mit. A kis standja, vagy bódéjának ez volt a háttakarója. Odamegyek, azt kérdezi, mit adhat. Mondom a ponyvát a stand hátuljáról. Néz rám bamba szemekkel. Kifejtettem, hogy van ez a klub, pont ilyen márkájú autóm van stb. Azt mondta nem eladó, de ha van/lát még hoz nekem. Mondom rendben. Eddig minden vasárnap visszamentem, persze nem hozott egyszer sem, mire legutóbb megunta és leszedte nekem, potom árban megegyeztünk, alkudoztam és elhoztam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #2917 Dátum: 2010. április 27. - 08:10:17 » |
|
Vasárnap a Szigethalmi piacon beszereztem egy ilyet, amit ezennel felajánlok a klubnak, mint közös tárgy: találkozókra, vagy bárhova, közös fényképekhez, amire csak tudjuk használni stb... http://www.kepfeltoltes.hu/view/100426/100_7328_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://www.kepfeltoltes.hu/view/100426/100_7326_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(az elcsúszott betű, csak az összerakott kép miatt van, mert csak így fért bele) A mérete 380x150 centiméter. Vicces sztori volt. Egy jó 3 hete kimentem a Szigethalmi piacra, mire egy farmer árusnál megláttam ezt a zászlót vagy mit. A kis standja, vagy bódéjának ez volt a háttakarója. Odamegyek, azt kérdezi, mit adhat. Mondom a ponyvát a stand hátuljáról. Néz rám bamba szemekkel. Kifejtettem, hogy van ez a klub, pont ilyen márkájú autóm van stb. Azt mondta nem eladó, de ha van/lát még hoz nekem. Mondom rendben. Eddig minden vasárnap visszamentem, persze nem hozott egyszer sem, mire legutóbb megunta és leszedte nekem, potom árban megegyeztünk, alkudoztam és elhoztam  Ügyes vagy! Baró!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #2918 Dátum: 2010. április 27. - 09:19:42 » |
|
zsír vagy Dani 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2919 Dátum: 2010. április 27. - 14:38:04 » |
|
Köszönjük Dani! Főnitől kijár Neked egy új "rang", Te leszel a klub zászlósa! Ilyen még úgysem volt. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2920 Dátum: 2010. április 27. - 18:11:56 » |
|
Ez tényleg jó. Jó lenne tudni hol vehette,kellene nekem is ilyen. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2921 Dátum: 2010. április 27. - 18:41:27 » |
|
Azt mondta az árus, hogy egy nő árulta a Szigethalmi piacon, elég nagy mennyiségben. Három hete még csak nála láttam ilyet, ezért mentem oda, de múlthéten az egész piac szinte tele volt ilyen ponyvával/zászlóval. A kis standjukhoz használják napvédőnek a tetőre, alkalmi próbafülkéknek, meg ilyen oldal/hát takaróknak. Lacetti, Nubira és Kalos ezt a három félét láttam és többfélében. Lehet kinézek most hétvégén is, vagy 2 hét múlva (csak vasárnaponként van piac), és megkérdezem másoktól is, esetleg telefonszámot is próbálok szerezni, vagy ha találok eladó darabokat, akkor veszek néhányat. Ettől a manustól már nem hiszem, hogy tudnék szerezni, mert látták, hogy mit veszek tőle és odajöttek érdeklődni, de azt mondta az emberke, hogy nem eladó, csak nekem már "megígérte"...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2922 Dátum: 2010. április 27. - 19:17:25 » |
|
Azt mondta az árus, hogy egy nő árulta a Szigethalmi piacon, elég nagy mennyiségben. Három hete még csak nála láttam ilyet, ezért mentem oda, de múlthéten az egész piac szinte tele volt ilyen ponyvával/zászlóval. A kis standjukhoz használják napvédőnek a tetőre, alkalmi próbafülkéknek, meg ilyen oldal/hát takaróknak. Lacetti, Nubira és Kalos ezt a három félét láttam és többfélében. Lehet kinézek most hétvégén is, vagy 2 hét múlva (csak vasárnaponként van piac), és megkérdezem másoktól is, esetleg telefonszámot is próbálok szerezni, vagy ha találok eladó darabokat, akkor veszek néhányat. Ettől a manustól már nem hiszem, hogy tudnék szerezni, mert látták, hogy mit veszek tőle és odajöttek érdeklődni, de azt mondta az emberke, hogy nem eladó, csak nekem már "megígérte"...
Na, ebből sok befér a csomagtartódba. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #2923 Dátum: 2010. április 27. - 19:19:19 » |
|
" látták, hogy mit veszek tőle és odajöttek érdeklődni, de azt mondta az emberke, hogy nem eladó, csak nekem már "megígérte"... Ez de rossz szöveg.... Meg hüle. Elesett a biznyisztől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2924 Dátum: 2010. április 27. - 19:36:24 » |
|
Igen... de szerintem b@ssz@ a csőrét, hogy nem farmert akartak/unk tőle venni, hanem zászlókat  Nah ráfekszek a témára és beszerzek majd annyit amennyit csak lehet. De nem ígérek semmit. Ha lehet, hozok 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 27. - 19:57:39 írta Dani »
|
Naplózva
|
|
|
|
|