Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #2925 Dátum: 2010. április 27. - 19:46:11 » |
|
Én szívesen vennék ilyen zászlót, jó lenne nyáron a kempingben. Kedves Dani! Ha kiderül hol lehet beszerezni, szívesen elmegyek érte. Üdv. Z
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2926 Dátum: 2010. április 27. - 20:34:40 » |
|
Vasárnap a Szigethalmi piacon beszereztem egy ilyet, amit ezennel felajánlok a klubnak, mint közös tárgy: találkozókra, vagy bárhova, közös fényképekhez, amire csak tudjuk használni stb... http://www.kepfeltoltes.hu/view/100426/100_7328_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://www.kepfeltoltes.hu/view/100426/100_7326_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(az elcsúszott betű, csak az összerakott kép miatt van, mert csak így fért bele) A mérete 380x150 centiméter. Vicces sztori volt. Egy jó 3 hete kimentem a Szigethalmi piacra, mire egy farmer árusnál megláttam ezt a zászlót vagy mit. A kis standja, vagy bódéjának ez volt a háttakarója. Odamegyek, azt kérdezi, mit adhat. Mondom a ponyvát a stand hátuljáról. Néz rám bamba szemekkel. Kifejtettem, hogy van ez a klub, pont ilyen márkájú autóm van stb. Azt mondta nem eladó, de ha van/lát még hoz nekem. Mondom rendben. Eddig minden vasárnap visszamentem, persze nem hozott egyszer sem, mire legutóbb megunta és leszedte nekem, potom árban megegyeztünk, alkudoztam és elhoztam  Ez igen! Grat!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #2927 Dátum: 2010. április 28. - 12:02:18 » |
|
Köszönjük Dani! Főnitől kijár Neked egy új "rang", Te leszel a klub zászlósa! Ilyen még úgysem volt.  Már megint dolgoztatnál??  Meg csináljak pénztáros, büfés, vendéglátós.... ja, ezt mind Hozzád kellene tennem. A zászló nagyon jó!! Ügyes vagy! Ha megyünk konvojban vhova ezt tesszük majd Gidy autójára. Neki mindegy, hogy kilát-e. Így is-úgy is elcsapja a nyulat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2928 Dátum: 2010. április 28. - 12:20:17 » |
|
Köszönjük Dani! Főnitől kijár Neked egy új "rang", Te leszel a klub zászlósa! Ilyen még úgysem volt.  Már megint dolgoztatnál??  Meg csináljak pénztáros, büfés, vendéglátós.... ja, ezt mind Hozzád kellene tennem. A zászló nagyon jó!! Ügyes vagy! Ha megyünk konvojban vhova ezt tesszük majd Gidy autójára. Neki mindegy, hogy kilát-e. Így is-úgy is elcsapja a nyulat.  Stocz! Én is szeretlek! Bagolyra minden képen el kell vinni, és felhúzni egy oszlopra, hogy az ég is lássa, hogy ott van a nagy csapat! Vihetem természetesen, de nyúl nélkül vagyok csak hajlandó. Remélem befejeztem a vadászatot végérvényesen. Amúgy meg gyönyörűen megcsinálták a kocsit a Rudiék. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2929 Dátum: 2010. április 28. - 12:35:36 » |
|
Köszönjük Dani! Főnitől kijár Neked egy új "rang", Te leszel a klub zászlósa! Ilyen még úgysem volt.  Már megint dolgoztatnál??  Meg csináljak pénztáros, büfés, vendéglátós.... ja, ezt mind Hozzád kellene tennem. A zászló nagyon jó!! Ügyes vagy! Ha megyünk konvojban vhova ezt tesszük majd Gidy autójára. Neki mindegy, hogy kilát-e. Így is-úgy is elcsapja a nyulat.  Ez tetszett! De edzett a mi Gidymk, az ilyen ciki már meg sem kottyan neki! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #2930 Dátum: 2010. április 28. - 19:31:41 » |
|
Ja, hát kedves Cartárs, azt jobb , ha tudod, hogy a HB és Sedan tulajok piszkosul írigylik a csomagtartónkat...
Te meg fájdalmasan irigyled a Sedan, és a HB lenyügöző seggét!!! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #2931 Dátum: 2010. április 28. - 19:38:48 » |
|
Vasárnap a Szigethalmi piacon beszereztem egy ilyet, amit ezennel felajánlok a klubnak, mint közös tárgy: találkozókra, vagy bárhova, közös fényképekhez, amire csak tudjuk használni stb... http://www.kepfeltoltes.hu/view/100426/100_7328_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://www.kepfeltoltes.hu/view/100426/100_7326_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(az elcsúszott betű, csak az összerakott kép miatt van, mert csak így fért bele) A mérete 380x150 centiméter. Vicces sztori volt. Egy jó 3 hete kimentem a Szigethalmi piacra, mire egy farmer árusnál megláttam ezt a zászlót vagy mit. A kis standja, vagy bódéjának ez volt a háttakarója. Odamegyek, azt kérdezi, mit adhat. Mondom a ponyvát a stand hátuljáról. Néz rám bamba szemekkel. Kifejtettem, hogy van ez a klub, pont ilyen márkájú autóm van stb. Azt mondta nem eladó, de ha van/lát még hoz nekem. Mondom rendben. Eddig minden vasárnap visszamentem, persze nem hozott egyszer sem, mire legutóbb megunta és leszedte nekem, potom árban megegyeztünk, alkudoztam és elhoztam  Aztaq... Irigy vagyok, de nagyon!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #2932 Dátum: 2010. április 28. - 19:42:08 » |
|
Igen, én is megbotránkoztam, hogy meg sem orrolt! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2933 Dátum: 2010. április 28. - 19:46:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2934 Dátum: 2010. április 28. - 19:57:00 » |
|
Ez nem teljesítmény, bár ügyes. Majd ha Apou egyik plédje Dani csomagtartójában lel új otthonra... Na az lesz valami! 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2935 Dátum: 2010. április 28. - 19:58:27 » |
|
Ja, hát kedves Cartárs, azt jobb , ha tudod, hogy a HB és Sedan tulajok piszkosul írigylik a csomagtartónkat...
Te meg fájdalmasan irigyled a Sedan, és a HB lenyügöző seggét!!!  Fájdalmasanb nagyot tévedsz. Egyik sem volt még opció sem vásárláskor. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2936 Dátum: 2010. április 28. - 20:25:43 » |
|
Srácok!
Egy kis segítség kellen pének este!
Egy bútort kellen segíteni felrakni teherautóra. Nem nehéz, csak nagy és üveges. Hárman már vagyunk rá és van autó is. Még egy, esetleg kettő fő kellene. Hozok- viszek mindenkit.
felrakás: Úriban. Lerakás: Budán, a Hűvösvölgyi úton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2937 Dátum: 2010. április 28. - 21:07:38 » |
|
Srácok!
Egy bútort kellen segíteni felrakni teherautóra. Nem nehéz, csak nagy és üveges. Hárman már vagyunk rá és van autó is. Még egy, esetleg kettő fő kellene. Hozok- viszek mindenkit.
Sajnos nálunk pénteken van délután a ballagás, pedig szivesen mennék segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2938 Dátum: 2010. április 28. - 21:21:22 » |
|
Srácok!
Sajnos nálunk pénteken van délután a ballagás, pedig szivesen mennék segíteni. Én is mennék segíteni, de nem érek rá. Késő délután fogorvos, este meg meló.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #2939 Dátum: 2010. április 28. - 22:33:18 » |
|
Srácok!
Vállalom!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
|