captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2940 Dátum: 2010. április 29. - 06:16:44 » |
|
Srácok!
Egy kis segítség kellen pének este!
Egy bútort kellen segíteni felrakni teherautóra. Nem nehéz, csak nagy és üveges. Hárman már vagyunk rá és van autó is. Még egy, esetleg kettő fő kellene. Hozok- viszek mindenkit.
felrakás: Úriban. Lerakás: Budán, a Hűvösvölgyi úton.
Vállalom!!!!!!!!!! Komolyan? De Tomi! Uri Pesttől X km-re keletre van. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #2941 Dátum: 2010. április 29. - 09:58:44 » |
|
Srácok!
Egy bútort kellen segíteni felrakni teherautóra. Nem nehéz, csak nagy és üveges. Hárman már vagyunk rá és van autó is. Még egy, esetleg kettő fő kellene. Hozok- viszek mindenkit.
Sajnos nálunk pénteken van délután a ballagás, pedig szivesen mennék segíteni. öcsémnek is ballagása lesz. sajna nem tudok menni, pedig szívesen segítenék
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2942 Dátum: 2010. április 29. - 13:05:06 » |
|
Srácok!
Cap Fiam! Rám mindig számíthatsz- tudhatod. De értem kell jönnöd, vinned- hoznod, mert az "öcséd" bitorolja a gyönyörű SW-t. Pénteken, vagyis holnap 14-től ráérek!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2943 Dátum: 2010. április 29. - 13:46:44 » |
|
Srácok!
Vállalom!!!!!!!!!! Komolyan? De Tomi! Uri Pesttől X km-re keletre van.  Ha a 31-esen mész, számíts araszolásra. Maglódtól egész Sülysápig csinálják az utat és sok helyen csak egy sáv járható felváltva.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2944 Dátum: 2010. április 29. - 15:51:26 » |
|
Srácok!
Vállalom!!!!!!!!!! Komolyan? De Tomi! Uri Pesttől X km-re keletre van.  Ha a 31-esen mész, számíts araszolásra. Maglódtól egész Sülysápig csinálják az utat és sok helyen csak egy sáv járható felváltva. Tudom, de muszly lesz arra menni, mert a 4-es felé botrányos az út. És üveg az törékeny. Így is rizikós lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2945 Dátum: 2010. április 29. - 16:28:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2946 Dátum: 2010. április 29. - 16:45:09 » |
|
Akkor mellé nyúltál (jaj, megint nyúl!), mert itthon vagyok, velem a telefon, és nincs rajta fogadatlan hívás. Próbáld újra! Kipróbáltam, hívható vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #2947 Dátum: 2010. április 29. - 22:12:59 » |
|
Az M1/M7 meddig ingyenes Pest felől? A Közös szakaszig? Ezekkel az autópályákkal mindig bajban vagyok, hogy mettől meddig ingyenesek a szakaszok  Holnap megyek ballagásra Budaörsre. Érdemes autópályán menni (ha ingyenes) vagy inkább végig a Budaörsi úton? (Borárosról megyek) Életemben nem jártam még arra, nemhogy kocsival, de még gyalog sem nagyon 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #2948 Dátum: 2010. április 29. - 22:26:15 » |
|
Az M1/M7 meddig ingyenes Pest felől? A Közös szakaszig? Ezekkel az autópályákkal mindig bajban vagyok, hogy mettől meddig ingyenesek a szakaszok  Holnap megyek ballagásra Budaörsre. Érdemes autópályán menni (ha ingyenes) vagy inkább végig a Budaörsi úton? (Borárosról megyek) Életemben nem jártam még arra, nemhogy kocsival, de még gyalog sem nagyon  Közös szakasz utáni kijáratig, ha minden igaz. De ki is van téve a matricás tábla. Az tuti, hogy Budaörsig ingyenes, érdemes arra menned!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2949 Dátum: 2010. április 30. - 03:51:22 » |
|
Az M1/M7 meddig ingyenes Pest felől? A Közös szakaszig? Ezekkel az autópályákkal mindig bajban vagyok, hogy mettől meddig ingyenesek a szakaszok  Holnap megyek ballagásra Budaörsre. Érdemes autópályán menni (ha ingyenes) vagy inkább végig a Budaörsi úton? (Borárosról megyek) Életemben nem jártam még arra, nemhogy kocsival, de még gyalog sem nagyon  Közös szakasz utáni kijáratig, ha minden igaz. De ki is van téve a matricás tábla. Az tuti, hogy Budaörsig ingyenes, érdemes arra menned! Érdig ingyenes az M7 használd ki te is dobtál bele lóvét.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2950 Dátum: 2010. április 30. - 07:46:29 » |
|
A nulláson belül ingyé van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #2951 Dátum: 2010. április 30. - 11:57:05 » |
|
Köszönöm! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2952 Dátum: 2010. április 30. - 18:34:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2953 Dátum: 2010. április 30. - 18:59:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2954 Dátum: 2010. április 30. - 20:48:48 » |
|
Nem is tudják a madarak, hogy milyen jó nekik... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|