kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2970 Dátum: 2010. Május 03. - 20:08:10 » |
|
Gergő! Ment pü.Olvas,cselekedj  .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2971 Dátum: 2010. Május 03. - 20:57:07 » |
|
Emberek! Sajnos szerdán újabb lenyúlás következik: benzin 4 Ft-tal, gázolaj 8Ft-tal lesz drágább. Nem látom az állam bácsi önmérsékletét, és ti? Azt azért megtehetnék gesztusnak legalább, hogy az adó összege fix legyen, de nem, így mindig nagyon is érdekeltek az újabb, és újabb áremelésben. Határ mentén de jó lakni, olcsóbban lehet megtankolni, jujujujujj!  Új naptárt ajánlok az autósoknak: kedd után rögtön csütörtök jöjjön...  Vagy ezt is kijátszanák ellenünk?  Néhány privire még mindig várom a választ!  Fehérváron is volt ár emelés 6 Ft-tal így már 177 FT-ért tankolok.  Akkor nálunk még mindig olcsóbb. Molnál 170Ft volt tegnap. Prímagáz kb. 8-10Ft-tal olcsóbb, de az tegnap nem eset útba. Csütörtökön megyek Rudihoz majd akkor tankolok,de hol az a Prímagáz kút? Rudihoz gázosítva ne menjél. Mivel gázos autót NEM szervízelhet, rohadtul megbüntetik érte. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2972 Dátum: 2010. Május 03. - 21:01:42 » |
|
Csütörtökön megyek Rudihoz majd akkor tankolok,de hol az a Prímagáz kút?
Rudihoz gázosítva ne menjél. Mivel gázos autót NEM szervízelhet, rohadtul megbüntetik érte.  Ne aggódj, megoldja 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2973 Dátum: 2010. Május 03. - 21:16:12 » |
|
Csütörtökön megyek Rudihoz majd akkor tankolok,de hol az a Prímagáz kút?
Rudihoz gázosítva ne menjél. Mivel gázos autót NEM szervízelhet, rohadtul megbüntetik érte.  Ne aggódj, megoldja  Megvan beszélve vele sőt a műszakit is ő intézi 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2974 Dátum: 2010. Május 04. - 10:12:02 » |
|
Egy reklámból felidézett multbéli kis filmsorozatot szereztem meg 3 dvd-n.(Menő manó) Aki ugy érzi kell neki ide regisztrálva letöltheti. http://bigtorrent.eu/
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2975 Dátum: 2010. Május 04. - 17:27:03 » |
|
Ki is ígért nekem csomagtér tálcát? No meg táblacsokit? Azóta is lesem a csengőt, de sehol semmi. Nemcsak az öregek szenilisek?  MNT! Diablo! Olvassatok, írjatok, hívjatok!  Emberek! Jopek mégiscsak ÉL! Bejelentkezett! Üdv újra köztünk Jopek barátom, hiányoztál, de tényleg!  Már el is tűnt, pedig köztünk a helye! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 04. - 17:30:51 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2976 Dátum: 2010. Május 04. - 17:30:54 » |
|
Ki is ígért nekem csomagtér tálcát? No meg táblacsokit? Azóta is lesem a csengőt, de sehol semmi. Nemcsak az öregek szenilisek?  MNT! Diablo! Olvassatok, írjatok, hívjatok!  A kavingtón dolgozik rendesen  nincs elfelejtve csak nem jártam arra  csütörtökön megyek és csöngetek ha lesz szabad kezem 2 tábla csoki meg a kakaó alátét  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2977 Dátum: 2010. Május 04. - 17:33:31 » |
|
Ki is ígért nekem csomagtér tálcát? No meg táblacsokit? Azóta is lesem a csengőt, de sehol semmi. Nemcsak az öregek szenilisek?  MNT! Diablo! Olvassatok, írjatok, hívjatok!  A kavingtón dolgozik rendesen  nincs elfelejtve csak nem jártam arra  csütörtökön megyek és csöngetek ha lesz szabad kezem 2 tábla csoki meg a kakaó alátét  . Délután fél kettőtől itthon vagyok, meló után már. Nem kakaó volt, hanem csoki öntett, vagy talán puding a goffrihoz, meg a csomagtartóhoz... 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #2978 Dátum: 2010. Május 05. - 07:26:12 » |
|
Egy reklámból felidézett multbéli kis filmsorozatot szereztem meg 3 dvd-n.(Menő manó) Aki ugy érzi kell neki ide regisztrálva letöltheti. http://bigtorrent.eu/Krisz, én nagyon befizetnék a három DVD-re, de inkább Nálad ha lehet... Lehet?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2979 Dátum: 2010. Május 05. - 08:15:21 » |
|
Egy reklámból felidézett multbéli kis filmsorozatot szereztem meg 3 dvd-n.(Menő manó) Aki ugy érzi kell neki ide regisztrálva letöltheti. http://bigtorrent.eu/Krisz, én nagyon befizetnék a három DVD-re, de inkább Nálad ha lehet... Lehet?! Akkor megirom!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2980 Dátum: 2010. Május 05. - 18:08:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag

Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
 |
« Hozzászólás #2981 Dátum: 2010. Május 05. - 18:57:40 » |
|
Itt lehet realitása majd a vagyonosodási vizsgálatkor a menyasszony-táncpénzre való hivatkozásnak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2982 Dátum: 2010. Május 05. - 19:03:06 » |
|
Itt lehet realitása majd a vagyonosodási vizsgálatkor a menyasszony-táncpénzre való hivatkozásnak... Gondolod az "ilyen" embereket vizsgálják?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag

Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
 |
« Hozzászólás #2983 Dátum: 2010. Május 05. - 19:18:19 » |
|
Itt lehet realitása majd a vagyonosodási vizsgálatkor a menyasszony-táncpénzre való hivatkozásnak... Gondolod az "ilyen" embereket vizsgálják? Nem tudom. Nem voltam még "ilyen" ember. Sőt: a közvetelen ismerettségi körömben sincs. Aztán ha nem a Coop - tudod, a jó szomszéd - mellet lakik még irígykednetnek is rá, aztán eljut egy lakossági bejelentés az apehnak... De lehet, hogy naív vagyok, és politikai, vagy más "fontos ember" bratyi vonalon még ebben az esetben is rögtön kivágja magát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2984 Dátum: 2010. Május 05. - 20:03:44 » |
|
Itt lehet realitása majd a vagyonosodási vizsgálatkor a menyasszony-táncpénzre való hivatkozásnak... Gondolod az "ilyen" embereket vizsgálják? Nem tudom. Nem voltam még "ilyen" ember. Sőt: a közvetelen ismerettségi körömben sincs. Aztán ha nem a Coop - tudod, a jó szomszéd - mellet lakik még irígykednetnek is rá, aztán eljut egy lakossági bejelentés az apehnak... De lehet, hogy naív vagyok, és politikai, vagy más "fontos ember" bratyi vonalon még ebben az esetben is rögtön kivágja magát... Én is azt kívánnám, hogy bárcsak utánanéznének sok ember vagyonának, de sajnos többnyire nem ez a helyzet. Egy vállakozó ismerősömet az apeh 100e Ft miatt is zaklatja már, míg mások milliókat vagy éppen milliárdokat nem fizetnek be. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|