akidobos
|
 |
« Hozzászólás #3015 Dátum: 2010. Május 09. - 08:25:48 » |
|
Tengermély Tiszteletem a Társaságnak! Üdv. mindenkinek: Tomy61
Üdv A klubon/-ban/-hoz, stb.  És igen, tessék jó sokat pöyögni ide a billentyűzeten. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #3016 Dátum: 2010. Május 09. - 14:27:40 » |
|
Üdv A klubon/-ban/-hoz, stb.  És igen, tessék jó sokat pöyögni ide a billentyűzeten.  Üdv itt is 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Viper
Friss hús
Nem elérhető
Nexia1.5 16V(96')by H&H & Lanos1.6 16V(00')Bp
|
 |
« Hozzászólás #3017 Dátum: 2010. Május 09. - 20:34:52 » |
|
Üdv A klubon/-ban/-hoz, stb.  És igen, tessék jó sokat pöyögni ide a billentyűzeten.  Üdv itt is  Én is üdvözöllek itt is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
 |
« Hozzászólás #3018 Dátum: 2010. Május 09. - 23:12:16 » |
|
Köszi a fogadtatást. Gondoltam itt is megpróbálok az idegeire menni pár, számomra még ismeretlen Cartársnak. Pláne, hogy az a skizofrén helyzet állt elö, miszerint van egy Daewoo Nubirám, amit Chevrolet Lacettinek hívnak. Vagy fordítva? A fene se tudja már. Végül is tök mindegy, én szeretem és kész. Na, jó éjszakát, üdv:Tomy61
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #3019 Dátum: 2010. Május 10. - 14:53:17 » |
|
Kis segítséget szeretnék kérni a fővárosi "cartársaktól"  Júli 29-aug 2 között Budapesten fogok tartózkodni. Foglaltam is szállást, csak hát szeretett Lacsimat kicsit féltem a nagyvárosban. Tudnátok nekem valami biztonságos parkolási lehetőséget ajánlani a 1085 Budapest József Krt. 47 környékén? Nem baj ha fizetős. Köszi 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #3020 Dátum: 2010. Május 10. - 15:19:18 » |
|
Jó, hogy öcsém eszembe juttatta. Pénteken délután láttunk egy GLS futárt száguldozni, csak épp az egyik kanyarban 2 dobozt is elhagyott a jól becsukott furgonjából. Okos és felelőségteljes ember lehetett.  Ráadásul észre sem vette és senki nem tudta mitévő legyen.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #3021 Dátum: 2010. Május 10. - 17:57:52 » |
|
...miszerint van egy Daewoo Nubirám, amit Chevrolet Lacettinek hívnak. Vagy fordítva? A fene se tudja már.
Keverték azt minden formában a GM-es átállás idején. Üdv nálunk! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #3022 Dátum: 2010. Május 10. - 21:19:27 » |
|
Kis segítséget szeretnék kérni a fővárosi "cartársaktól"  Júli 29-aug 2 között Budapesten fogok tartózkodni. Foglaltam is szállást, csak hát szeretett Lacsimat kicsit féltem a nagyvárosban. Tudnátok nekem valami biztonságos parkolási lehetőséget ajánlani a 1085 Budapest József Krt. 47 környékén? Nem baj ha fizetős. Köszi  Az ARENA plaza parkolója ingyenes és kamerás, éjjeli őrökkel.Tecsó bejárati rész elég jónaktűnő hely.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #3023 Dátum: 2010. Május 11. - 07:17:47 » |
|
Egy reklámból felidézett multbéli kis filmsorozatot szereztem meg 3 dvd-n.(Menő manó) Aki ugy érzi kell neki ide regisztrálva letöltheti. http://bigtorrent.eu/Krisz, én nagyon befizetnék a három DVD-re, de inkább Nálad ha lehet... Lehet?! Akkor megirom! Köszönöm!! Majd jelezd kérlek ha kész, és megbeszélünk valami mini-talit :-) Tegnap már sikerült eljutnom venni dvd-t mert csak 2 volt már itthon,igy ma készen lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #3024 Dátum: 2010. Május 11. - 07:41:44 » |
|
Kis segítséget szeretnék kérni a fővárosi "cartársaktól"  Júli 29-aug 2 között Budapesten fogok tartózkodni. Foglaltam is szállást, csak hát szeretett Lacsimat kicsit féltem a nagyvárosban. Tudnátok nekem valami biztonságos parkolási lehetőséget ajánlani a 1085 Budapest József Krt. 47 környékén? Nem baj ha fizetős. Köszi  Az ARENA plaza parkolója ingyenes és kamerás, éjjeli őrökkel.Tecsó bejárati rész elég jónaktűnő hely. Köszi, megnézem 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #3025 Dátum: 2010. Május 11. - 10:41:42 » |
|
Úgy néz ki nem leszünk nagy barátságban az autóval:(. Sajna a pechlámpára szelepcserét mondtak (150eHUF áron), jómagam kb. 20km-t tettem meg vele...remélhetőleg a használtautó garancia fedezni fogja, még jó, hogy kötöttem. Mindenesetre a barátkozás a márkával elég döcögősre sikerült így...
sajnálom.  biztos nincs más út? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pino30
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
 |
« Hozzászólás #3026 Dátum: 2010. Május 12. - 09:55:23 » |
|
Sziasztok!
Tud-e valaki segíteni abban, hogyan jön szét a műszerfal az SW-ben, mert kiégett a műszerfal világítás, és a biztonsági öv visszajelző.
Köszi szépen!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #3027 Dátum: 2010. Május 12. - 11:09:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #3029 Dátum: 2010. Május 12. - 15:34:15 » |
|
Kérlek szavazzatok Csaba fiam képeire! Szavazni a fotópályázat honlapján lehet! A linkek a fent említett képek direktlinkjei, alatta a szavazok gombbal tudtok szavazni! Emailcím és név kell hozzá! Nagyon fontos, mert közönségszavazatok alapján kerül zsűri elé, ahol értékes díjakat lehet nyerni, már szakmai értékelés szerint! Akinek több címe van, többször is szavazhat, ha nem fix az ip-címed, egy képre is lehet többször szavazni! Előre is köszönöm + ő is! http://fotopalyazat.artwork.hu/ViewPicture.aspx?id=5667http://fotopalyazat.artwork.hu/ViewPicture.aspx?id=5507http://fotopalyazat.artwork.hu/ViewPicture.aspx?id=5545
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|