Komis
|
 |
« Hozzászólás #3360 Dátum: 2010. Június 25. - 20:41:56 » |
|
Hova tünt Damon Athee?! +peti74 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Június 25. - 20:43:46 írta Komis »
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3361 Dátum: 2010. Június 25. - 21:54:06 » |
|
Hova tünt Damon Athee?! +peti74  Athee speciel nyaral. Peti meg biztos látástól mikulásig igázik.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #3363 Dátum: 2010. Június 27. - 05:44:33 » |
|
Hát ezt lecsúsztam... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #3364 Dátum: 2010. Június 27. - 13:03:10 » |
|
Olvassátok el, tanulságos! www.vezess.hu Tanmese az ellopott okmányokról, betört ablakról. Ez ám a való világ! Elolvasnám, de ne a nyitólapot linked, mert az életben nem találom a cikket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #3365 Dátum: 2010. Június 27. - 14:20:05 » |
|
Olvassátok el, tanulságos! www.vezess.hu Tanmese az ellopott okmányokról, betört ablakról. Ez ám a való világ! Elolvasnám, de ne a nyitólapot linked, mert az életben nem találom a cikket... Most szórakozol velem? Ez is szép volt tőlem! Amúgy meg ez ugrott be, és még oldalt a témáknál is megtalálhatod- talán. Vagy beszélj a Csabával! Autód megjavult?
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #3366 Dátum: 2010. Június 27. - 14:47:19 » |
|
Olvassátok el, tanulságos! www.vezess.hu Tanmese az ellopott okmányokról, betört ablakról. Ez ám a való világ! Elolvasnám, de ne a nyitólapot linked, mert az életben nem találom a cikket... Most szórakozol velem? Ez is szép volt tőlem! Amúgy meg ez ugrott be, és még oldalt a témáknál is megtalálhatod- talán. Vagy beszélj a Csabával! Autód megjavult? Ne segítek Tanmese: betörik az ablakot, ellopják az iratot
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #3367 Dátum: 2010. Június 27. - 15:41:54 » |
|
Olvassátok el, tanulságos! www.vezess.hu Tanmese az ellopott okmányokról, betört ablakról. Ez ám a való világ! Elolvasnám, de ne a nyitólapot linked, mert az életben nem találom a cikket... Most szórakozol velem? Ez is szép volt tőlem! Amúgy meg ez ugrott be, és még oldalt a témáknál is megtalálhatod- talán. Vagy beszélj a Csabával! Autód megjavult? Köszi Giovanni!  Autóm? Rendben van, de az alapjáratosdira gondolsz? Az is OK, írtam ott is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #3368 Dátum: 2010. Június 27. - 15:42:29 » |
|
Olvassátok el, tanulságos! www.vezess.hu Tanmese az ellopott okmányokról, betört ablakról. Ez ám a való világ! Elolvasnám, de ne a nyitólapot linked, mert az életben nem találom a cikket... Sztem Gidy azon is meglepődött,hogy a belinkelés egyáltalán sikerült. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #3369 Dátum: 2010. Június 27. - 16:12:50 » |
|
Olvassátok el, tanulságos! www.vezess.hu Tanmese az ellopott okmányokról, betört ablakról. Ez ám a való világ! Elolvasnám, de ne a nyitólapot linked, mert az életben nem találom a cikket... Sztem Gidy azon is meglepődött,hogy a belinkelés egyáltalán sikerült.  Hehe!  Akarom mondani, köszi Gidy, tanulságos írás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #3370 Dátum: 2010. Június 27. - 18:49:24 » |
|
Olvassátok el, tanulságos! www.vezess.hu Tanmese az ellopott okmányokról, betört ablakról. Ez ám a való világ! Elolvasnám, de ne a nyitólapot linked, mert az életben nem találom a cikket... Sztem Gidy azon is meglepődött,hogy a belinkelés egyáltalán sikerült.  Köszi eminens osztálytárs! Vakok között félszemű a király! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #3371 Dátum: 2010. Június 28. - 16:07:53 » |
|
Olvassátok el, tanulságos! www.vezess.hu Tanmese az ellopott okmányokról, betört ablakról. Ez ám a való világ! Elolvasnám, de ne a nyitólapot linked, mert az életben nem találom a cikket... Most szórakozol velem? Ez is szép volt tőlem! Amúgy meg ez ugrott be, és még oldalt a témáknál is megtalálhatod- talán. Vagy beszélj a Csabával! Autód megjavult? Ne segítek Tanmese: betörik az ablakot, ellopják az iratot
Remek írás...sajnos ez van. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #3372 Dátum: 2010. Június 29. - 16:38:10 » |
|
BAROTI! Válaszolj a privikre!!!
Más: az év végéig dolgozhatok a jelenlegi szerződéssel, utána lesz a felmentésem, majd később lehet külsősként dolgoznom kevesebb pénzért, és bizonytalan lehetőségekkel, de ez is valami, hogy áthúzódhat a jövő évre is. Addigra lefejezhetik a BKV vezérkarát, lehet még változás. Lesz addigra még egy önkormányzati választás is, és az biztos, hogy a főváros kikerül Demszky 4-esmetró Gábor, és Hagyó Nokiás Miklós kezéből, és csak jobb lehet. Alkalmi munka is érdekel majd...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #3373 Dátum: 2010. Július 01. - 10:37:58 » |
|
A laptopom töltője megadta magát, így a kora hajnali bejelentkezéseknek a javítás idejére annyi! Csak az asztali gépen tudok kommunikálni ami nem a szobámban az ágyam mellet van! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3374 Dátum: 2010. Július 01. - 14:47:03 » |
|
Ma fullra nyomtam a gépet lementem Egerbe a mártán át olyan kirándulós tempóban(max 90-100km/h)(Na jó egy kicsit megtoltam a mátrában de csak lefelé menet)és egerben ujra telenyomtam 150km után.10,2l ment bele ugy hogy megint láttam a szintet a betöltő nyilásban mint induláskor.A teli tankban 26l e85 volt.
A Mártán én is átmennék...  énis-én is  Rá gondoltatok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|