Yanee
Teljes tag

Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
 |
« Hozzászólás #3375 Dátum: 2010. Július 01. - 15:00:45 » |
|
Ma fullra nyomtam a gépet lementem Egerbe a mártán át olyan kirándulós tempóban(max 90-100km/h)(Na jó egy kicsit megtoltam a mátrában de csak lefelé menet)és egerben ujra telenyomtam 150km után.10,2l ment bele ugy hogy megint láttam a szintet a betöltő nyilásban mint induláskor.A teli tankban 26l e85 volt.
A Mártán én is átmennék...  énis-én is  Rá gondoltatok?  Jahogy erről a Mártáról...  Meg hát! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #3376 Dátum: 2010. Július 01. - 15:26:00 » |
|
Ma fullra nyomtam a gépet lementem Egerbe a mártán át olyan kirándulós tempóban(max 90-100km/h)(Na jó egy kicsit megtoltam a mátrában de csak lefelé menet)és egerben ujra telenyomtam 150km után.10,2l ment bele ugy hogy megint láttam a szintet a betöltő nyilásban mint induláskor.A teli tankban 26l e85 volt.
A Mártán én is átmennék...  énis-én is  Rá gondoltatok?  Jahogy erről a Mártáról...  Meg hát!  Még akkor is,ha krisz megy át rajta elsőnek. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #3377 Dátum: 2010. Július 01. - 16:33:07 » |
|
A Mártán én is átmennék...  énis-én is  Rá gondoltatok?  Jahogy erről a Mártáról...  Meg hát!  Még akkor is,ha krisz megy át rajta elsőnek.  Ejnye, ejnye! Aki nős volt az éhes disznó hozzászólókból, szégyellje magát, aki meg szingli, az keressen magának minél előbb társat! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #3379 Dátum: 2010. Július 01. - 19:03:37 » |
|
Az utóbbi 2 napban (mióta nincs foci) megins megnőtt a hsz-ek száma.  Én nem néztem igy itt voltam de nem volt mire irogatni. 
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3380 Dátum: 2010. Július 01. - 21:09:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #3381 Dátum: 2010. Július 02. - 19:51:55 » |
|
Kétszer is!!!  Oda-vissza!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #3382 Dátum: 2010. Július 02. - 20:39:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #3383 Dátum: 2010. Július 03. - 11:44:55 » |
|
Csütörtökön sikeresen fennakadtam egy tuskón. Diagnózis: -törött a lökhárító -megnyomódott az a profil ami tartja -végig repedt az alján az a védőlemez -megsérült egy gégecsőben lévő kábel, ami nem tudom hova megy. Az első kétségbe esésem már csökkent, de maradandó hangulatváltozást szenvedtem.  Főképp, hogy ezt szakember nem fogja látni, mert most is 62 a csekkem. Ragasztót talán tudok szerezni, aztán összeharácsolom valahogy. Szomorú vagyok.  Felemelő kapcsolatomnak köszönhetően, szemtelenül olcsón ki lettek javítva a hibák (össz:3.000 Ft!!!  ) Szépen meg lett hegesztve, nem kellett ragacsozni, nem is ajánlották volna. Már csak a fényezés van hátra, az is "baráti" áron lesz meg. Köszönöm, Ági!  A kábel a dudáé volt, rájöttem, miközben egy barmot anyáztam. 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #3384 Dátum: 2010. Július 04. - 07:17:13 » |
|
Újra, és újra kérném az új tagokat, hogy az adatlapjukon tüntessék fel, hogy milyen településen laknak, mert csak úgy tudunk igazán segíteni, ha szükségük volna rá. Sorozatban kérnek segítséget, tanácsot, amit nem tudván hol laknak sokkal nehezebb személyesen, vagy szerviz, vagy alkatrész bolt ajánlattal segíteni. Ha pedig titkolni akarják, akkor vessenek magukra! Pedig szinte biztos, hogy van a közelükben cartársunk, aki segíthetne. Ez főleg az új tagokra, és új Lacetti tulajokra vonatkozik, de a régiek közül se adta meg mindenki ezt a szerintem fontos adatot. Nosza rajta, lehet pótolni!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3385 Dátum: 2010. Július 04. - 14:28:48 » |
|
Holnaptól 1 hétig nem leszek a fórumon, Révfülöpön áztatom a lábam, ha valaki arra jár, a Napfény kempingben leszek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #3386 Dátum: 2010. Július 04. - 14:43:46 » |
|
Holnaptól 1 hétig nem leszek a fórumon, Révfülöpön áztatom a lábam, ha valaki arra jár, a Napfény kempingben leszek.  Oké, megpróbáljuk kibírni Nélküled, ha nehezen is. Én, ha arra járnék, megkeresnélek, és nyakig bemennék a vízbe, nemcsak a lábamat áztatnám, de ez én vagyok. Kinek mi jó, azt teszi, ha tudja. Jó nyaralást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3387 Dátum: 2010. Július 04. - 18:26:10 » |
|
Holnaptól 1 hétig nem leszek a fórumon, Révfülöpön áztatom a lábam, ha valaki arra jár, a Napfény kempingben leszek.  Oké, megpróbáljuk kibírni Nélküled, ha nehezen is. Én, ha arra járnék, megkeresnélek, és nyakig bemennék a vízbe, nemcsak a lábamat áztatnám, de ez én vagyok. Kinek mi jó, azt teszi, ha tudja. Jó nyaralást! Köszönöm. Azért bemegyek majd nyakig, úgyis jó idő lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #3388 Dátum: 2010. Július 04. - 18:43:36 » |
|
Holnaptól 1 hétig nem leszek a fórumon, Révfülöpön áztatom a lábam, ha valaki arra jár, a Napfény kempingben leszek.  Oké, megpróbáljuk kibírni Nélküled, ha nehezen is. Én, ha arra járnék, megkeresnélek, és nyakig bemennék a vízbe, nemcsak a lábamat áztatnám, de ez én vagyok. Kinek mi jó, azt teszi, ha tudja. Jó nyaralást! Köszönöm. Azért bemegyek majd nyakig, úgyis jó idő lesz.  Jó pihenést  sok napsütést és sok sört 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 04. - 18:46:51 írta kamikaze »
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3389 Dátum: 2010. Július 04. - 19:27:10 » |
|
Holnaptól 1 hétig nem leszek a fórumon, Révfülöpön áztatom a lábam, ha valaki arra jár, a Napfény kempingben leszek.  Oké, megpróbáljuk kibírni Nélküled, ha nehezen is. Én, ha arra járnék, megkeresnélek, és nyakig bemennék a vízbe, nemcsak a lábamat áztatnám, de ez én vagyok. Kinek mi jó, azt teszi, ha tudja. Jó nyaralást! Köszönöm. Azért bemegyek majd nyakig, úgyis jó idő lesz.  Jó pihenést  sok napsütést és sok sört  Köszi, meglesz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|