Sean
|
 |
« Hozzászólás #480 Dátum: 2011. Május 06. - 16:23:08 » |
|
Nos kérem tisztelettel mától én a Bioetanolosok lelkes táborába tartozom!
Na ezt megint nem jó helyre írtad. Egyébként sok sikert hozzá.  Jó ez itt is, benne van a topik címében.  elnézést kérek!  majd legközelebb figyelmesebb leszek,de tény,hogy ahogy Cap-társ is irta,benne van a címében 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #481 Dátum: 2011. Június 16. - 07:53:32 » |
|
Rendben megbeszéltük  az osanoknál is van e85 20 forinttal olcsóbban literenként  én évek óta ott tankolok mindent, a benzinnel sosem volt bajom.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Mosquetoo
Bejáratós

Nem elérhető
b2
|
 |
« Hozzászólás #482 Dátum: 2011. Június 16. - 18:20:52 » |
|
Most nagyon szemezgetek az Agip-kúttal van ien flotta kártyám is amivel elméletileg olcsóbban is tankolhatok meg van E85 ös is náluk. Esetleg valakinek valamien tapasztalata az Agip el , vagy h jobb e ott a benzin mint máshol (tudom h mindenhol ****  ) vagy teljesen mind1 ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #483 Dátum: 2011. Június 16. - 18:35:24 » |
|
Most nagyon szemezgetek az Agip-kúttal van ien flotta kártyám is amivel elméletileg olcsóbban is tankolhatok meg van E85 ös is náluk. Esetleg valakinek valamien tapasztalata az Agip el , vagy h jobb e ott a benzin mint máshol (tudom h mindenhol ****  ) vagy teljesen mind1 ? Az interneten volt egy összehasonlítás, ahol jól szerepelt, jó volt ég az ÖMV, és a Lukoil, az Agippal együtt, gyengén szerepelt a MOL, és a Shell. Én, mint Forensis tag, mindig az Agipnál tankolok, olcsóbb, és jobb, mint a MOL, és Shell, és kevesebb panasz is volt a személyzettel szemben, mint másnál.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #484 Dátum: 2011. Június 16. - 18:56:10 » |
|
Egy ideje az Agipnál tankolok, a Forensis kártya és azE85 miatt. Előtte évekig a Lukoilnál tankoltam. Semmi panasz rájuk, udvariasak.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Mosquetoo
Bejáratós

Nem elérhető
b2
|
 |
« Hozzászólás #485 Dátum: 2011. Június 16. - 19:02:53 » |
|
Rendben köszönöm az információt , akkor szerintem mivel nekem is van ien flotta kártyám ha ez az  , akkor mostantol szerintem sürüben fogom látogatni itt nálunk az Agip et 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #486 Dátum: 2011. November 21. - 16:04:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
georgbob
|
 |
« Hozzászólás #487 Dátum: 2012. Január 18. - 21:06:55 » |
|
Üdv!
GM Dexos 2 5w-30-as olajat vettem. Most castrol edge 5w-30-as van benne. Az üzlet (opel-daewoo bolt) állítása szerint jelenleg a GM beszállítója a castrol, azaz a két olaj megegyezik. Illetve még mindig keringenek a hírek a nagy mennyiségű hamisított castrol olajokról...
Vélemény? Üdv: georgbob
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #488 Dátum: 2012. Január 19. - 07:45:17 » |
|
Üdv!
GM Dexos 2 5w-30-as olajat vettem. Most castrol edge 5w-30-as van benne. Az üzlet (opel-daewoo bolt) állítása szerint jelenleg a GM beszállítója a castrol, azaz a két olaj megegyezik. Illetve még mindig keringenek a hírek a nagy mennyiségű hamisított castrol olajokról...
Vélemény? Üdv: georgbob
Nem lehet megmondani ,hogy ki a GM beszállítója de a Castrol biztosan nem,elég ha végiggondolod miért nincs akkor Dexos 2 minősítése a Castrolnak??De a régi GM minősítést is csak a 0W30 tudta. Sajnos a Castrolt hamisítják de mindegyik olajból van hamis a piacon. A 10W40 GM ből is sajnos sok az. Ami ciril betűs az hamis... Az eredeti Dexos 2 amúgy szerintem egy jó olaj.
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
georgbob
|
 |
« Hozzászólás #489 Dátum: 2012. Január 19. - 15:51:55 » |
|
Nem tudom...A srác mondta, hogy castrol szállító, castrol csomagolásban hozza... Mindegy, remélem nem lövök vele bakot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #490 Dátum: 2012. Január 19. - 17:45:30 » |
|
Nem tudom...A srác mondta, hogy castrol szállító, castrol csomagolásban hozza... Mindegy, remélem nem lövök vele bakot...
ez full hülyeség a csomagolás még hírből sem olyan mint a castrol vagy hamisitott....
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
georgbob
|
 |
« Hozzászólás #491 Dátum: 2012. Január 19. - 18:18:34 » |
|
Mármint nem a kanna:), hanem a gyűjtő, vagy mi. Amit vettem, az a neten mindenhol látható szürke kanna, kék matricával valamint hologramos jelöléssel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #492 Dátum: 2012. Január 19. - 21:41:46 » |
|
Mármint nem a kanna:), hanem a gyűjtő, vagy mi. Amit vettem, az a neten mindenhol látható szürke kanna, kék matricával valamint hologramos jelöléssel.
Nem a kannára gondoltam hanem a kartonra semmi köze a Castrolhoz. Nem szürke hanem arany kanna a gyári,hologrammos jelölés jelölést a gyárin még nem láttam.
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
georgbob
|
 |
« Hozzászólás #493 Dátum: 2012. Január 19. - 23:01:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 D Elite
|
 |
« Hozzászólás #494 Dátum: 2012. Január 19. - 23:14:38 » |
|
Castrolt használtam sokáig, gondom nem volt vele, az autó sem csipegette. Most átálltam a shell hélix ultra extra olajra. Ismerősöm skoda szalon tulaja, aki szintén megerősítette a castrol olaj hamisításos híreket. Ők leálltak vele, shell olajat használnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|