captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #555 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 07:41:36 » |
|
Eneos olajokkal kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata? Hamarosan olajcsere és nem tudom ,hogy érdemes lenne kipróbálni a Castrol helyett!?
Én sokáig Castrolt használtam mindkét autóban. Mostanában nem tenném bele, ha nem 1000%- ig biztos, hogy eredeti olaj.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #556 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 09:02:11 » |
|
Eneos olajokkal kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata? Hamarosan olajcsere és nem tudom ,hogy érdemes lenne kipróbálni a Castrol helyett!?
Én sokáig Castrolt használtam mindkét autóban. Mostanában nem tenném bele, ha nem 1000%- ig biztos, hogy eredeti olaj. Sajnos az 1000%-ig biztos eredetinek romlott a minősége!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #557 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 10:03:07 » |
|
Én sokáig Castrolt használtam mindkét autóban. Mostanában nem tenném bele, ha nem 1000%- ig biztos, hogy eredeti olaj. Sajnos az 1000%-ig biztos eredetinek romlott a minősége! Meg hamisítják. Holland vámosok pár hónapja 4 konténer ilyen olajat foglaltak le. Nem hordósat, hanem 4 és 5 literes kiszerelésben kaphatót. Állítólag cégen belül vannak érintett emberek, állítólag. Én ezt a lefoglalást végző hollandustól hallottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #558 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 10:27:00 » |
|
Én sokáig Castrolt használtam mindkét autóban. Mostanában nem tenném bele, ha nem 1000%- ig biztos, hogy eredeti olaj. Sajnos az 1000%-ig biztos eredetinek romlott a minősége! Meg hamisítják. Holland vámosok pár hónapja 4 konténer ilyen olajat foglaltak le. Nem hordósat, hanem 4 és 5 literes kiszerelésben kaphatót. Állítólag cégen belül vannak érintett emberek, állítólag. Én ezt a lefoglalást végző hollandustól hallottam. és az sem mindegy honnan jön mert sokan nem tudják van magyar gyártású Castrol is
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #559 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 11:58:49 » |
|
Én sokáig Castrolt használtam mindkét autóban. Mostanában nem tenném bele, ha nem 1000%- ig biztos, hogy eredeti olaj. Sajnos az 1000%-ig biztos eredetinek romlott a minősége! Meg hamisítják. Holland vámosok pár hónapja 4 konténer ilyen olajat foglaltak le. Nem hordósat, hanem 4 és 5 literes kiszerelésben kaphatót. Állítólag cégen belül vannak érintett emberek, állítólag. Én ezt a lefoglalást végző hollandustól hallottam. és az sem mindegy honnan jön mert sokan nem tudják van magyar gyártású Castrol is Ez speciel a papírok szerint USA origin volt, de hát a konténert át lehet pakolni. A durva az, hogy állítólag a flakon, de még a címkék, a hologramos matrica is hamisítvány, az eredetivel megegyező, ehhez meg belsős ember kell. Főleg úgy, hogy a kisérő papírok szerint minden rendben volt. A holland vámosok frankón vadásznak rá. De nagyon figyelik a hordós Castrol és Shell árukat is. A hajók kenőolaj ellátói közül meg eltűnt a Castrol, nem is kapni Castrol olajat egész Észak- Európában. Én fel nem fogom, hol, és miként lehet kenőolajat hamisítani és mi benne az üzlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #560 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 12:03:04 » |
|
Én sokáig Castrolt használtam mindkét autóban. Mostanában nem tenném bele, ha nem 1000%- ig biztos, hogy eredeti olaj. Sajnos az 1000%-ig biztos eredetinek romlott a minősége! Meg hamisítják. Holland vámosok pár hónapja 4 konténer ilyen olajat foglaltak le. Nem hordósat, hanem 4 és 5 literes kiszerelésben kaphatót. Állítólag cégen belül vannak érintett emberek, állítólag. Én ezt a lefoglalást végző hollandustól hallottam. és az sem mindegy honnan jön mert sokan nem tudják van magyar gyártású Castrol is Ez speciel a papírok szerint USA origin volt, de hát a konténert át lehet pakolni. A durva az, hogy állítólag a flakon, de még a címkék, a hologramos matrica is hamisítvány, az eredetivel megegyező, ehhez meg belsős ember kell. Főleg úgy, hogy a kisérő papírok szerint minden rendben volt. A holland vámosok frankón vadásznak rá. De nagyon figyelik a hordós Castrol és Shell árukat is. A hajók kenőolaj ellátói közül meg eltűnt a Castrol, nem is kapni Castrol olajat egész Észak- Európában. Én fel nem fogom, hol, és miként lehet kenőolajat hamisítani és mi benne az üzlet. fú...ez télleg elég durva dolog. egyáltalán hogyan szúrják ki a vámosok, ha megegyezik az origi a hamissal? 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #561 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 12:11:08 » |
|
Én sokáig Castrolt használtam mindkét autóban. Mostanában nem tenném bele, ha nem 1000%- ig biztos, hogy eredeti olaj. Sajnos az 1000%-ig biztos eredetinek romlott a minősége! Meg hamisítják. Holland vámosok pár hónapja 4 konténer ilyen olajat foglaltak le. Nem hordósat, hanem 4 és 5 literes kiszerelésben kaphatót. Állítólag cégen belül vannak érintett emberek, állítólag. Én ezt a lefoglalást végző hollandustól hallottam. és az sem mindegy honnan jön mert sokan nem tudják van magyar gyártású Castrol is Ez speciel a papírok szerint USA origin volt, de hát a konténert át lehet pakolni. A durva az, hogy állítólag a flakon, de még a címkék, a hologramos matrica is hamisítvány, az eredetivel megegyező, ehhez meg belsős ember kell. Főleg úgy, hogy a kisérő papírok szerint minden rendben volt. A holland vámosok frankón vadásznak rá. De nagyon figyelik a hordós Castrol és Shell árukat is. A hajók kenőolaj ellátói közül meg eltűnt a Castrol, nem is kapni Castrol olajat egész Észak- Európában. Én fel nem fogom, hol, és miként lehet kenőolajat hamisítani és mi benne az üzlet. fú...ez télleg elég durva dolog. egyáltalán hogyan szúrják ki a vámosok, ha megegyezik az origi a hamissal?  Ezt nem árulták el, gondolom infóra jöttek, mert azzal kezdték, hogy ezt, meg ezt, meg ezt a konténert ők még kirakás előtt lefoglalják. Meg sem várták, hogy kirakják és a konténer terminálon legyen lefoglalva, vagy amikor már teherautón van a cucc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #562 Dátum: 2012. Augusztus 09. - 15:59:44 » |
|
Én sokáig Castrolt használtam mindkét autóban. Mostanában nem tenném bele, ha nem 1000%- ig biztos, hogy eredeti olaj. tv be reklámozzák nano olajat mi a vélemény. Sajnos az 1000%-ig biztos eredetinek romlott a minősége! Meg hamisítják. Holland vámosok pár hónapja 4 konténer ilyen olajat foglaltak le. Nem hordósat, hanem 4 és 5 literes kiszerelésben kaphatót. Állítólag cégen belül vannak érintett emberek, állítólag. Én ezt a lefoglalást végző hollandustól hallottam. és az sem mindegy honnan jön mert sokan nem tudják van magyar gyártású Castrol is Ez speciel a papírok szerint USA origin volt, de hát a konténert át lehet pakolni. A durva az, hogy állítólag a flakon, de még a címkék, a hologramos matrica is hamisítvány, az eredetivel megegyező, ehhez meg belsős ember kell. Főleg úgy, hogy a kisérő papírok szerint minden rendben volt. A holland vámosok frankón vadásznak rá. De nagyon figyelik a hordós Castrol és Shell árukat is. A hajók kenőolaj ellátói közül meg eltűnt a Castrol, nem is kapni Castrol olajat egész Észak- Európában. Én fel nem fogom, hol, és miként lehet kenőolajat hamisítani és mi benne az üzlet. fú...ez télleg elég durva dolog. egyáltalán hogyan szúrják ki a vámosok, ha megegyezik az origi a hamissal?  Ezt nem árulták el, gondolom infóra jöttek, mert azzal kezdték, hogy ezt, meg ezt, meg ezt a konténert ők még kirakás előtt lefoglalják. Meg sem várták, hogy kirakják és a konténer terminálon legyen lefoglalva, vagy amikor már teherautón van a cucc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #563 Dátum: 2012. Augusztus 09. - 16:31:50 » |
|
tv be reklámozzák nano olajat mi a vélemény.
ez a te írásod Kakaós? majd figyeld, hogy ne az idézetbe írj, mert elég nehéz kivenni a dolgokat  sztem placebo ez a nano olaj adalék
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
csabilc4
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #564 Dátum: 2012. Szeptember 10. - 23:42:19 » |
|
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, igyekszem majd mindent átolvasni, ugyanis valószínűleg holnaptól egy 1.6os SW Lacetti tulaja leszek. Még a héten szeretnék egy nagyszervízt megejteni az autón, ehhez kérnék segítséget. Cserélve lennének az alábbiak: -teljes vezérlés (szíj, vízpumpa, görgők) -olaj+szűrők (pollen is) -gyertyák -ékszíj
A kérdésem az lenne, hogy milyen olajat, gyertyát, vezérlés készletet (gates?) tegyek az autóba? (az autóban 97.000km van)
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
Csabi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #565 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 05:37:37 » |
|
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, igyekszem majd mindent átolvasni, ugyanis valószínűleg holnaptól egy 1.6os SW Lacetti tulaja leszek. Még a héten szeretnék egy nagyszervízt megejteni az autón, ehhez kérnék segítséget. Cserélve lennének az alábbiak: -teljes vezérlés (szíj, vízpumpa, görgők) -olaj+szűrők (pollen is) -gyertyák -ékszíj
A kérdésem az lenne, hogy milyen olajat, gyertyát, vezérlés készletet (gates?) tegyek az autóba? (az autóban 97.000km van)
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
Csabi
Keresd fel Sebikét vagy Leonelt! Ők biztos tudnak neked ajánlatot adni normális minőségű alkatrészekre! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #567 Dátum: 2012. Október 30. - 16:22:55 » |
|
A leoldott szennyeződésnek valahol távoznia kell szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #568 Dátum: 2012. Október 30. - 16:51:29 » |
|
és tapasztalat van esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #569 Dátum: 2012. Október 30. - 17:22:00 » |
|
és tapasztalat van esetleg?
sebikének biztos van 
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|