sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #960 Dátum: 2009. Július 16. - 19:54:35 » |
|
Szevasztok!
Valaki tud nekem segíteni, hogy 4ajtós lacettiben (2006) merre találom az üzemanyagszűrőt, hogy tudom cserélni?
Köszi
Szerintem a jobb hátsó kerék előtt keresd. Asszem egy borítással védve van. Az üzemanyagtank jobb oldalánál a kerék mellet, a meg emelésnél vigyázni kell, ha rossz helyen emeled nem férsz hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #961 Dátum: 2009. Július 17. - 06:57:34 » |
|
Szevasztok!
Valaki tud nekem segíteni, hogy 4ajtós lacettiben (2006) merre találom az üzemanyagszűrőt, hogy tudom cserélni?
Köszi
Szerintem a jobb hátsó kerék előtt keresd. Asszem egy borítással védve van. Az üzemanyagtank jobb oldalánál a kerék mellet, a meg emelésnél vigyázni kell, ha rossz helyen emeled nem férsz hozzá. Van olyan fázisa a cserének, ahol kellhet még egy ember segítsége, ez tapasztalat.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Kiki
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #962 Dátum: 2009. Július 17. - 09:45:48 » |
|
Köszi szépen, meg is találtam! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #963 Dátum: 2009. Július 17. - 09:49:37 » |
|
Úgy döntöttem kipróbálom az E85-öt, eggyelőre 1/2-1/2 alapon. Ehhez viszont, csak biztonságból, kikéne cserélnem az üzemanyagszűrőt. Viszont nem találtam egyetlen rajzot sem róla. Tudja valaki, hogy merre járhat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #964 Dátum: 2009. Július 17. - 10:30:56 » |
|
Úgy döntöttem kipróbálom az E85-öt, eggyelőre 1/2-1/2 alapon. Ehhez viszont, csak biztonságból, kikéne cserélnem az üzemanyagszűrőt. Viszont nem találtam egyetlen rajzot sem róla. Tudja valaki, hogy merre járhat?
Ha csak egy fél oldallal gördítsz lejebb és olvasol, akkor láthatod a választ! Ajánlom mindenkinek, hogy pár oldalt azért olvasson el a topicban, mielőtt kérdez! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #965 Dátum: 2009. Július 17. - 12:17:13 » |
|
Ha csak egy fél oldallal gördítsz lejebb és olvasol, akkor láthatod a választ! Ajánlom mindenkinek, hogy pár oldalt azért olvasson el a topicban, mielőtt kérdez!  Cápa, neked fejjel lefelé van a monitorod?  lejjebb=feljebb
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #966 Dátum: 2009. Július 17. - 12:24:48 » |
|
Ha csak egy fél oldallal gördítsz lejebb és olvasol, akkor láthatod a választ! Ajánlom mindenkinek, hogy pár oldalt azért olvasson el a topicban, mielőtt kérdez!  Cápa, neked fejjel lefelé van a monitorod?  lejjebb=feljebb Neked van fordítva!  Nálam is lejjebb vannak a régebbi hozzászólások.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #967 Dátum: 2009. Július 17. - 12:25:09 » |
|
Ha csak egy fél oldallal gördítsz lejebb és olvasol, akkor láthatod a választ! Ajánlom mindenkinek, hogy pár oldalt azért olvasson el a topicban, mielőtt kérdez!  Cápa, neked fejjel lefelé van a monitorod?  lejjebb=feljebb ööööööööö........az utolsó hozzászólás van legfelül....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #968 Dátum: 2009. Július 17. - 12:46:00 » |
|
Ha csak egy fél oldallal gördítsz lejebb és olvasol, akkor láthatod a választ! Ajánlom mindenkinek, hogy pár oldalt azért olvasson el a topicban, mielőtt kérdez!  Jogos, csak nem is gondoltam, hogy valaki más is pont mostanában kérdez ilyen re rá. /gatsy hamut szór a fejére, megtépi ingjét és mellkasát veri/ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #969 Dátum: 2009. Július 17. - 13:16:44 » |
|
Ha csak egy fél oldallal gördítsz lejebb és olvasol, akkor láthatod a választ! Ajánlom mindenkinek, hogy pár oldalt azért olvasson el a topicban, mielőtt kérdez!  Jogos, csak nem is gondoltam, hogy valaki más is pont mostanában kérdez ilyen re rá. /gatsy hamut szór a fejére, megtépi ingjét és mellkasát veri/  Mivel vizuális típus vagyok, elképzeltelek....tök jó! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #970 Dátum: 2009. Július 17. - 13:17:35 » |
|
Ha csak egy fél oldallal gördítsz lejebb és olvasol, akkor láthatod a választ! Ajánlom mindenkinek, hogy pár oldalt azért olvasson el a topicban, mielőtt kérdez!  Jogos, csak nem is gondoltam, hogy valaki más is pont mostanában kérdez ilyen re rá. /gatsy hamut szór a fejére, megtépi ingjét és mellkasát veri/  Mivel vizuális típus vagyok, elképzeltelek....tök jó!  Örülök, hogy feldobtam a du-od 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #971 Dátum: 2009. Július 17. - 15:26:01 » |
|
Ha csak egy fél oldallal gördítsz lejebb és olvasol, akkor láthatod a választ! Ajánlom mindenkinek, hogy pár oldalt azért olvasson el a topicban, mielőtt kérdez!  Cápa, neked fejjel lefelé van a monitorod?  lejjebb=feljebb ööööööööö........az utolsó hozzászólás van legfelül.... Ez ugye attól függ, hogy ki hogyan használja a fórumot. Aki elállítgatta magának, annak fordítva van. Igaz Cápa? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #972 Dátum: 2009. Július 17. - 20:11:25 » |
|
Ha csak egy fél oldallal gördítsz lejebb és olvasol, akkor láthatod a választ! Ajánlom mindenkinek, hogy pár oldalt azért olvasson el a topicban, mielőtt kérdez!  Cápa, neked fejjel lefelé van a monitorod?  lejjebb=feljebb ööööööööö........az utolsó hozzászólás van legfelül.... Ez ugye attól függ, hogy ki hogyan használja a fórumot. Aki elállítgatta magának, annak fordítva van. Igaz Cápa?  Hát...én ilyen fordított vagyok...nekem így logikus! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #973 Dátum: 2009. Július 19. - 12:53:41 » |
|
Sziasztok!
Csucsu megkeresett PÜben és az alábbi problémája van. Engedélyével én idemásolom a levelét. Kérem a nálam jóval okosabb műszaki vénájú kollégákat reagáljanak:
"Üdvözletem ! Szeretnék kérni 1 kis segítséget. Nem régen regeltem a clubba ,és most még nem volt időm átfutni az egész fórumon,hogy esetleg volt –e téma .
Szóval 1 hónapja vettem egy 5 ajtós Lacettit.(amikor átnézték minden ok volt,na most sem olyan rossz csak felmerült bennem egy pár kérdés) A kulcs elfordítása után a km óra fel kúszott úgy kb. 110 km/h-ra ,a fordulatszám mérő pedig 7-8 ezerre aztán pedig vissza nullára. Ezt a mai napig csinálta ,amikor is rájöttem ,hogy elszállt egy bizti (nem jelzett vissza az irány jelzővel a kp zár) ki lett cserélve most már nem csinálja. Ez a normális?
A másik kérdésem meg az lenne ,hogy a vezető oldali ajtón lévő lezáró gomb mellett lévő kis piros lednek kell –e világítani vagy villogni. Nekem nem csinálja egyiket sem?"
Köszi a válaszokat
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #974 Dátum: 2009. Július 19. - 13:09:31 » |
|
Sziasztok!
Csucsu megkeresett PÜben és az alábbi problémája van. Engedélyével én idemásolom a levelét. Kérem a nálam jóval okosabb műszaki vénájú kollégákat reagáljanak:
"Üdvözletem ! Szeretnék kérni 1 kis segítséget. Nem régen regeltem a clubba ,és most még nem volt időm átfutni az egész fórumon,hogy esetleg volt –e téma .
Szóval 1 hónapja vettem egy 5 ajtós Lacettit.(amikor átnézték minden ok volt,na most sem olyan rossz csak felmerült bennem egy pár kérdés) A kulcs elfordítása után a km óra fel kúszott úgy kb. 110 km/h-ra ,a fordulatszám mérő pedig 7-8 ezerre aztán pedig vissza nullára. Ezt a mai napig csinálta ,amikor is rájöttem ,hogy elszállt egy bizti (nem jelzett vissza az irány jelzővel a kp zár) ki lett cserélve most már nem csinálja. Ez a normális?
A másik kérdésem meg az lenne ,hogy a vezető oldali ajtón lévő lezáró gomb mellett lévő kis piros lednek kell –e világítani vagy villogni. Nekem nem csinálja egyiket sem?"
Köszi a válaszokat
Első kérdésre: Találtál rá megoldást, ügyes vagy...  Második kérdésre: Ha jól felejtek a kis piros LED-nek az indításgátlóhoz van valami köze....De a lényeg, hogy akkor jó ha nem villog. Most én is kérdezek. Miért priviben Komis-tól, miért nem egyből itt?  Nem (mindig) harapunk... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|