Még egy napig jöhetnek a javaslatok, utána szavazunk.
Nem két hónap, két találkozó, stb. múlva lesz meg az eredmény, hanem ahogy az a topic indításábam írtam 5 nap (na jó legyen 7) múlva.
Bocs, hogy ebben ilyen határozott vagyok, de úgy érzem, hogy erre most van szükségünk.
Miért?
Ahogy Jopek is írta (nem véletlenül javasoltam őt az egyik moderátornak, hasonló képpen gondolkodunk a fórum helyzetéről), kezdünk nagyon elaprózódni.
A másik dolog is áll, jönnek új emberek, akik talán nem rázódnak olyan könnyen bele az itteni, családias, barátságos, a mai magyarországtól eltérő, nem köpködő, acsarkodó hangulatba (politika a továbbiakban kerülendő, megfenyítem magam). Egyre több helyről fognak ránk találni (ezen is ügyködöm+ha lesz végre matricánk...), és még ez előtt szeretném ezt a "felügyeletet" kialakítani.
És benne van az is, hogy már nincs időm mindent végigolvasni. Folyik a háttérben, alig látható, de azért jelentős szervező munka (azért remélem ezzel kapcsolatban hamarosan lesznek új híreim!), mindíg van a fórumon és a weblapon javítani való+vannak még elmaradt ígéreteim+megvalósításra váró saját ötletek+sok privát üzenet (ezen is változtatni kell. Privátba ezen túl csak személyes üzeneteket kéretik küldeni. Minden más a fórum megfelelő topicjába).
Ja, és dolgoznom is kellene (majd elfelejtettem).
Tényleg, még családom is van
.
Egy szó, mint száz, kellenek olyan emberek, akik felügyelik a fórum szervezettségét, és hivatalból is segítenek a többieknek (ezért kell a számítógépes ismeret), ezt egész egyszerűen már nem bírom egyedül.
Moderálásra eddig is lett volna szükség néhány esetben, ez a topic is ennek apropóján indult (lásd Cápa Feri:
"Nem kérdeztek, de annyit engedtessék meg, hogy minden fórumban kell korlát, takarítás! Sok féle ember, sok egymásba hajló gondolat, figyelmetlenség, kekeckedés, dac. Tessék moderálni, karbatartani az oldalt az illetékeseknek, ugyanis ennek hiányában elérjük az indexes átláthatatlanságot! Gondolom ezt senki nem szeretné, pont ez volt az egyik ok, amiért átjöttünk!
Aki meg ezen megsértődik, magára vessen. Hosszú távon rendszer nékül anarchia van! :-)" )
A különbség csak annyi lesz, hogy nem feltétlenül én fogom figyelmeztetni a nem kellően átgondoltan nyilatkozó társunkat.
Előre is kérek mindenkit, hogy ezeken a figyelmeztetéseken ne sértődjön meg.
Ez nem a hatalmaskodásról, mások felett állásról fog szólni (remélem!), hanem a rendezettségről és a segítésről.